copii capricorn (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by april

am gasit zodiacul copiilor pe net, asa ca am zis sa-l pun aici pe cel al capricornilor.

enjoy.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Copiii nascuti in zodia Capricornului sunt foarte inteligenti si milosi. Deosebit de altruisti, cu aptitudini pentru studiu. Harnici, curati, cinstiti, fricosi, timizi si retrasi uneori.
Iubesc animalele si natura in mod deosebit. Au tendinte spre pesimism si deprimare avand mare nevoie de afectiune si de incurajare pentru a fi mai vioi si expansivi. Au nevoie de mai multa comunicare, fiind introvertiti. Ordonati, constiinciosi, invata bine si sunt ascultatori daca stiti sa le explicati in detaliu problemele.
Au un spirit organizatoric foarte bun, o stapanire de sine deosebita, mare tenacitate si putere de autodisciplina.

La noi se potriveste de minune. La voi?!?

Antonela &Andrada

Si la noi!

Noi azi am fost in parc unde o negresa si-a adus fel si fel de instrumente "ciudate" si le-a impartit la copii, apoi i-a invatat sa cinte la ele! A fost tare dragut pina.....a inceput ploaia cu gheata cu tot

Duminica avem petrecere la gradi, in traducere romaneasca "serbarea verii". O sa va povestesc cum a fost!

We placut va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by april
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Copiii nascuti in zodia Capricornului sunt foarte inteligenti si milosi. Deosebit de altruisti, cu aptitudini pentru studiu. Harnici, curati, cinstiti, fricosi, timizi si retrasi uneori.
Iubesc animalele si natura in mod deosebit. Au tendinte spre pesimism si deprimare avand mare nevoie de afectiune si de incurajare pentru a fi mai vioi si expansivi. Au nevoie de mai multa comunicare, fiind introvertiti. Ordonati, constiinciosi, invata bine si sunt ascultatori daca stiti sa le explicati in detaliu problemele.
Au un spirit organizatoric foarte bun, o stapanire de sine deosebita, mare tenacitate si putere de autodisciplina.

La noi se potriveste de minune. La voi?!?

Matei este inca micut ca sa pot vedea anumite trasaturi.

In general ce e scris aici i se potriveste.
Nu pot sa zic ca-i introvertit, poate pt ca si eu sunt destul de hizilita?
Este destul de istet, extrem de precaut si pare tenace.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Andreia, ce chestie faina cu instrumentele !
Cum a fost la serbare ?
Noi am fost la padure si am papat fragute !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Nina. scriu maine cuma fost la serbare, ca azi imi e rau.
In 2 cuvinte: f. frumos, dar va spun eu mai multe!

Mergi la inceput

Of, Andreia ! Sa te faci bine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anina_n

Of, Andreia ! Sa te faci bine !

Nina draga, merci mult......sper sa nu fie nimic rau, dar sunt speriata.......

Pt ca vineri plec si nu stiu daca voi mai avea acces curind la net va povestesc acum cuma fost la Sommerfest - serbarea verii. Tema a fost "Pippi Langstrumpf" (povestea unei fetite........daca dai cautare pe net, dupa numelel de mai sus, o sa afli mai multe). Asa ca s-au organizat 10 jocuri:
1) sa confectioneze o sapcuta cu capul lui Pippi
2) sa faca o bratara sau un lant din popcorn (aveau popcorn si-l inisrau pe ata)
3) sa manince o wafa intreaga (am mincat-o eu ca Bianca nu vroia, iar parintii nu primeau)
4) sa mearga pe o "baie de sapun" cu niste perii de haine legate de picioare (astea erau practic "pantofii/sandalele") - greut, ca alunecai......
5) sa nu atinga podeaua...mergeau pe niste banci, apoi pe o broasca tare haioasa (cind te balansai tu de pe un picior pe altul, broasca isi misca picioarele si asa inaintai)
6) sa stringa in "timp record" rufele unui copilas mic de pe o sarma
6) sa minuiasca 2 sflori de care era legat un cerc. In cerc era o bila, care nu "avea voie" sa cada, decat cind strabatei tot "traseul"...mie cam greu sa explic, dar poate, o sa reusesc sa pun si poze......cindva
7) sa treaca incaltati in niste cisme uriase, peste niste sforiu incrucisate
8) sa o gaseasca pe Pippi si prietenii ei, in vila ei, care era un tablou pus relativ departe, iar tu , ca sa-i vezi, te uitai prin binoclu.....
9) sa prinda intr-un castron niste banane aruncate de o "maimutica"......chetie de indeminare....
10) sa picteze o casuta (evident tot a lui Pippi) cu acuoarele.......

Cam asta a fost la "capitolul jocuri".

In rest: cartofi, friptura, bautura, prajituri....voie buna....intr-un cuvint, a fost o serbare reusita.....

Va pup si, daca maine nu mai am timp sa intru, va doresc numai bine is sper sa ne "recitim/reauzim" curind!

Mergi la inceput

Buna, dragi mamici !
Ce mai fac micutii capricorni ?
Cristina s-a bucurat 2 sapt. de cele 2 verisoare dragi ale ei, la noi, iar acum se bucura de vacantala Toplita, la curte, la verisoarele ei. A zis ca sta toata vacanta, acolo. Numai cand i-am zis ca imi va fi tare dor de ea si ca nu voi mai avea pecinesa pupacesc, mi-a zis ca nu sta multe zile.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte

Mergi la inceput

Sunteti in vacanta, mamici de capricornuti ?
Cristina inca este la verisoarele ei, nici gand sa vina acasa. [oops]

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55238" target="_blank">Copilasi din 2002

Mergi la inceput

Noi suntem inca in RO si posibil sa mai raminem pina in 7 sept, daca nu gasim o varianta de a ne intoartce pina atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Nu, s-a dus vacanta cu trenul din franta...

Si pt Matei, ca se aproprie 1 septembrie

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput