endometru, ovulatie, temperaturi (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna dimineata fetelor!

Tonnia, FELICITARI!
Sa fii sanatoasa si tu si bb si sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mirelas, prolactina de la Medsana e demna de luat in seama. Eu ti-am spus ca nu seamana profilul hormonal al unei luni cu cel al alteia. pur si simplu, ai avut si tu o dereglare intr-o luna. Ti-am povestit ca am avut si eu 2 cicluri asa prin vara. N-am luat nimic atunci.

Chi, dimpotriva, cica au bagat la bb! E stocul plin! Dar cica trebuie sa prestezi! Hai ma, lasati asta cu 2! Uita-te la mesajul lui atatu, are cinci sute si ceva, deci nu-i asa mare valoarea mea!

Multumesc Roxee, Emi si mami, thea si celorlalte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Tonnia ce pot sa mai zic si eu acuma decat ca esti o mamica fericita in adevaratul sens al cuvantului... ma bucur sincer pentru tine si incerc sa ma gandesc ce-as simti inlocul tau...
Cat despre mine...nu mi-am facut analizele la Medsana din simplul motiv ca nu mai sunt in tara... ci in Cipru, unde am sunat ieri la laboratorul cu pricina de n ori si nu mi-au zis decat ca ei sunt asistenti si nu se pricep dar sa sun cand vine doctorul care nu mai venea...bla...bla...
Deci inteleg ca valorile negative is intre 0-5 (am mai gasit asa ceva si pe internet). Care va sa insemne ca nu am sa-mi fac sperante prea grase luna asta...
Ale scumpa, nu am facut Pregnyl luna asta... Ce zici, mai am sanse de izbanda cu valorile astea? Eu m-as incadra fix la jumate cu 2.49...
Pup acum pe toate fetele aspirantele si gravidutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Tonnia, inca o data felicitari, ma bucur mult pt tine

merci de raspuns..problema e insa ca analizele nu-s luate in luni diferite, ci in cadrul aceluiasi ciclu, la 10 zile distanta, si intre timp nu am luat nimic..de aia sunt incurcata si nu stiu pe care sa o iau de buna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Tonnia, FELICITARI! FELICITARI! FELICITARI!
De trei ori URA! URA! URA!
Bravo, mamico! Sa fi sanatoasa, fericita, iubita si un bb sanatos, frumos, destept si smecher. Un Pupic mare si dulce pentru
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mrl, multumesc tare mult! Sper sa te molipsesc si pe tine, ca tare mult ai tras! Poate iese luna asta, romantic, pe partie...Doamne ajuta!

Salomea nu coincid valorile de la un laborator la altul. Suna acolo unde ai facut si nu-i lasa sa faca ei aprecieri, intreaba-i scurt, ce-nseamna negativ la ei? Auzi, dar un test din urina cand mai faci?

Mirelas, au laborator superbun la Medsana. Chiar nu te mai stresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Test de urina...ma gandesc sa astept sa se faca 14 zile de la presupusa ovulatiune...ceea ce ar insemmna peste o saptamana... Dar nu prea imi vine sa imi fac sperante... nu cred ca ar fi avut timp foliculul ala sa creasca ca lumea in 2 zile...practic in ziua 5 eu eram inca cu rusii pe cap si in ziua 7 am ovulat... cam greu de crezut...
Mai bine nu faceam testu ala... stau acum cu o caruta de intrebari in brate... dar lasa ca vine si ziua aia in care m-oi dumiri... doctorul mi-a zis ca dupa ce termin cele 10 zile de duphaston sa mai fac un test dar tot de sange. El zice ca nu totdeauna se pozitiveaza cel de urina, chiar daca sarcina e mai avansata... Om vedea...
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Pai Tonnia draga mea, din nou felicitari !!! si avand in vedere ca eram sigura de prima data si au fost 2 randuri de felicitari, si valoarea e mare, te pomeni ca or fi 2 ! Doamne ajuta sa fiti sanatosi !!!
si io o sa intru mai des pe la voi, ca vad ca se ia, bafta vine de la Felicity care nu a plecat de aici, asa ca please Tonnia, mai stai tu tu pe aici si o sa intru si eu zilnic, poate ma molipsesc.
Tonnia, eu am mare incredere in vitex, si sper sa nu ma faca de ras nici pe mine si sa ma ajute.

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Antonia...parca nici acum nu imi vine sa cred....dar adevarul este minunat ca si tine...felicitarile mele...si multa sanatate...ce bine ca perseverenta ti-a fost rasplatita! Doamne ajuta!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tonnia, acum cand e sigur, itit spun si eu din toata inima, felicitari si sa dea D-zeu sa fie bine!!!!

Ai grija de tine si de bebe!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput