endometru, ovulatie, temperaturi (11)
Raspunsuri - Pagina 13
AYSHA 2 spune:

TONNIA, FELICITARI !!!!!!
Ce ti-am spus eu ieri? Sarcina usoara, un bebelus minunat si te rog sa faci o magie sa ne iei si pe noi cu tine la
, ca taaaaaare ne mai dorim
!
Ia de la mine un aranjament de 1501 de trandafiri albi, ca ii meriti dupa atata perseverenta

.....1501
Aysha
Tonnia spune:
Sorina, Cata, Ancuta, Aysha, stati pe aici, ca sigur se ia! Verificat!
Mai fetelor, nu ma pot lasa de fumat. Am incercat de azi, nu prea pot! Ce ma fac? Am o stare de nervi!
utocatalina spune:
Antonia mesteca guma fara zahar
....please nu baga tutun in tine...please!!!!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Sorina7 spune:
nu, nici guma Tonnia, ca dupa ultimele cercetari e in gama celor cu multe E-uri, gen margarina si alte alea...eu zic sa rontai ceva biscuiti, mai ales ca obiceiul asta iti va fi bun si cand o sa iti inceapa greturile.
Sorina
Anca Wish spune:
Tonnia, baga-ti mintzile in cap. Da-o-n colo de tzigara!!!
Nu as vrea sa-ti povestesc cum arata si ce probleme avea un copil la spital, cand m-am operat, si ce cuvinte ii adresau medicii mamei, care fumase in timpul sarcinii.
Nu mi-e usor sa spun, pentru ca si eu sunt fumatoate, dar stiu ce spun!!!
Da????
Nu te cert, vreau, doar sa te gandesti la bebe si fa totul ca sa-i fie bine.
Te pup, burtos
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
lauricipani spune:
Tonnia, in primul rand felicitari!

Sa ai grija de tine si de burticutz!
ref. la
io zic ca este mai bine sa incerci sa o tai de pe lista.
Stiu cat de greu este dar...nu potzi sa sti cat de rau face bb-ului.
laurici
miki iris spune:
Tonnia, tu ai luat Mastodynon?
Daca da, cum l-ai luat? Este progesteron natural? Eu am faza luteala cam scurta si cred ca e o deficienta...
miki
Tonnia spune:
Da, fetelor stiu ca aveti mare dreptate cu fumatul! Nu stiu ce m-oi face!
Miki, da, se iau cate 30 pic. in putina apa, de doua ori pe zi, dimineata si seara.
asteryaro spune:
Tonnia,
in afara de felicitarile de ieri, azi iti urez "sa ai greturi". Asta asa, ca sa te lasi de fumegat, mai! Si daca vei avea greturi ca la carte, apoi atunci sa stii ca si cuvantul "tutun" iti va produce greata, crede-ma! Si eu tot asta astept ca sa ma las de tigari, greturileeeee alea maaaari. Acum iti vine sa fumezi de fericire, nu-i asa? La mine asa-i, si la necaz si la bucurii bag tigari.
Pup burticica!
Astery