copii capricorn (2)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Ioana si Bianca, bine ati venit ! Ce ochi frumosi are Bianca !
Cred ca de la tine ii mosteneste, Ioana. Sunteti doua frumoase, are tati cu cine se mandri.
Cata, ce bine de voi ! Cristina abia de cand a inceput gradinita a inceput sa spuna ca ii este somn seara sau la amiaza, in weekend.
Sa stii ca in primul an, la fel spuneam si eu, ca nu imi mai trebuie un al 2-lea copilas. Dar mai incolo, am simtit ca pot si vrea sa am inca un . In schimb, sotul, desi el nu se ocupa prea mult de Cristina, spune ca nu ar mai face fata cu inca unul, ca nu are rabdarea necerasa.
Inca, duc munca de lamurire cu el.
Andreia, ce bucurie cand ii vedem pe puiutii nostri reusind in ceea ce fac !
Cristina este bucuroasa ca-i vin verisoarele(Medi si Patri) de la Toplita pt. weekend ! Ma voi bucura si eu de 3 !
Sanatate si numai bine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ioana_du spune:
Hello fetelor! Multumesc pentru primire! Ce mai faceti, ce mai fac bebelutii?
Capricoarna mea a fost in "fitze" zilele astea, si nu a avut chef sa manance. Azi am convins-o cat de cat, dar ma tem ca daca nu isi revine va trebui sa ii schimbam lapticul. In prezent bea Nan, ca mami nu are laptik :-(((
hai sa va intreb ceva : credeti ca sint nebuna daca ii citesc prichindutei seara cate ceva? Stiu ca nu intelege, dar asa imi afce o placere !! ii citeam si cand era in burtica. E grav? Mai scap?
Va pupacesc.
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
mmag spune:
Mai treceti va rog pe lista una bucata capricoarna
Amelia - a lui mmag - 12 ianuarie 2004
Sotzul meu este capricorn, dar se pare ca fetele sunt total diferite, poate cineva sa-mi dea detalii?...sa stiu la ce ma astept.Magda
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Magda, bun venit!!! Poti sa citesti prima parte de la copii capricorni si mai vezi pe-acolo ce am mai scris noi, mamici de fetitze capricorn!
De la Bianca pot sa-tzi spun ca: e f. incapatinata, e guraliva, desi a vorbit relativ tarziu (dar poate si din cauza ca eu vorbeam romaneste cu ea, iar in jurul ei auzea numai germana), e f. ordonata, i-i place inotul, desenul si desenele animate. Mai nou, e fascinata de povestile despre animale!
Trebuia sa ai multa rabdare si tact cu ea, sa-i explici.........pt ca nu de multe ori, i-l lua pe Nu in brate!!!!
Acum, de cind cu gradi.....s-a schimbat mult!!!!!
Am si eu 2 amici in capricorn, si, intr-adevar sunt difetiti de fete..........la astia 2 abia le scoti vorba cu linguritza!!!! Pe cind fetele pe care le stiu eu...............nu tac o clipa!!!!
Am pus pozici noi, asa cum v-am promis! Speram sa va placa!
Pupici si WE placut!
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
ticka spune:
quote:
Originally posted by mmag
Mai treceti va rog pe lista una bucata capricoarna
Amelia - a lui mmag - 12 ianuarie 2004
Sotzul meu este capricorn, dar se pare ca fetele sunt total diferite, poate cineva sa-mi dea detalii?...sa stiu la ce ma astept.Magda
Bine ai venit Magda
![](floare.gif)
Si eu sunt inconjurata de caposi si sotul meu e capricorn deci e o lupta dubla si nedreapta!!!! dar Sandica are un caracter diferit fata de caracteru lui taica-su, dar incapatzinata la fel ca toti capricornutzii.
ticka spune:
quote:
Originally posted by helbi
Am pus pozici noi, asa cum v-am promis! Speram sa va placa!
helbi, nemaipomenite pozele!!!!! Favorita mea e cu Bia in castelul lui Barbi, dar prima poza acolo unde i se vede numai fatzuca de zici ca e Alice in Tzara Minunilor. Jos palaria pentru puisorii din ou
![](bis.gif)
![](pofticios.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](albina.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
cu drag...
helbi spune:
Multumim mult, ticka!
Si mie imi place poza de care zici tu........cvastelul ala acum l-a primit cadou!!!
Draga mea, poti sa "furi" ideea cu aripioarele, dar poti, daca ai rabdare, sa te uiti mai atenta pe pozele de la carnavalul de la gradi, ca poate mai "furi" vreo idee:-)
cu drag,
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
ioana_du spune:
Helbi, ce dulcica e Bianca ta! Si pozeaza... ca o artista !
Fetelor, caprita mea a inceput sa zambeasca in mod constient. Ieri o tinea tata in brate si o "manca", iar ea zambea si gandurea de mama focului! Ne-am prapadit de ras urmarind-o, si ei ii placea si radea de rasul nostru !
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Magda si Amelia, bine ati venit la povesti despre capricornutzi !
Intr-adevar, in fiecare zodie, caracteristicile femeii difera fata de cele ale barbatului. Dar au multe si in comun, bine-nteles !
Cum ti-a scris si helbi, afli mai multe despre capricornutze citind primele pagini din capitolul(1) al subiectului nostru.
Ioana, bine faci ca ii citesti de cand era la tine in burtica. Cristina(cred ca si ceilalti capricornutzi), este o mare iubitoare de povesti.
Asteptam poze cu zambareata ta !
Andreia, minunate poze si ce printesa superba aveti ! Foarte bine o prinde rozul !
Cristina s-a bucurat de verisoarele ei in weekend si mai ca ar fi plecat si ea la Toplita cu ele. Oricum, mergem peste o sapt. la ziua Medeei(8ani), prima mea nepotica.
Ieri am reusit sa facem un omulet de zapada. Am sa va anunt cand avem pozele cu el.
Pupici si pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
helbi spune:
Fetele, multimim mult!
Ce bine de voi Nina, ca aveti zapada is faceti omuleti:-)! La noi......e pauza de asa ceva.......acum da citiva fulgi, acum ploua sau iese soarele si se duce si urma aia de zapada. I-am luat sanie Biancai, dar nici nu stie, ca as fi amagit-o daca i-o aratam:-( Ar fi vrut la zapada, si de unde????
Nina, sa-ti traiasca nepotica, si alaturi de Crisztina si cei dragi, sa petreceti frumos la ziua Medeei si sa ne trimiti si noua poze!
Ioana, ce dulce e micuta Bianca! Sa va traiasca!
Pt. fetele noi venite printre noi, un calduros, bine ati venit si sa va traiasca "capricornutele"!
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia