Copilasi de iunie-iulie 2003 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Carmen: - Vreau si eu la intalneala din piata ca si eu am serviciu tot in Piata Alba Iulia, dar daca se poate saptamana asta sau cealalta ca eu cam atat sper sa vin la servici.
Nr meu de tel: 0722874406
Bravo tie ca ai reusit sa o inveti pe Maya sa numere, si eu ma tot chinui cu Irina sa o invat sa-si numere degetele, se uita la manuta si zice " patu, cinci" si gata a terminat.

Pupici, Adi

http://photos.yahoo.com/irinuca03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Am si eu nevoie de idei pt. cadou sot (marti e ziua lui). Problema e ca portofelul meu este cam gol si nu se intrevede nici o schimbare pana atunci. Asa ca sunt in pana de idei. Nu pot nici sa ma gandesc la o cina si noapte romantica. Cina sunt incapabila sa o gatesc , de lenjerie sexi nici nu poate fi vorba, ca sa nu mai zic ca de jumatate de an stam pe bara la capitolul "nopti fierbinti". Asa ca singurul lucru la care ma pot gandi este sa ii spun La multi ani si sa rezist toata ziua fara sa i-l cicalesc.(asta da cadou ). Nu sunt genul care scrie scrisori de dragoste si la starea mea din ultimul timp , cine stie ce as scrie.

Imi este tare lene la ora asta si trebuie sa ii dau sa manace Mariei, asa ca va "citesc" mai incolo si daca imi trece lenea (ca e boala grea) va mai scriu.

Va pup
Cornelia (28 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetele,

Intru si eu repede-repede ca sunt pe ultima suta de metri al birou, mai am un pic...

Imi pare rau sa aud de copilasi sau mamici sau tatici bolnavi, uf, sper sa fie bine pentru toata lumea.

Martta incearca sa stai cuminte, nu iti face probleme numai pe baza de presupuneri. La sarcina oprita in evolutie mai sunt si alte simptome, sangerari etc. Ia de la Cornelia un pic de curaj ca sa treci prin perioada asta mai grea . Eu in locul tau m-as duce la o ecografie performanta ca sa iti spuna exact cum stau lucrurile.

Elena zicea la intalnire ca ii merge netul prost, probabil ca de aia intra mai rar.

Vad ca toata lumea se sarbatoreste acum . Idei pentru soti... hm. Daca vreti sa renuntati la clasicele haine/cosmetice, puteti incerca cu o carte -- de ex. eu sotzului meu ii mai luam cate un album frumos de fotografie sau de arhitectura, sau chiar ceva beletristica daca stiam de ceva anume. Sau puteti incerca tricouri/cani personalizate -- astea sunt si mai ieftine. Poza cu mama, poza cu bb. In Bucuresti se fac la Unirea la parter, cred ca pe loc. Cornelia nu stiu cata libertate de miscare ai tu...

Va imbratisez pe toate cu drag, va doresc multa sanatate si ne "vedem" peste 10 zile. Tineti-mi pumnii sa nu raman inzapezita pe Valea Oltului . Cred ca nici nu o luam pe acolo, la ce povestesc astia la stiri...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Sa-l ajutam pe Mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Kehleyr drum bun multa sanatate si tot ce iti doresti tu pentru maine !

Bychi la balonul copiilor in herastrau e spatiu mult, sunt mai multe gonflabile, au voie insotitorii, au si supraveghetori, Teo mea e super incantata ! eu zic sa incercati, poate ne si intalnim ! bafta cu analiza !

Martta sper sa fie bine cu bebe !

Renata ma bucur ca e mai bine Vanessa ! si la mine se lasa cu
cand ii dau siropul de ceapa,
asta e ... decat sa ajung la antibiotic !

la capitolul "realizari":
- cand nu fac ca ea se tranteste pe jos, am crezut ca e o toana dar nuuu .... de doua sapt. nu se mai opreste
- vrea fim (film ), dene (desene), pisicile (pisicile aristocrate)
si batu (balto) non stop !

cred ca esuez la capitolul educatie

va pup pe toate,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

dana, la multi ani pentru maine!iti doresc o vacanta superba!te pupic virtual cu mult, mult drag!

martta, draga de tine, ti-e probabil foarte greu sa nu-ti faci griji!dar incearca din rasputeri sa fii optimista!sanatate pt burtica si pt mamica!

bychi, pe mine m-ai facut foarte curioasa!sa ne spui si noua ce probleme ai!

noi suntem tot bolnavi, adica TOTI bolnavi!alexandra e tot la mama, ieri a chemat doctorul...e pe antibiotic pentru prima oara in viata ei si eu am mari emotii si rezerve.azi se simte mai bine, nu mai are febra, a si mancat bine, e vesela!sa dea Dumnezeu sa treaca usor peste asta.

eu zac ca o leguma, simt ca parca ma scufund in ceva, ma simt foarte nasol, aseara am avut o senzatie de sufocare cum nu am mai trait vreodata in viata mea!o fi fost atac de panica?nu stiu, dar mi-a venit fara mootiv-nu nas infundat, nu tuse, nu suparare, etc.s-a speriat razvan rau de tot!

azi el a reusit sa isi ia afacearea din nou in primire, m-a lasat singurica, nu puteam nici sa stau in picioare sa imi fac un ceai.mama e cu alex, soacra-mea la serviciu...am sunat-o pe bunica mea draga si imediat s-a urcat in taxi si a venit la mine.acum bucatareste de zor, m-a indopat cu gratarel si supica si deja parca am mai prins putere.

mai am un ghimpe.acum vreo doua saptamani am facut un test de sarcina.am uitat betigasul-cu doar o liniuta pe el- in buzunarul halatului de baie.alaltaieri l-am gasit si uitandu-ma la el am observat extrem de vag, abia perceptibil, si o a doua liniuta.i-am aratat si lui razvan dar el a vazut doar una, pana sa ii arat eu unde ar trebui sa fie si a doua-atunci de-abia a zarit-o si el...acuma...ce sa zic eu???s-a stricat testul in doua saptamani sau nu?da, stiu, raspunsul ar fi sa buy another test, dar mi-e parca frica...am mai si luat medicamente cu pumnul, anticonceptionalele sunt la zi...

carmen, gio parca voi ati fost cu fetele la Gina Palicardi (asa o cheama sau am pus litere in plus/minus?).imi dati si mie adresa si nr de tel de la cabinetul dansei? vreau neaparat sa o duc si eu pe alexandra acolo, sa vad ce parere are in legatura cu greutatea ei. se pare ca este totusi cam slabuta...

va pupic din zbor,

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dana - la multi ani pentru maine! sa fi sanatoasa!
sanatate multa celor bolnaviori...sa stiti ca ne gandim la voi.
faceti-va repede bine!!! ca sa ne mai vedem....sa ne auzim....
andra, si stef a primit de craciun barca cu delfin si cu politist si cu barca de salvare...tot din metro! e fff incantat..nu face baie fara ele...
salutare tuturor!
sa auzim numai de bine!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor, multumesc mult pentru incurajari.
Nu stiu cat va va interesa raspunsul pe care l-am primit de la Miflore, o mamica de sept-oct, dar daca tot m-am plans de situatie., i-am dat copy, ca sa vedeti si voi ce corespunzator suntem tratate ca paciente, de catre acelasi medic!

"Martta, multumesc frumos pentru raspuns! Nu te impacienta, se pare ca asta e stilul doctorului! Uite ce de asemanari: si pe mine m-a chemat tot dupa 2 saptamani, si mie mi-a scris sarcina hipohormonala si mi-a dat sa iau utrogestan. Acid folic luam deja dinainte sa raman insarcinata; iar analizele mi le-a dat intr-adevar dupa cele 2 saptamani! Asa ca stai linistita si nu-ti fa probleme! Eu cand m-am dus dupa 2 saptamani mi-a spus ca totul este in regula si mi-a mai dat sa iau in plus si No-spa! Sunt curioasa daca o sa-ti dea si tie! Tu cat aveai cand te-ai dus? Sau mai bine zis ce ti-a scris pe reteta? Mie mi-a scris 4 saptamani si 4 zile.
multi!
Mihaela 8+ "

Rapunsul asta m-a linistit f.mult.]
Maine am programare la eco la clinica de la Giulesti.
Cornelia, am facut eco transvaginala. De duminica am intrat in sapt. a7a de sarcina.
O posibila idee pt ziua sotului: invita-l undeva, la restaurant sau unde crezi tu ca i-ar face placere,astfel incat efectul sa fie de surpriza.

Inca o data, merci mult!
Deja ma simt mult mai bine!

Dana, la multi ani si un concediu de vis!

Marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Multa sanatate la toate mamicile si toti bebei.

Amik, eu zic sa nu-ti faci prea mari probleme cu greutatea Alexandrei, nu de alta , dar ma apuca si pe mine din nou stresurile, de abia scapasem de ele. Am umblat si eu la nu stiu cati doctori, i-am facut tot felu de ecografii si binenteles ca e totul OK, copilu' e sanatos.
Maica-mea e stresata, nu exista telefon la care sa nu ma intrebe cat a mancat Irina, iar eu incerc sa-mi impun sa nu ma mai gandesc la asta ca ma deprima psihic. Nu stiu cum a fost la voi, dar la noi startul a fost foarte slab, lapte nu i-a placut deloc asa ca primele 6 luni a fost nashpa de tot, de abia dupa 1 an a inceput sa manance mai bine, zic eu, dar deja acum nu mai poate sa-i ajunga din urma pe ceilalti copii. Faza e ca la noi pana la pranz nu prea mananca mare lucru, fructele si le-a scos din meniu, parca si anamaria se plangea, dar seara cand vine tasu' ar manca si pietre daca mananca el. Asa ca noi la 8-9 seara mancam din nou pranzul. Cand vine tasu' acasa nu ii zice "tati" ci "upa" adica supa.

Ce sa-ti spun am vazut pozele cu Alexandra si e o dulce, arata super, Irina tot la talia aia e. In schimb avem in fiecare zi program de cantar si de masurat. Se duce la strutul de la ea din camera s-o masor si apoi la cantarul de sub scaun, il trage si se suie pe el. Binenteles ca ala mai mult de 10 kg imbracata nu arata, dar eu tot sper.
Apropo de vitamine, nu stiu cum le dati voi copiilor siropele, dar la mine e tragic, Irina nu deschide gura nici s-o pici cu ceara la lingurita necunoscuta, in ceai nu vrea - eventual sufera de sete toata ziua decat sa-i schimb gustul la ceai, suc nu serveste de nici-un fel, iar daca o oblig, vomita, asa ca e un cosmar.

Pupici, Adi

http://photos.yahoo.com/irinuca03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Ca sa nu fac nota discordanta, am racit si eu, am o stare blegoasa rau si, colac peste pupaza, ma doare si o masea. Mi-am facut programare pt maine la stomatolog, dar sa vad cum trec de noaptea asta.
Incerc sa ma tin cat mai departe de Mariuca, sa nu-i dau din virusii mei, pt ca am cumparat si noi PentActHIB-ul si vreau sa i-l fac martea viitoare, dar daca raceste...

DANA - iti urez si eu "la multi ani" si drum bun si sigur.

ANDRA - mai spune-mi si mie o data te rog cum se cheama magazinul ala (parca era unul si prin UNIREA, sau n-am retinut eu bine?) unde se gasesc cizmulite de cauciuc, ca pe mocirla asta ale noastre nu fac fata...

MARTA - mai cere si o a doua opinie si incearca sa nu intri in panica pana atunci.

Sanatate multa la copiii si parintii bolnaviori.
V-am pupat.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multa sanatate piticilor, mamicilor si copilasilor bolnavi!

Dana, La multi ani fericiti! Drum bun si o vacanta de vis!

Multumim pt. sfaturi de cadouri. M-as fi orientat si eu spre un album de fotografie...dar...sa vedem, poate se indura cei de la birou de mine si imi alimenteaza cardul pana atunci. Eu am mai fost neam prost si i-am cerut chiar lui bani sa-i iau cadou, dar acum chiar suntem in aer. Din pacate, nu ma pot orienta la cadouri personalizate, gen cani, tricouri (cu toate ca mie imi plac) pt. ca Doru lucreaza intr-un domeniu care are mare legatura cu genul asta de afacere, deci efect zero.

Nicol, si eu sunt intr-o faza asemanatoare cu Maria. Face niste crize daca nu obtine ce vrea. Incerc sa fiu calma, sa inteleaga ca nu poate obtine lucrurile asa, dar la fazele cu urlatul si tavalitul pe jos, imi vine sa plec de acasa si sa o las singura. Si ea cere tot timpul desene animate si nu oricare, ci Tom si Jery. Si eu care imi propusesem s anu o prea las la televizor .

Am lasat-o la 2 la culcare si acum o aud ca-si canta "nani, nani pupil tatii" . De vreo trei luni nu a mai crescut deloc (nu ca nu ar fi destul de mare), dar ma gandesc ca are legatura si cu faptul ca nu prea mai doarme.

Martta, ce mai faci? Ai fost la dr.?

Bychi, sper sa nu ai probleme de sanatate si sa fie doar teama nejustificata.

Va pupam
Cornelia (28 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput