Iulia cere ajutor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Madalina, ii poti depune direct in conturile ei. Ai link-ul la ele mai sus, in ultimul mesaj postat de mine.

Carmen

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Fetele, am vorbit cu mama Iuliei, erau in spital, trebuie sa faca un rmn sa vada cum se prezinta acum dupa chimioterapie, Iulia e foarte optimista si luptatoare.
O sa pun banii in cont maine, asa am stabilit cu dansa.

Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Draga Madalina, esti o dulce Dar vad ca foarte putina lume reactioneaza! Sau poate ca actioneaza de undeva din umbra, bine-ar fi! Oricum, povestea Iuliei ati citit-o, ramane la latitudinea dumneavoastra daca vreti sa o ajutati sau nu.. Eu am sa continui sa ajut atat cat imi sta in putere, mai mult nu pot face..

Cu drag,
Carmen

www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Carmita, ce sa zic, sunt asa multe cazuri dureroase si care necesita ajutor...Pe siteul Iuliei se poate vedea cati bani s-au strans, cred ca e actualizat rapid, sigur vor fi multi oameni care vor dona, chiar si de aici, si sper sa se rezolve problema asta cu banii. Iulia am inteles ca e o luptatoare.
Ne rugam pentru ea cu totii, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Am trimis acum cateva zile linkul sotului meu, e l-a trimis sefului lui, care A HOTARAT S-O AJUTE. Sotul meu a vorbit cu dr. Exergian, care a operat-o, ca sa stabileasca ce are nevoie...Mi-a facut o mare bucurie cand mi-a zis, eu si uitasem ca i-am trimis...si aseara mi-a zis: " vezi ca o s-o ajutam pe fetitza aceea.." eu: " care fetitza..." cand mi-a zis...ce sa spun, am simtit o bucurie, parca ma ajuta pe mine cineva...
O sa va tin la curent, sper sa fie bine.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Da, draga Madalina ne rugam pentru ea Dumnezeu sa o ajute!

Victoria nu am cuvinte, esti super

Pupici
Carmen

www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Am si eu o intrebare: se stie deja la ce clinica va fi Iulia tratata cand va avea banii?? Eu nu stiu care-s proceduri. Daca mergeti pe cazul lui Stefanita, veti putea citi cum sora lui spunea ca dosarul lui ar fi complet daca s-ar gasi si clinica care sa-i faca interventia... si-n feluil acesta dosarul lui ar fi aprobat de Minister si astfel ar putea primi 70% din bani. Acum, eu nu stiu cum a ajuns ea pana la acest punct si poate si-n cazul Iuliei s-a deschis un astfel de dosar.... Ma poate lamuri si pe mine cineva in ce stadiu ne aflam?? Ce este necesar??? Doar sa strangem bani?? Ca eu sunt oricum in cautare de clinici pt Stefanita aici, in Germania, pt forma lui mai usoara de leucemie. Cum stam in cazul Iulie??? Stie cineva??
Mercic mult,

Mergi la inceput

Dragii mei,

Am aici un link care poat trimite pe oricine doreste sa ajute la clinici din toata lumea pt trasnplanturi. Este vorba de orice fel de transplanturi. Luati linkul si dati-l mai departe pt toti cei care au nevoie de astfel de informatii. Este cel mai cuprinzator link despre care am aflat pana acum.

http://www.etco.org/transplant_centers_in_europe.htm

Si mai am un link care cuprinde doar centrele din Germania, Austria si Elvetia, care se ocupa in primul rand de boala care se numeste aplazie medulara severa.

http://www.aplastische-anaemie.de/ si cautati la Kontakt/Zentren

Cu drag,
anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Draga Ancutzelu,

Doar daca tratamentele (4-5 ture) nu au rezultate pozitive se ajunge la transplant. Cum toata lumea spera ca tratamentul sa fie suficient nu cred ca s-a interesat cineva de clinica. Nu am sunat-o pe mamica sa aflu rezultatele noilor analize, mi-e cam frica, recunosc. Daca am retinut bine imi spunea ca vor fi cateva astfel de tratamente, parca era vorba de o perioada de 5 luni.
Am intrat si pe site, spun ca joi pe 24 au facut analizele si ca le vor publica vineri pe 25, deocamdata nu sint. Eu cunosc o fetita care s-a vindecat dupa 4 cure, insa avea o forma mai usoara de leucemie. Sper din tot sufletul sa aiba succes si tratamentul Iuliei.

Mergi la inceput

Dragii mei,

Am fost pe site-ul Iuliei. Rezultatele analizelor par imbucuratoare. Bianca, tu mai stii ceva??

Pupi

Mergi la inceput