endometru, ovulatie, temperaturi (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

felicitari Tonnia!!!
Sa ai un bebe(sau doi?!) frumos si sanatos.
[gjavascript:insertsmilie('')
graviduta ravi]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Tonnia are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

chiar Tonnia la asa numar poate-s doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Tonnia noastra, felicitaaaari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Tonnia, felicitari!
Am stat pe bara pana acum ca sa nu te necajesc cu felicitarile daca nu era . Nici nu pot sa-mi imaginez cat de fericita esti!
Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos, norocos si frumos.
Ai grija de tine si multa, multa bafta,

Emi si mami Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Va multumesc mult! Sunt cam nauca! De cand am luat rezultatul, ma dor putin si sanii!

Ale, ingusteaza pagina! Stiu ca mesajul tau e cel mai lat si mai frumos, pe cand al lor e ingust de tot...

Cei de pe fertility, mi-au detectat ovulatia atunci cand am luat temperatura dupa o petrecere, la 8.30, in loc de 4-5, asa ca nu stiu!

Cred ca Salomea nu si-a luat la Medsana, ca astia iti dau automat si buletinul cu valorile pe care le-am enumerat!

Bineinteles ca raman aici! Dar as vrea sa ma inscriu si dincolo, ca sa am si niste informatii specifice! Felicity, te rog sa vii si tu cu mine, fara sa plecam de aici!Nu de alta, dar pe cele de aici le rezolvam repede, in max.2 luni trec toate dincolo, si sa fim si noi cat de cat integrate!

Ariadnaaaa!

Hai ma, terminati cu doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

FELICITARI FELICITARI FELICITARI pentru viitoarea mamica Antonia!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

M-am trezit, sa reintram asadar in normal!

Si voi incepe cu sefa: Bine, Ariadna, e posibil asa ceva?! Sa dispari, pur si simplu? te rog sa-ti aplici singura o pedeapsa bine meritata!

Ale, vezi ca vine Sf.Valentin, si pica f.bine cred,asa ca se impune o impacare pasionala! Sa n-avem discutii!

Chi, luna asta te rog sa repeti TPC-ul! Hai, ca incep sa va organizez, e asa o debandada pe aici!

Mirelas, de azi incepi...nu?

danangie, ce se mai aude cu temperatura aia a ta?

Mai fetelor, daca mi-a facut bine Mastodynonul? A fost prima luna cand am luat, si nici nu prea aveam indicatie! Ce-ar fi sa va intrebati si voi dr. daca puteti lua? Adica, sa nu aveti contraindicatii! Poate chiar e miraculos!
Despre mine: parca ma dor o idee sanii, mai ales unul si ma doare si burta un pic, de zici uneori ca...Atat! In rest, sunt disperata cu fumatul! Nu sunt sigura ca o sa reusesc! Nu stiu ce sa ma fac! Ariadna, ai facut asa de bine ca te-ai lasat din vreme!

Pe toate fetele le pup, nu v-am enumerat pe toate, dar va abordez in timpul zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

fetelor, am pus si eu 2 intrebari la subiectele "test postcoital" si "prolactina mare", nu ma ajutati si pe mine, va rog!!! Ca nu-mi raspunde si mie nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Heeei, imi fuge pagina !Cum s-a latit asa ?

Tonnia, iubito, nu te cunosc dar imi vine sa te strang in brate! Bravo, da-le lectii la dom'doctori !
Mai, mai, mai ...te pomenesti ca e doi! la ce valori ale HGC ai ... stii ca, o bucurie nu vine niciodata singura .

Felicity, e un calcul simplu, dar testat pe toate persoanele pe care le cunosc.Conceptia a fost inainte de ziua ta, asa ca sexul e luat de la tata.Pot fi dubii pt ca perioada este f aproape de ziua ta, dar 75% e garcon. De aceea nu ai nici greturi, asa ca relax !
Tonnia, tu cum stai ?

Fetelor(aspirantele), nu-i asa ca parca incepem sa vedem viata cu alti ochi ? Mai sunt sanse, bb nu s-au terminat, ajung si la noi .

Mergi la inceput