Iulia cere ajutor

Iulia cere ajutor | Autor: Roxana_G

Link direct la acest mesaj

Astazi am primit pe mail acest mesaj induiosator. M-am decis sa ajut si eu cu o suma si evident sa aduc atentiei si altor suflete bune acest mesaj.

Mami, vreau sa traiesc!

Doi parinti sunt sfasiati de durere, neputinciosi in fata fetitei lor, Iulia, bolnava de leucemie. Are doar 12 ani...

In ajutorul familiei Branistareanu au sarit colegii Iuliei, din clasa a VI-a A, de la Scoala nr. 188, din Bucuresti . Au construit un site, iar acum cer ajutorul intregii comunitati a Internetului, sa o ajute pe colega lor bolnava. Adresa este: www.speranta.as.ro.

Nimic nu este pierdut, daca exista speranta.

Ajuta-i sa spere, ajut-o pe Iulia sa invinga cancerul!

TRIMITE ACEST MESAJ TUTUROR PRIETENILOR TAI,

SIGUR VA AJUNGE LA CINEVA CU SUFLET MARE

Cazul Iuliei in presa:

Jurnalul National: http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=148660&topic=8

Revista Presei: http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=14540

Scrisoarea Iuliei:

„Vreau sa traiesc, sa fiu iarasi sanatoasa, sa ascult muzica, sa dansez, sa scriu poezii.

Fiecare zi se scurge chinuitor, fiecare clipa ma doare, ma simt ca o pasare care nu mai poate zbura, cu aripi albe si frante. As vrea sa plec, sa alerg prin livada bunicilor, sa-mi cada in par frunzele aurii ale toamnei.

Mi-e teama ca nu voi mai putea sa lupt cu boala si cu suferinta. Vad lacrimi in ochii parintilor mei, in ochii fratilor mei mai mici si ii imbratisez disperata, cautand putina alinare. Sunt atat de firava, cand merg, obosesc usor, parca plutesc dezorientata de ceea ce mi-a harazit destinul. Mi-e dor de pletele mele blonde ca aurul pe care nu le mai am, mi-e teama sa ma privesc in oglinda…”.

Pentru cei care nu vor sa o lase pe Iulia sa moara s-au deschis urmatoarele conturi:

In lei : RO33RZBR00000060005479911, la Raiffeisen Bank, Agentia Toporasi

RO05CBIT4210287648001000, la Banca Tiriac, Sucursala Mun.Bucuresti

In valuta : RO68CBIT4210287648, la Banca Tiriac, Sucursala Mun.Bucuresti

Pe numele Branistareanu Iulian

Ii puteti scrie Iuliei la adresa: speranta@as.ro

Pentru mai multe detalii puteti suna la 0721.230.432.

Sterge-mi lacrima!

„Pe cararea intunecata a bolii

Imi lumineaza calea speranta disperarii.

In linistea pustie a spitalului

Ochii tristi se vad inlacrimati.

Suflete intunecate, inimi sfasiate.

Acum, in pragul disperarii raman cu vointa.

Sterge-mi lacrima si ingroapa durerea...”

Iulia Branistareanu, bolnava de leucemie la 12 ani

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Este impresionant strigatul dorintei de viata a unui copil.
Si fetita mea cea mare are 12 ani...
Cred ca i-ar face bine sa fie vizitata de cineva, are nevoie de incurajare si o geana de speranta. Cu siguranta si parintii ei au nevoie de un umar pe care sa-si planga durerea. Stiu ca este greu pentru oricine...si parca nici nu sunt cuvinte sa mangai o familie in aceasta situatie, dar voi fetelor din Bucuresti, poate una dintre voi gaseste indemnul sa ii viziteze si sa-i incurajeze putin.
Dumnezeu le poate da, daca nu viata fetitei lor, macar pacea si credinta ca El este alaturi de ei.
Haideti, ma rog de departe pentru ei si pentru voi, DRAGOSTEA POATE TOTUL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Pe mine una m-a impresionat tare mult aceasta fetita.. Nu este drept ca la o varsta atat de frageda sa afle ca are leucemie.. Am plans cu lacrimi amare cand i-am citit povestea si mai ales cand i-am vazut pozele. Eu am sa incerca sa o ajut putin, nu e mult, dar asa cum ati zis si voi aici cu 1 euro de colo unul de colo putem face o schimbare, putem salva viata unui copil lovit de soarta.. Va rog din tot sufletul nu o ocoliti pe aceasta biata fetita!!!

Va pup,
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Haideti fetelor, daca 1000 de persoane da cel putin un euro cum s-a mai spus, tot se vor strange 1000 euro , macar pentru tratamentul de intretinere.
Hai sa gandim asa, in loc sa ne cumparam o prajitura sau un suc, de care ne putem lipsi usor int-o zi, sa dam acesti bani pentru Iulia.
Dumnezeu sa aiba grija de ea si de toti copiii.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda141

Haideti fetelor, daca 1000 de persoane da cel putin un euro cum s-a mai spus, tot se vor strange 1000 euro , macar pentru tratamentul de intretinere.
Hai sa gandim asa, in loc sa ne cumparam o prajitura sau un suc, de care ne putem lipsi usor int-o zi, sa dam acesti bani pentru Iulia.
Dumnezeu sa aiba grija de ea si de toti copiii.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Anda te pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

am vazut cazul la stiri si m-a impresionat nu doar Iulia ci si fratele ei caruia ii curgeau lacrimile siroaie. Incerc sa depun si eu un maruntis in cont. Multa sanatate! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna tuturor! Sunt teribil de impresionata de acest caz. As dori sa implic studentii anului I cu care lucrez intr-o campanie de strangere de fonduri. Nu stiu cum sa o fac...poate doar sa le prezint cazul si sa-i las pe ei sa se organizeze. Problema este ca fiind facultate particulara si avand vineri examen la mate cu ei nu vreau sa creada ca ii constrang. Sunt totusi 200 studenti la zi si alti 120 la FR si ma gandesc ca daca doneaza 18000 lei (0,5E) se aduna 160E. Nu inseamna mult dar pot ajuta si ei. Va rog dati-mi sugestii...Gratiela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Roxana, poti afla ce e cu pagina de web a Iuliei? Am dat clik pe linkul dat de tine si imi apare mesajul: "Website www.speranta.as.ro. is no longer hosted on As.Ro webservers." Unde este pagina? Poti afla?

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Nu poate cineva sa ia legatura cu aceasta familie, concret, si sa ne tina la curent cu ce se intampla mai departe?
Am postat un mesaj la subiectul Mamicii cu leucemie, care ar fi valabil si aici.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madalina horsa

Roxana, poti afla ce e cu pagina de web a Iuliei? Am dat clik pe linkul dat de tine si imi apare mesajul: "Website www.speranta.as.ro. is no longer hosted on As.Ro webservers." Unde este pagina? Poti afla?

Madalina

Draga Madalina, cu siteul nu este nici o problema, din greseala a fost pus un punct la sfarsitul adresei de web, deci adresa este inca valabila www.speranta.as.ro , incearca acum din nou si ai sa vezi ca o sa mearga de data asta

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Mersi Carmita, daca tot am intrat pe site am vazut acolo si adresa si numarul de telefon, asa ca cine doreste sa intre pe site si afla cum poate lua legatura cu ei.
Mai mult nu stiu ce sa spun, e cumplit.
Sa dea Domnul sa se strange banii si sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput