endometru, ovulatie, temperaturi (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Tonnia, felicitari si un bb sanatos in burtica ( sau 2).Spune-mi daca ti-ai luat temperatura luna asta, te rog, si daca cumva ai avut saltul acela in ziua de dupa ovulatie.
Te pup si ai grija de tine,
Gabiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Mai fetelor, io am inteles ce zice Tia, dar daca voi credeti ca o sa ne rezumam exclusiv la discutii despre endometru, ovulatie, temperaturi si altele, nu mai avem ce scrie atit de mult!

De asta eu am exlus din start ideea de a avea exclusiv discutii tehnice, si am propus schimbarea numelui subiectului, asfel incat continutul sa poata ramine acelasi.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Fetelor, va urmaresc de multa vreme si am ajuns sa va indragesc atat de mult incat va citesc zilnic si sunt cu sufletul alaturi de voi. Sa nu credeti ca o spun doar asa de dragul de a o spune ci o spun sincer, am fost dezamagita si acum ma bucur odata cu voi.
Va felicit Felicity si Tonnia din tot sufletul pentru bebelusi si sa aveti grija de voi.Sa va dea Dumnezeu copii frumosi si sanatosi!

Succes si celorlalte fete!

Lory

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Ale asa cred si eu....cate se mai pot spune despre temperaturi si ovulatii si endometru? At trebui facut un material cu toate datele astea si postat.
Si in cazul asta discutia nu mai are pe ce sa avanseze!!
Cred ca cel mai corect e sa numim "discutii despre fertilitate si infertilitate"!

Loredana multumesc mult si iti urez si eu sa fii sanatoasa, voioasa si mamica in curand. si la toate fetele cate un pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am deschis cap 12. Poftiti, va rog!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput