Copilasi de iunie-iulie 2003 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
Cornelia spune:
Martta, nu mai stiu, in cate sapt. esti? Pe mine m-a chemat medicul, la inceput si de doua ori pe sapt., pana ne-am asigurat ca e in regula, plus ca m-am dus si in alta parte. Inimioara ii batea, dar eu sangeram intr-una. Ia tratamentul si sa te duci neaparat sa iti mai faci un eco in alta parte. Explici ca e o urgenta si sigur te va programa zilele astea. Nu sta in incertitudine! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Pupici!
Cornelia (28 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Cornelia spune:
Si inca ceva, daca ecografia a fost abdominala, se detecteaza mai tarziu bataile inimii.
Cornelia
Claudya spune:
Martta,sper din toata inima sa nu fie nimic rau.Insa cum ti-au spus si fetele,du-te si verifica pentru linistea ta.Si nu gandi negativ,ca-i faci rau bebelusului.Fii optimista!!!
Fetelor,in legatura cu mama,acum sunt mult mai linistita.Azi i-au dat drumul acasa.E foarte bine acum,pe langa clipele de cosmar prin care a trecut.Multumesc lui Dumnezeu!!!Va multumesc si voua inca o data pentru gandurile voastre bune!
Acum sunt putin nelinistita din cauza Emmei.Alaltaieri a avut febra.Nu mare.Cand era sus,cand jos.I-am dat tylenol si a fost mai bine.Nici o urma de raceala.Ieri a mai avut doar putina febra,insa ieri a facut caca moale toata ziua,iar noaptea s-a perpelit si s-a trezit de doua ori,facand caca moale.Imi tot arata ca o doare burtica,are gaze.Azi,nu a mai facut decat un kk moale,dar tot a mai durut-o burtica.Are o stare de discomfort si nici chef sa manance nu are.A rontzait biscuiti,a baut apa si cu chiu cu vai a mancat de cate doua ori cateva liguritze de orez fiert cu morcov.Altceva nici nu am indraznit sa-i dau in conditiile astea.
Pun pariu ca daca ma duc la doctor ,iar spune ca este un virus ,care va trece.Si ca daca febra nu este foarte mare,este chiar benefic pentru copii,caci isi fac anticorpi.Sper sa fie bine in noaptea asta,daca nu,maine zbor la doctor.
Va pup si multa sanatate voua si bebeilor!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000
cgaby spune:
martta - si noi suntem alaturi de voi..va tinem pumnii sa nu fie nimik! multa sanatate!!!!!!! si du-te cat mai repede la dr ca nu-ti mai faci probleme!
bychi - nu te ingrijora inainte de vreme! asteapta sa vezi ce a iesit la analize si dupa sa vezi cum actionezi! multa sanatate!!!
noi nu am mai facut nimik special...
pupici tuturor si abia astept urmatoarea intalnire...
apropo, vine cineva in week end la boomland?
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
maria m m spune:
Martta,multa sanatate!Sa fie totul bine
Aseara au fost pe la noi niste musafiri si Paula a conversat toata seara cu ei,e foarte sociabila.
Miru are o proba la gimnastica luni si a exersat in camera de fata cu aia mica,Acum,cea mica o imita pe miru,si se pune in 4 labe si isi intinde cumva picioarele,pune capul jos...ca si cum ar sta in cap.
Claudya-ma bucur ca mama ta e mai bine,multa sanatate.
Andra_ spune:
Buna fetele,
ati observat ca a disparut Carmenutza?!? Fetelor, ori s-a prins Razvan si-a dat-o afara cum zicea chiar ea, si-a luat-o bamblecu' si nu se mai dau jos din pat si de-aia nu mai scrie, ori s-a intilnit cu clientu' ala cu voce sexi...si se repeta scenariul de mai sus. UUU, unde esti?
in rest... ploaie, cer mohorit, Luca tuseste, vreau sa vina week-endu'
pup u,
Andra
Luca Pitu
Magdone spune:
Buna fetele,
Renisor - e bine, ce sa zic n-am mai tusit, nici vomitat, dar aseara am fost totusi la doctor macar sa-mi scot ideea fixa din cap, cica nu se aude nimic la plamani, dar are amigdalele putin marite, deocamdata nu sunt semne de infectie sau altceva dar sa-l tinem sub control.
Martta- stai linistita deocamdata si eu zic sa te duci sa mai faci un eco in alta parte. Multa sanatate!
Claudya- ma bucur ca mama ta e bine, aveti grija cu raceala.
Din cate observ eu nu numai Carmenutza s-a dat la fund, ci si Elena, helloo unde sunteti? Elena, pun pariu ca ghicesti ce cadou mi-a facut husbandu' de Sf.valentin , apropo voi ce-ati primit? vreau si eu niste sugestii de cadou, nu stiu ce sa-i cumpar sotului ca e ziua lui duminica. Pliizzzz!!! In afara de haine, nu-i prea plac cadouri de genul asta.
V-am pupat si multa sanatate ca vad ca umbla virusii peste tot.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
romana spune:
Martta: Capul sus, moralul sus si nu te gindi la ce e mai rau. Daca nu ai dureri si nici singerari nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Ce daca e mai micut bebe? Poate e fetita. Parerea mea e ca nu trebuie s ate stresezi acum cu analizele de singe deoarece nu sint asa de relevante, poate mai incolo in saptamina 10, iar cele din trim 2 sint cele mai importante, sa nu fii anemica in perioada in care creste repede bebe.
Eu inca nu am fost la nici o analiza de singe. Ma duc duminica sa ma vada medicul cu care am nascut ultima oara ca e mai tinerel si are ami multa rabdare si-mi explica foarte bine toate cele. Partea neplacuta e ca trebuie sa merg la alt medic pentru ecografia de la 12-14 saptamini ca sa-i masoare diametrul coloanei vertebrale la ceafa ( asta ca sa ne asiguram ca e in regula copilul).
La analiza pentru anticorpii de rh m-oi duce intr-o dimineata, sa vad in functie de ce se mai intimpla pe acasa.
Cica ar fi bine sa fac triplu test dar eu nu mai vreau sa ma complic cu inca un drum si stat la cozi la analize.
Deci Martta ai grija de burtica si nu te speria degeaba. Ai greturi?
In rest eu sint inca cu greturi si fara prea mare chef de munca.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
carmenutza spune:
I'm alive!
Andra, vad ca ti-a ramas gandu' la bamblecu.....Raz nu m-a dat afara (inca)..iar bamblecu ie bamblec....cum sa te tina frate unul ca ala toata ziua in pat?!.....iar pe clentu' cu voce sexoasa inca nu l-am vizionat....ca nu va lasam io in ceata..
Acum ca sa nu credeti ca sunt mama denaturata, sa stiti ca ma ocup si de educatia plodului care, cu mandrie de mama va anunt, ca a invatat sa numere pana la 10....
De Valentine's am fost surpinsa sa constat ca al meu sotior iubitor m-a cadorisit cu un trandafir si una bucata parfum.....iar eu nika...da' trebuie sa ma revansez pe 3 martie cand este ziua lui.(Magdone, nici eu n-am nici o idee de cadou..astept propuneri)
Andra, vezi ca esti restanta cu info shopping..au mega reduceri la ZARA, magazinul meu preferat...pentru mine am luat o groaza de chestii misto...si i-am facut parte si Mayei....
Romana, tot vreau sa-ti spun si mereu uit...biroul meu este chiar in rond la Alba -Iulia....cand iesi pe afara cu copii poate imi spui si mie sa ne intalnim, ca taaaaare as vrea sa ne cunoastem.
Martta, sigur nu este nimic rau...pastreaza-ti optimismul..ai sa vezi ca totul este in regula.
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai ca azi mai respir si eu pe aici, numai bine s-o citesc pe Carmenutza... care nu e mama denaturata, ci desprecopii denaturata, ca nu prea mai scrie, asa, fara un imbold, de cind cu jobul asta... Sau poate pen'ca face shopping in celalalt capat al orasului (unde eu n-ajung, n-am vazut inca Mall-ul nou, habar n-am ce e pe la Zara ). Mersic oricum de info, desi nu prea ma ajuta ca tocmai mi-am cam terminat salariul... alta runda de Am profitat si de reducerile de la LCW (Waikiki) din Unirea si i-am luat o salopeta de blugi super lui Luca cu 530,000. Iar eu sper sa primesc ceva frumos in week-end ca al meu consort tocmai a aterizat la Roma, si trebuie sa suporta corvoada de a o vizita si cutreiera pina duminica, noroc ca nu s-a putut sa merg si eu si stau linistita acasa sa mai scriu pe aici... maaaare noroc. Asta e, sa vedem cu ce ma aleg.
A! Tot am o recomandare in materie de shopping: i-am luat acum vreo luna din Metro lui Luca niste jucarii ptr baie, erau la reduceri, vreo 200,000, una e un hidroavion cu o barca de salvare cu balena, alta e un vapor-ceva, cu un delfin. Pina acum nu i-o dadusem, dar marti a scos-o Dani la baie, si a fost in culmea fericirii, si-a strins imediat toate celelalte jucarii din baie si s-a jucat numai cu asta, nici nu mai vroia sa iasa din baie, unde de obicei Luca nu sta mai mult de 10 minute in cada.
pup u,
Andra
Luca Pitu