Iulia cere ajutor

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Pai ce sa zic, a fost un mare noroc...Eu am primit un email cu solicitarea de ajutor pentru Iulia si linkul despre site-ul ei, asa cum primim cu zecile...L-am trimis sotului meu, si el i l-a aratat sefului lui, care are 3 fetitze. Si omul pur si simplu a decis s-o ajute, din banii lui personali, nu ai firmei. Sotul meu a vorbit cu Dr. Exergian de la Bagdasar sa se intereseze de starea ei, apoi venit sotia sefului, s-au intalnit cu mama Iuliei, si stiu ca saptamana trecuta i-au trimis bani si medicamentele de care are nevoie. Am inteles ca vor s-o ajute permanent, si daca va fi nevoie de o operatie sa contribuie cu bani. E un mare noroc, primim/trimitem emailuri umanitare zilnic, dar tocmai acesta s-a nimerit sa fie cu noroc.

Ma rog pentru sanatatea Iuliei si a tuturor celorlalti copii.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Am trimis cativa banuti in plic pentru Iulia. Lorelei o sa-mi dea de stire cand ii primeste. Sa speram ca vor ajunge cu bine.
Multa sanatate si credinta!

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Nu stiu daca este o idee buna .. dar intreb si eu ( habar nu am de partea juridica, daca se poate sau nu).

Daca cineva stie o fundatie si daca se poate face o intelegere cu acea fundatie ca acel 1% redirectionat din impozitul persoanelor fizice sa ajunga la Iulia ca donatie cred ca s-ar reusi sa se scoata de la stat o parte din banii bpentru Iulia. Vorba vine de la stat, directionat o parte din impozitul pe venit platit de noi ca persoane fizice. S-ar putea anunta fundatia aici si fiecare decide daca directioneaza 1%. Pentru fundatie ar fi totusi un avantaj pentru ca isi trec la cv un lupta pentru o viata de copil.

Idem s-ar putea face si pentru ceilalti copii. Mamicile sa decida catre cine directioneaza acel procent.

Chiar chain mail daca se trimite se poate cere directionarea acelui 1% ... dar nu stiu cum s-ar putea , logistic vorbind, ca fundatia sa stie care dintre redirectionari sunt pentru copii.

Sper ca nu am fost prea confuza ... nu am voie cafea ...

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Astazi am primit banii de la Lili pentru Iulia. Lili, Dumnezeu sa te rasplateasca

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

quote:
Originally posted by aquariusrpro

Daca cineva stie o fundatie si daca se poate face o intelegere cu acea fundatie ca acel 1% redirectionat din impozitul persoanelor fizice sa ajunga la Iulia ca donatie cred ca s-ar reusi sa se scoata de la stat o parte din banii bpentru Iulia. Vorba vine de la stat, directionat o parte din impozitul pe venit platit de noi ca persoane fizice. S-ar putea anunta fundatia aici si fiecare decide daca directioneaza 1%. Pentru fundatie ar fi totusi un avantaj pentru ca isi trec la cv un lupta pentru o viata de copil......(...)

Nu stiu ce permite legea in Ro, dar in Franta lucrurile stau astfel :

- cine vrea sa faca donatii, le face la diverse organisme (ONG, fundatii, asociatii etc)prin cec sau cash
- aceste organisme tranmis niste recipise donatorilor
- cind isi depun declaratia de venituri la fisc, donatorii depun atasat si justificativul din partea organismelor
- cind se calculeaza impozitul pe venituri, donatorului i se va scadea din suma impozabila, suma donata. Pe suma rezultata se calculeaza impozitul ce urmeaza a fi platit.
- limita fiind de 1% (cazul Ro), inseamna ca daca donezi mai mult, platesti impozit si pe ce donezi.

E ceea ce se intimpla cu membrii DC care locuiesc in strainatate si care trimit bani in Ro (familie sau nu) : ei platesc impozit si pe sumele trimise in Ro, pentru ca nu au fata de fisc nici un justificativ ca sa le fie deduse din venitul anual :-(

------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Ce mai stiti despre Iulia?

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Lilishor, din pacate nu avem mari noutati, mi-a scris Laura (vikinga) ca a trimis banii de la tine pentru Iulia, dar din pacate nu mai am noutati deloc. Intr-o vreme n-a mai mers site-ul fetei, si io am fost tare ocupata saptamana asta. O asteptam pe Laura cu noutati.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

nu mai merge site-ul, intradevar. Are cineva noutati despre Iulia?

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Ce mai stiti de Iulia? Siteul ei nu a mai fost actualizat tocmai din februarie.
Nu mai tine nimeni legatura cu familia fetitei?

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput