Iulia cere ajutor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Chiar, ce mai e cu Iulia, mai stie cineva ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

Chiar, ce mai e cu Iulia, mai stie cineva ceva???

Da eu mai stiu cate ceva Am sunat-o pare-mi-se alaltaieri pe mamica Iuliei ca sa mai aflu ce mai face fetita si surpriza imi raspunde chiar Iulia la telefon. Confundandu-ma cu o prietena, a inceput sa imi povesteasca cu mare entuziasm de cadoul primit din partea redactiei: un acvariu cu pestisori(care e redactia in cauza nu stiu). Iulia a spus ca daca domnii doctori nu o vor lasa cu acvariul in salon, il va baga sub patura cu ea . Cute little girl
M-a impresionat profund puterea ei de a lupta si faptul ca se bucura inca cu o atat de mare pasiune de micile cadouri primite.
Mai apoi am mai vorbit un picut cu mamica ei, care mi-a spus ca Iulia va merge acasa a doua zi. Sa nu credeti ca lupta ei cu boala este terminata, nu nicidecum. Insa dupa luni de zile in care a fost imobilizata la pat, va dati seama cat de fericita a face acest lucru. Sa speram ca citostaticele vor fi de ajuns pentru Iulia si nu va trebui facut facut nici un transplant de maduva.

Pupici
Carmen

www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Multe mutumiri, Carmen, pt vesti!!!

pupi pt Iulia si sa-i dea Domnul multa, multa forta si sanatate!!

si... s-auzim tot asa... doar de bine!!

Cu mult drag,

Mergi la inceput

Carmenushu' pentru raspuns si promptitudine. Am fost si pe site-ul lor si scria ca i-au ieshit analizele bune, da m-ar interesa mai multe amanunte. Am s-o sun si io maine pe mamica ei.

Mergi la inceput

Cu mult drag Ana

Carmen

www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Cum v-am spus si in pagina anterioara, au inceput s-o ajute si altii...S-a intalnit mama Iuliei cu sotia sefului sotului meu, si sper ca de acum incolo sa le fie mai usor cu banii pentru medicamente si alimente. Ma bucur din suflet si sper sa-i fie cat mai de ajutor Iuliei, sa se faca bine!

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Victoria, esti o dulce. Carmen, fetelor, ce mai face Iulia? a inceput chimioterapia, sau nu mai este neovie?

Mergi la inceput

Ana ce pot sa iti zic.. Eu tot ce stiu este ca ultima data cand am sunat, Iulia era un pic cam trista, din cate am inteles rezultatul analizelor nu era prea bun. Sper sa pot sa o sun curand din nou

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

De la fetele inimoase din elvetia in contul Iuliei s-au mai adaugat 200 euro.
Multa sanatate Iuliei. Doamne ajuta!

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Doamne ajuta, cu atata energie pozitiva, nu se poate sa nu reusim! Iulia trebuie sa traiasca!
Adela pentru noutati, si ne bucuram c-au ajuns banii cu bine.
Victoria, super, da da-ne mai multe amanunte, ca ne-ai facut curioase. Un si tie pentru sprijinul tau.
Carmenush, a ajuns ursuletzul tau la Iulia?
Fetelor, in ajutor ne vine si Canada . Doamne ajuta!

Mergi la inceput