copii capricorn (2)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Am lipsit pt. ca am fost in concediu. In timpul asta, Cristina a avut si serbarea la gradinita. A fost un fluturas dulce, puteti sa o vedeti pe paginuta ei, mai jos, la semnatura mea.
Copiii au jucat o sceneta("Alba ca zapada"), au spus poezii, au cantat si au dansat, iar apoi au servit prajituri si suc.
A 2-a zi, Cristina si-a luat vacanta, nu a mai vrut sa mearga la gradi. Si se bucura de vacanta in fiecare zi, sarind peste somnul de amiaza, jucandu-se cu toate jucariile ce le are prin casa sau afara, la tobogan, leagane, cu bicicleta. Sau la curtea ce o avem cu soacra mea, la marginea orasului, langa gradina de legume si zarzavat, isi face de lucru cu puiii sau cu apa....uda plantele, florile si tot ce apuca.
Andreia, vacanta placuta in Italia ! Am auzit ca este canicula, acolo !
Asteptam povesti din vacanta !
Gabriela si Mariuca, bine ati venit ! Pupici, frumoasei Mariuca !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Am revenit! A fost f. frumos. Cald, apa super-buna........am adunat scoici, am vizitat Venetia, san Marino, Rimini (un picut) si Milano!
Am povestoit mai multe la calatoriile sufletului, la vacanta in Italia!
Bianca e bronzata, iar de maine merge iar la gradi! vacanta aici nu sunt decat 3 sapt. la sfö- lui iulie si inceputul lui august!
Anina_n spune:
Andreia, bine ati revenit !
Sa ne anunti cand putem viziona pozele din vacanta !
Merg sa citesc despre vacanta voastra in Italia !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
helbi spune:
Nina, sper ca voi reusi sa pun poze. Pt moment, cind fac download imi "crapa" calculatorul. Nu stiu de ce, ca virusi nu are (l-am scanat). E o pb de explorer.
Noi venim pe 16 iulie in Ro. Ce se aude de vreme in a doua parte a lui iulie si prima jumate a lui august? Ca la noi acum e rece si ploua, si fabar nu am ce haine sa iau la mine!
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
Hallo capricorni si mamici de capricorni !
Ce-am mai facut noi in ultima vreme.
Ne laudam c-am stat aproape o luna la mare, 2 saptamani cu bunica si 2 saptamani cu mama&tata. La Costinesti si Mamaia-Sat(camping Hanul Piratilor).
Cele 2 saptamani petrecute in 3 au fost cu adevarat relaxante si odihnitoare; spre surprinderea mea sincera. Mai ales ca am stat toti 3 intr-o singura camera. Dar cu ajutorul unui paravan construit de tati, am avut si noi si Matei intimitate. Sa nu uit sa mentionez ca si Matei a fost din acest punct de vedere un ingeras.
Ne-am descurcat si cu mancarea; in premiera am mancat la restaurant/autosevire/etc. Doar o mamaliga nefiarta ne-a facut o mica problema, dar gratie nelipsitului Humana HN-fara de care nu plecam departe- ne-am rezolvat.
Am si inotat. Cu colac si fara (adica tinut de tata, facand un fel de pluta si dand din picioare). Am luat si valuri peste cap si n-am protestat. Cine stie, poate intr-un an-doi invatam sa inotam ?!
In rest asteptam cu infrigurare vacanta partea a 2 a(la munte) si, mai ales, data de 1 septembrie cand Matei o sa inceapa gradinita. I-am cumparat ghiozdan si pantofi, si este foarte mandru si innebunit sa le poarte odata. Ne-am horatat pt o gradinita privata cu germana intensiv. Speram sa fie bine.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
helbi spune:
Ruxandra, daca poti, imi spui si mie care e gardi cu germana intensiv si cit va costa pe luna? Germana intensiv presupune ca va vorbi toata ziua numai in germana sau cum?
ruxandra_sb spune:
Andreia, gradinita se scheama Hänsel si Gretel, zona manastirea Casin.
Da germana intensiv inseamna ca se va ajunge sa se vorbeasca exclusiv in germana (adica nu chiar din prima zi pt ca majoritatea copiilor nu vorbesc de acasa).
Pentru ca sunt destul de putine gradinite private cu germana exclusiv (fata de cele cu engleza, de exemplu) sunt scumpe. Ne va costa 145 EUR, program 8-13 fara masa. Mi se pare ca programul lung, cu masa si somn, ajunge pe la 250 EUR ?!
Mai este optiunea gradinitei de stat, dar acolo sunt cam multi copii in grupa (pe la 40 bucati) si de aceea vrem mai intai sa incercam aici.
_
Referitor la intrebarea cu vremea la sfarsitul lui iulie/inceput de august, nu cred ca vom scapa de canicula.
Acuma depinde si unde mergi. Ca la munte si chiar la mare trebuie sa ai si ceva calduros.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
april spune:
am gasit zodiacul copiilor pe net, asa ca am zis sa-l pun aici pe cel al capricornilor.
enjoy.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Copiii nascuti in zodia Capricornului sunt foarte inteligenti si milosi. Deosebit de altruisti, cu aptitudini pentru studiu. Harnici, curati, cinstiti, fricosi, timizi si retrasi uneori.
Iubesc animalele si natura in mod deosebit. Au tendinte spre pesimism si deprimare avand mare nevoie de afectiune si de incurajare pentru a fi mai vioi si expansivi. Au nevoie de mai multa comunicare, fiind introvertiti. Ordonati, constiinciosi, invata bine si sunt ascultatori daca stiti sa le explicati in detaliu problemele.
Au un spirit organizatoric foarte bun, o stapanire de sine deosebita, mare tenacitate si putere de autodisciplina.
La noi se potriveste de minune. La voi?!?
Antonela &Andrada
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Andreia, uite www.inmh.ro/index.php?id=283" target="_blank">aicipoti afla vremea pe urmatoarele 3 luni, chiar.
Ruxandra, ce frumos va petrecti voi, vara !
Antonela, si eu am mai postat acel zodiac, dar e fain sa-l recitim din cand in cand. Cristinei i se potriveste foarte bine !
Ce mai face, Andrada ?
Nina, mami de
![](zana.gif)