Ii pacane ceva in burtica

Am si eu o problema..sper de fapt sa nu fie o problema si sa-mi fac eu griji degeaba.
Tocmai l-am adormit pe David, si ptr ca era un pic agitat l-am leganat nitel. Cum tineam mana pe burtica lui, in timp ce il leganam am simtit cum ceva i se misca in burtica, si ..pacane....Sunt tare speriata si nu stiu ce sa fac..daca sa sun pediatru sau nu. I-as face o ecografie..
Ma gandesc ca poate e normal...dar de ce nu am mai simtit asta pana acum?
Voi ce ziceti? E grav?
O fi lapticul care i se misca in stomacel? (asta e ideea sotului, ca l-am sunat si pe el sa-i cer parerea).
Multumesc de sfaturi! Luminita
si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Raspunsuri

ANDREEABANICA spune:
Eu cred ca nu ai de ce sa te sperii.Sunt probabil matisoarele piticului.Ca sa te linistesti poti suna si pediatrul.
Andreea Banica mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

szivarvany spune:
Lumi,
Giulia cand baga tare se aud zgomote ciudate ... parca i-ar cadea bolovani in stomac, se aude destul de tare, iar apoi i se umfla burta si sta si ea vreo 2 minute in liniste, zici ca-i un bondar.
Eu cred ca e laptele, mai ales daca David papa bine si cu pofta !
Pupici la voi !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

georgescu oana spune:
Luminita si eu cred ca e laptele.Alexandrei cando legan i se misca toata burtica si se aude laptele clipocind
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

spic de grau spune:
Eu m-am gandit sa nu cumva sa i se fi desprins ceva in el..desi nu vad cum s-ar fi putut intampla, ca nu a cazut, nu s-a intins.
Ma mai gandeam sa nu-i fi aparut cine stie ce in burtica.. Numai la prostii ma gandesc
Oare sa i se fi umflat asa tare stomacelul ca i se balanseaza? Dar nu a papat decat 170ml de lapte
Ca se aude si se misca ceva sub piele doar daca il misc.
Ma doare capul de sperietura.
Luminita
si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Claudelu spune:
Lumi, gand la gand cu bucurie
Aseara am auzit si eu la Raul, parca ar avea broaste in burta Dar nu m-am agitat prea tare pentru ca m-am gandit ca o fi de la mancare.
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

spic de grau spune:
Cred ca-mi pipai prea tare copilul
Ma gandesc acum ca ptr ca s-a lungit si nu mai e asa grasunache, i se simt mai tare matzele prin piele.
Dar chiar am fst ingrijorata!! OF!
Va multumesc mult ca m-ati linistit! Ma mai duceam si la pediatru, precis zicea ca-s nebuna
Va pupicesc tare! Luminita
si

alina023 spune:
Sa nu ma injuri prea tare, dar m-ai amuzat Lumi
.
Cred ca burtosul meu mic are o adevarata uzina in burtica (daca stai sa asculti ce zgomote ii face burtica uneori ai zice ca se lucreaza intens acolo - si de fapt chiar asa este
)
Pupici pe burtici