Gradinita MApN, stie cineva ceva?

Gradinita MApN, stie cineva ceva? | Autor: Elena-Teodora

Link direct la acest mesaj

Am o fetita de un an si patru luni, dar de la toamna vreu sa o dau la gradinita, fiindca asa consider eu ca e mai bine decat sa stea in acasa cu o bona (acum are bona) care o invata sau nu o invata cate ceva, depinde de cheful ei. Oricum , la gradinita (cresa0, copilul se dezvolta altfel, invata multe lucruri, se joaca cu copii etc. etc, stiti si voi. O prietena mi-a spus de aceasta gradinita, cum ca este extraordinara, asa ca m-am decis sa intreb cate ceva despre ea, inainte de a merge personal acolo, sa aflu mai multe informatii. Are cineva copilul acolo? Sunteti multumiti? Educatoarele si asistentele sunt de specialitate? Multumesc mult,
Georgiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eu am copilul acolo in grupa pregatitoare. Vorbesc despre gradinita din Calea Plevnei. Mai exista una in Cobalcescu (aproape de policlinica militara). Eu am preferat-o pe cea din Plevnei pentru ca asigura si transportul la si de la gradinita.
Este o gradinita de stil vechi, daca pot sa spun asa. In vacanta de iarna a fost modernizata, in sensul ca s-a pus mocheta, jaluzele verticale si s-a inlocuit mobilierul.
Educatoarele sunt OK. Eu sunt f. multumita. La fiecare grupa exista 2 educatoare si 2 ingrijitoare. In gradinita sunt 2 asistente foarte mamoase.
Foarte important pentru mine a fost faptul ca sala de clasa, sala de mese si dormitorul sunt incaperi diferite.
Vladut al meu merge de la 4 ani la gradinita (din grupa mijlocie). Prima data l-am avut la o gradinita de stat din Dristor care m-a dezamagit. Dupa 2 timestre l-am schimbat la aceasta gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Georgiana, uite si aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26418&whichpage=1

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica Grigoras spune:

salut!

vreau si eu info despre gradinita MAPN - locatie, telefon si conditii de inscriere.
trebuie sa inscriu 2 puradei gemeni!
multumesc,
rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Si aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&whichpage=2&TOPIC_ID=26418#361093

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput