endometru, ovulatie, temperaturi (11)
Raspunsuri - Pagina 14
Miriam Dum spune:
Salut!
Din cand in cand mai intru si eu in hora!
Uite ca mi-a venit randul!
Feliitari pentru gravidute! Sanatate si liniste va doresc!
Din cate am inteles din mesajele voastre , voi verificati graficele voastre de temperaturi pe un site, fertility? Gresesc? Cum se procedeaza? As dori sa compar si eu rezultatele. Pe mine ma streseaza monitorizarea asta cu atat mai mult cu cat, chiar daca ascult de sfaturile medicului, nu se intampla nimic, nu se verifica deloc ziua ovulatiei.
O zi buna!
Miriam
danangie spune:
Buna fetelor!
TONNIA zilele astea m-am gandit incontinuu la tine. Ceea ce ti s-a intamplat tie e dovada ca nu trebuie sa aplecam urechea la tot ce spun medicii. Despre mine ce sa-ti spun,nu mi-am mai luat temperatura.Nu prea ma mai incred in temperaturile astea. De pe 8 februarie dimineata nu am mai avut dureri de burta ca la CM.Sanii nu ma mai dor asa tare.Azi sunt in a 29-a zi.Nu stiu ce sa zic.M-am mai linistit.Sunt doar in asteptare.Mi-e frica totusi sa nu carecumva sa vina rushii prin ziua 30,31.......ca as fi preocupata de rasturnarea ciclului meu asa de brusca.Un pupic la toate.
MRL la tine ce se mai zice?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Tonnia spune:
Miriam, incearca si tu cu www.fertilityfriend.com
Trebuie sa alegi un user, sa ai o adresa de e-mail, iar ei iti vor da o parola. Au un grafic in care in fiecare zi iti treci temperatura, ora la care ai luat-o (vezi sa fie aceeasi) si alte chestii. Ei iti arata daca si cand ai ovulatie. Succes!
Danangie, tin pumnii tare!
Ale, de ce apari ca si cand ai fi scris aici, dar nu e nici un mesaj de la tine?
Felicity, te-ai trezit?
Sorina7 spune:
fetelor cochetelor, ia ajutati si voi fata pretty please...deci cum e cu mucusul ala ? de la estrogen creste ? ca eu iau niste picaturi pe mana de estrogen de vreo 2 luni incoace, si de cateva zile ma inunda toate alea...da cum mai stiu eu daca ovulez ? o sa scada chestia dupa ovulatie ? eu ma gandeam ca prin zilele 9 sau 10 sau 11 am avut, ca atunci am simtit tot felul de chestii prin burta, dar parca astazi (15) e inundatie totala. Si ce am mai observat, de cand iau vitex, in partea a 2-a a ciclului am greturi...eu ma gandeam luna trecuta ca poate a dat norocul peste mine dar nimic. Oare vitexul fiind progesteron natural imi creste progesteronul, care oricum creste in partea a 2-a a CM si am greturi de la el ? ca cica si in sarcina greturile sunt date de progesteron. Please help !
Sorina
Alé spune:
Buna seara, fetelor.
Am intrat mai devreme sa vad ce mai faceti, ocazie cu care am modificat mesajul de ieri de s-a latit pagina pina in China.
.
Nu stiu daca ati ovservat, dar se pare ca avem o mica problema administrativa. Tia a postat un subiect "organizare topic" in care atrage atentia si pe buna dreptate ca in multe dintre discutiie noastre, ne abatem raaaau de la titlu - endometru, temperaturi si altele.
Propunerea ei este sa ne mutam la aspirante, caci acolo sint "cazate" discutiile generale, iar noi si superpacientele dr. Moisa sa le urmam exemplul.
Dat fiind faptul ca multe dintre noi au incercat la inceput si la optimiste, dar nu s-au simtit prea in largul lor acolo, propunerea mea este sa schimbam numele subiectului, ceva gen Discutii generale despre infertilitate sau geva in genul asta.
Desigur, este doar opinia si propunerea mea, poate unele dintre voi n-au nimic importiva sa ne deplasam la aspirante.
Acum, cum ziceti si voi, ca nu vreau sa se supere nimeni dar nici sa ignoram rugamintea Tiei.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Felicity spune:
Ale buna ideea, ai dreptate! trebuie schimbat titlul. desi....in curand se va desfiinta subiectul ca nu vor mai fi fete aspirante, doar mamici ![]()
danangie si liliana, va tin pumnii, sunteti la rand.
cred ca puteti face teste!!!
cred ca pe ariadna au rapit-o hotzii.
Tonnia cum te simti?
Chi, tu faci insamantare pana la urma? sa ne spui cand sa iti tinem pumnii stransi!!
Alé spune:
Apropo, Felicity, acum imi dau seama ca nuu putem sa-i spunem discutii generale despre infertilitate caci gazduim si mamici!
Deci sa vina cineva cu o alta propunere, ca asta nu merge.
Dar tare as vrea sa aud si parerea celorlalte fete, ca nu vreau sa fiu io capu' rautatilor
.
Nu mai e nimeni pe aici, mai fetelor? La somnic toate???
Si s-o intrebam si pe Tia daca accepta solutia asta de compromis
.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Felicity spune:
pai e vorba de mamici care stiu despre infertilitate pt ca au avut si ele probleme.
insa am citit si eu ce a postat Tia acolo si intentia era alta, sa scriem aici despre endometru, temperatura si ovulatie, doar chestii tematice tehnice, si la aspirante sa ne salutam si sa ne pupam.
eu pe ariadna nu o mai pup, o urechez direct!
Tonnia spune:
Nu putem spune Discutii generale... pt. ca asta-i si obiectul de la aspirante. trebuie ceva care sa faca distinctie! De ex.: aspirante razvratite!
Desi, vorba lu` Felicity, o sa ramana subiectul fara obiect pe curand!
eu, ma simt absolut obisnuit. prea de tot. chestia cu sanii ma exaspereaza! Adica, nu ma dor, nici nu-i simt.
Sorinache, sa stii ca preparatele astea care contin estrogen te cam deruteaza, pt. ca produc mucus mai abundent, dar asta nu inseamna ca ai ovulatie atunci! Uite, Cata a luat Maca, avea un mucus, mama mama, a prestat de n-a mai putut, dar ov. a fost mai incolo. despre vitex nu stiu ce sa zic, eu n-am avut greata!
Chi?
Mai, dar Ariadna intrece orice gluma!