Poftiti in cancelarie (II)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Ma scuzati ca intervin dar vroiam sa va intreb daca da cineva meditatii la germana? In bucuresti! tot se chinuie o prietena de-a mea sa gaseasca pe cineva dar degeaba!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Kristin, in Fr iti poti gasi un contract intr-o scola privata ca prof de engleza. Am 2 prietene care au facut asta : una era sora medicala maritata cu un English care a stat numai un an in Fr si a doua care preda engleza in scoli mici de la tara, vorbeste perfect pentru ca a trait o viata in Africa de Sud. Nu am idee de salariu.

Angy, o ora de meditatii la matematica e in jur de 15-20 euro, o ora de pian e in jur de 20-30 euro, iar o chirie la un ap cu sufragerie si 2 camere e intre 400 si 900 euro (depinde de oras si de cartier).

Inimioara, nu punem absente, nu punem note, putem fuma si bea cafea linistite !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inimioara76 spune:

am tot venit pe aici sa mai vad daca a mai postat cineva, dar se pare ca lumea este inca in vacantza! si asta e foarte bine.

Unii insa sunt in examene.... Felicitari celor care tocmai astazi au terminat Definitivatul... si bafta celor cu gradul II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Hello!
Va cer ajutorul de data asta ca parinte,dar consider ca e si-o provocare,la cat mai multe raspunsuri,majoritatea cadrelor didactice de pe acest forum avem copii,ne descurcam bine la catedra,dar cu copiii nostri cum ne descurcam?
Eu una cu baiatul meu mi-am pierdut metodele...
Baiatul meu a terminat in iunie clasa I.
Usor nu mi-a fost,dar am scos-o la liman cu fb pe linie,cu toate ca in opinia mea nu merita fb la romana...dar ma rog,stiu sigur ca la scoala se comporta altfel.
A primit pentru vacanta un Caiet in care e si Limba romana si matematica(Marcela Penes),caietul e usurel,l-ar face cu efort minim si cu toate astea:
caietul care-l primise de la scoala,e facut varza,am gasit la o librarie si i-am cumparat altul,am luat-o de la capat,propunandu-mi sa stau langa el.Este cumplit,daca fug la bucatarie sa amestec in mancare si il las cu cuvantul pe jumatate scris,tot asa il gasesc si peste o jumatate de ora.
matematica ii placea tare mult,am zis ca o sa faca fara probleme,intampinam probleme si acolo,nu la calcule care le face mental excelent ci la scrisul lor...in caiet.
Apoi din vointa lui face pian,a mers bine la scoala,a primit de studiat(descifrat),piesele pentru clasa doua,multe elemente noi,necunoscute,dar eu fiind muzician i le-am explicat,practic i-am dat mura-n gura.
I-am spus ca daca nu-i place sa studieze il scot de la muzica,nu e nici o problema,plange zice ca vrea sa faca,dar concret,se uita la mine si canta gresit,dinadins,ca face greseli acolo unde isi permite sa faca,la pasajele grele care ii solicita atentia canta bine....
de citit numai cu scandal ia cartea in mana,cu toate ca citeste usor,nu face efort(iarasi sesizat la cuvinte grele),dar sta minute in sir la un cuvant ca: sus,etc.
Voi cum va descurcati?

Am postat si la Scoli gradinite....sa vedem ce raspund parintii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna ziua.
Va urmaresc demult si acum m-am hotarat sa intru in randurile voastre( bineinteles daca ma primiti)
Predau limba engleza( suplinitor) cu o vechime de 3 ani la catedra.Din 2004 am intrat in CIC iar acum pe 1 septembrie ma intorc la catedra.Abia astept..Mi-e dor de copii, de atmosfera din scoala.
Pana acum am predat in oras, numai la liceu.Acum voi merge la tara, intr-o comuna la 30 km de oras.Nu au fost decat 2 posturi scoase la suplinire in oras, dar sincer sunt multumita de postul obtinut.Ma gandesc ca voi fi mai linistita si voi avea timp pentru Stefania care tot din septembrie merge la camin.
Voi ce ziceti?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalimana spune:

"Daca voi nu ma vreti eu va vreu..."
Si o sa incep frumos, ca la scoala, prin a ma prezenta: ma numesc Madalina si predau romana(a doua specializare am latina, dar n-am predat-o decat primii 2 ani). Sunt din Buzau (e inutil sa mai scriu, dar profesia ma face pisaloaga) si am terminat Literele in Craiova, promotia 2001. Acum sunt in CIC si am de gand sa stau pana BB-lina face 2 ani. Fetita mea e cea mai frumoasa de pe lume (fiecare cioara isi lauda puiul) si a implinit 7 luni. Sunt f. activa (zic eu) pe DC si daca ritmul e acelasi, probabil ca o sa-mi raspund singura. Ma bucur ca v-am descoperit si sper in o buna colaborare (ce ceausist suna!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Dalimana, bine ai venit...si eu sunt tot Madalina, tot de romana..revin ca ma bazaie Sofia mea...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Bun venit noilor membrii
Eu m-am intors ieri din tabara - ne-a plouat in cateva reprize bune -dar ploi usoare australiene dupa care a iesit soarele si ne-au uscat . A fost interesant - natura australiana - flora si fauna nativa, dune de nisip etc.
Imi vor trebui cateva zile sa ma refac -u am dormit mai deloc noaptea - nu prea ma impac cu dormitul in cort

Foloseste cineva in predare "interactive white board"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalimana spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CU NUMELE DE MARIA, MARIAN, MARA, MARIUCA ETC!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by dalimana

"Daca voi nu ma vreti eu va vreu..."
Si o sa incep frumos, ca la scoala, prin a ma prezenta: ma numesc Madalina si predau romana(a doua specializare am latina, dar n-am predat-o decat primii 2 ani). Sunt din Buzau (e inutil sa mai scriu, dar profesia ma face pisaloaga) si am terminat Literele in Craiova, promotia 2001. Acum sunt in CIC si am de gand sa stau pana BB-lina face 2 ani. Fetita mea e cea mai frumoasa de pe lume (fiecare cioara isi lauda puiul) si a implinit 7 luni. Sunt f. activa (zic eu) pe DC si daca ritmul e acelasi, probabil ca o sa-mi raspund singura. Ma bucur ca v-am descoperit si sper in o buna colaborare (ce ceausist suna!)

Delimana, scuze pentru intirziere ! Bine ai venit !
Te-am pus la lista din pagina 7, caci lista din prima pagina nu pot sa o modif (e post-ul Salmidei).

Orhid, e vorba de white bord partajat pe un calculator ?

Mik.

Mergi la inceput