copii capricorn (2)
![](images/user_woman.png)
copii capricorn prima parte e aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn(1)
17 la 18
Andrada--- april --- 21 dec. 1999
Rayan --- Crinuta ---- 22 dec. 2004
Bianca --- ioana_du --- 22 dec. 2004
Cristina --- Edessa ---- 23 dec. 1999
Cristian Ionut --- LuminitaB --- 24 dec. 1998
David --- mamaluidavid --- 24 dec. 2004
Mihai --- danamatcas ---- 26 dec. 2003
Radu --- ina C ---- 28 dec. 2000
Matei --- buli ---- 1 ian. 2004
Ece --- @lbin@ --- 2 ian. 2004
Victor --- rosa ---- 3 ian.2002
Andy --- Heidi ---- 4 ian. 2001
Bianca Elena ---helbi ---- 4 ian.2000
Ilinca --- Raluca ---- 5 ian. 2002
Matei --- ruxandra_sb ---- 7 ian.2002
Matei-Ioan --- Caprioara ---- 7 ian.2002
Andreea --- Leta --- 7 ian. 2005
Miruna --- Zeeva --- 7 ian. 1999
Alexandra --- ticka ---- 8 ian. 2000
Paul --- silvana75 ---- 9 ian.2001
Nina-Cristina --- Anina_n ---- 10 ian. 2002
Ruxandra Maria --- V.Erica --- 10 ian. 2005
Alexandru Bogdan --- fannna2003 --- 10. ian. 2000
Emma --- oLo ---- 12 ian 2002
Laura --- CataD ---- 12 ian. 2004
Amelia --- mmag --- 12 ian. 2004
Teodora --- geut ---- 13 ian.2001
Patrick --- dianapatrik ---- 13 ian.2004
Iulian --- thalia ---- 13 ian.1991
Matei --- anya ---- 14 ian. 2004
Luca --- Mia. ---- 15 ian. 2002
Ata --- @lbin@ --- 16 ian. 1995
Victor --- Monique --- 17 ian. 2005
Miruna --- mitub --- 16 ian. 2001
Irina Ioana --- witchie --- 18 ian. 2005
Antonela & Andrada
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Nu Nina, nu sunt inchiriate costumele. Sunt toate 3 cumparate. Anul trecut cel de clown si de gargaritza si anul asta cel de fluturas. Simbata am serbat
si ziua ei cu amicii romani si a iesit bine, zic eu. O sa pun si poze, dar sa-mi revin.:-( Nu au venit toti costumati, dar a fost ok.........
Ieri am fost la carnaval pe strada si a fost dragut! Am "adunat" peste 100 de bombonele si ciocolatele Ne-am asigurat pt un an
.
Azi a avut carnaval in gradi si apoi am fost la alt carnaval in cartier. Tare frumos!!! Costume super, distracti emare, ciocolate si bomboane la discretie!!!!!
Mai avem maine dimineata inca odata carnaval in gradi, si ......gata pe anul asta, ca ce-i mult, strica
Va si revin cu poze!
minunea mea
Petrecerea de 5 anisori, cu copii de la gradi St.Wendel - Frankfurt,
Andreia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
april, nu ne mai povestesti nimic despre Andrada ?
ticka, Alexandra ce face ?
Andreia, ce distractie la voi !
Si ce faceti cu acele costume, le pastrati sau le vindeti mai departe ?
Stiti ce am observat la Cristina, de mica ? Are un excelent spirit de observatie ! Ieir, i-am cumparat o revista cu Winnie the Pooh, iar in fiecare pagina a revistei este ascuns un fularel. Le-a descoperit imediat. La fel a dezlegat si celelalte probleme din revista, imediat.
In decembrie, cand a venit Mosul, dupa ce a plecat, ne-a spus ca nu avea cizme, avea adidasi. Iar cel care a venit acasa, avea pantofi si un inel pe deget. Sunt niste buni observatori, capricornutzii, asa-i ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
ticka spune:
Am venit si eu fugutza sa semnez si condicutza !!!
Bine v-am gasit in partea a doua!!! Sa ne fie de bine si la mai mare!!!
Noi cam stam pe-acasa cu gerul asta, asteptam sa ne mai bucure iarna cu zapada, ca tare ne-a mai placut cu saniutza. Si suntem in febra jocurilor pe calculator ( 3 ori pe saptamana cate 1 ora uneori si putin mai mult....) acum ne jucam in "Hai sa stresam vecinul!" Alexandra face un punctaj mai mare decat mine!!!! capricornutzii!
april spune:
Fetelor, ce n-as sta si eu pe forum, dar asa multa treaba am... Imi e dor de zilelke de decembrie cand eram mai tot timpul pe forum. Acum nu mai am timp, daca mai apuc sa arunc un ochi sa vad ce se mai intampla, dar de postat, mai greu.
Andrada e putin racita, sta acasa. Dar sper sa-i treaca. Vrea la gradi, la colegi. Poate pe maine.
In rest ma tot intreaba cand ii fac o fratioara??? E tare suparata ca nu are cu cine sa se joace. I-am explicat ca sunt cam Mare pt a face inca un bb, dar ea nici nu vrea sa auda. Copii de la gradi se lauda cu surioare si fratiori si ea nu are pe nimeni, nici macar verisori. Mi-e tare mila de ea, dar la 37 de ani???ce sa mai fac? Oricum si ea a fost un miracol, avand in vedere anii de tratament ce a trebuit sa-i fac pt a o avea.
Poate ii trece, dar tare ma tem ca imi v-a reprosa mai tarziu. Va pup fetelor, si eu va mai citesc chiar daca n-am timp de postat.
Merci Nina pt listuta, iar daca e cazul poti sa o completezi. Pa
Antonela
pozici cu Andrada
silvana75 spune:
Si Paul e racit, dar pentru ca azi nu avem cu cine sa-l las acasa numa de maine stam la caldurica.
Apropo de surioara sau fratior, Paul nici nu vrea sa auda, spune ca el nu vrea sa imparta jucariile si ciucalata cu nimeni, desi nu e zgarcit de felul lui, habar nu am de unde a invatat sa spuna asa.
Oricum nu cred ca ii vom face surioara sau fratior, desi in unele momente imi doresc, apoi repede ma razgandesc!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Silvana si Paul
ticka spune:
Multa sanatate celor bolnaviori si insanatoshire grabnica!
Eu am venit sa ma laud. Ieri Alexandra mi-a facut o surpriza imensa si mi-a "recitat" povestea lui Simba cuvant cu cuvant din carte. A primit de Craciun "Regele leu" cu CD si fara sa-mi dau seama a invatzat-o pe de rost! Sunt tare tare mandra. Sotul meu era incantat. Nici n-am banuit ca o stie povestea atat de bine.
Semnez:
O mamica incantata si placut surprinsa!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
ticka, bravo pt. Alexandra ! Au o memorie fantastica capricornutzii !
Seara, cand ii citesc Cristinei, de multe ori ea zice o data cu mine povestea. Sau, daca fac o pauza, ea zice urmatorul cuvant imediat.
Antonela, cu cea mai mare placere, oricand !
Se vede din poze ca Andradei ii plac copiii.
Eu vreau o surioara sau un fratior pt. Cristina, caci stiu ca si ea va cere mai tarziu, chiar daca acum zice ca nu vrea(ca si Paul, al Silvanei),desi, cauta compania copiilor. Este atat de incantata cand vin copiii unei prietenei la noi ! Si ii place tare mult cand vin verisoarele ei(din Toplita) pe la noi sau merge ea la ele. Dar trebuie sa-mi conving sotul, sa numai fie atat de pragmatic.
Sanatate si refacere grabnica, bolnaviorilor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
CataD spune:
Insanatosire grabnica copilasilor bolnaviori!
Eu sunt tare incantata ca Laura cere singura la culcare...asta era cea mai mare problema a noastra...nani, nani...se pare ca am rezolvat-o si pe asta...
Noi nu cred ca o sa mai facem un al doilea bebe...nu ne simtim in stare.
April, eu zic ca nu e tarziu pentru al doilea bebe daca ti-l doresti...pe aici am vazut tipe mult mai in varsta gravidute!
Catalina si
Laura (12 ian 2004)
ioana_du spune:
Dragele mele, ma primiti si pe mine? Am un bobocel de capricoarna nascuta pe 22 decembrie 2004, deci avem doar o luna si jumatate. V-am gasit intamplator, hoinarind asa, la intamplare , pe forum. O sa citesc ce ati postat pana acum, sa va cunosc si eu un picut !
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Bun venit Ioana, din partea unei mamice de......Bianca:-)
Nina, gata, am terminat cu distractia:-( Azi am avut inot si a fost f. bine pt Bianca. Inoata din ce in ce mai lejer si mai bine!
Pupici Cristinei ca a inceput sa se tina singurica pe patine. Bravo ei!
Sanatate la bolnaviori!
Pupici si ...o sa vina si ultimele pozici!
minunea mea
Petrecerea de 5 anisori, cu copii de la gradi St.Wendel - Frankfurt,
Andreia