Gradinita MApN, stie cineva ceva?
Am o fetita de un an si patru luni, dar de la toamna vreu sa o dau la gradinita, fiindca asa consider eu ca e mai bine decat sa stea in acasa cu o bona (acum are bona) care o invata sau nu o invata cate ceva, depinde de cheful ei. Oricum , la gradinita (cresa0, copilul se dezvolta altfel, invata multe lucruri, se joaca cu copii etc. etc, stiti si voi. O prietena mi-a spus de aceasta gradinita, cum ca este extraordinara, asa ca m-am decis sa intreb cate ceva despre ea, inainte de a merge personal acolo, sa aflu mai multe informatii. Are cineva copilul acolo? Sunteti multumiti? Educatoarele si asistentele sunt de specialitate? Multumesc mult,
Georgiana
Raspunsuri
otau spune:
Eu am copilul acolo in grupa pregatitoare. Vorbesc despre gradinita din Calea Plevnei. Mai exista una in Cobalcescu (aproape de policlinica militara). Eu am preferat-o pe cea din Plevnei pentru ca asigura si transportul la si de la gradinita.
Este o gradinita de stil vechi, daca pot sa spun asa. In vacanta de iarna a fost modernizata, in sensul ca s-a pus mocheta, jaluzele verticale si s-a inlocuit mobilierul.
Educatoarele sunt OK. Eu sunt f. multumita. La fiecare grupa exista 2 educatoare si 2 ingrijitoare. In gradinita sunt 2 asistente foarte mamoase.
Foarte important pentru mine a fost faptul ca sala de clasa, sala de mese si dormitorul sunt incaperi diferite.
Vladut al meu merge de la 4 ani la gradinita (din grupa mijlocie). Prima data l-am avut la o gradinita de stat din Dristor care m-a dezamagit. Dupa 2 timestre l-am schimbat la aceasta gradinita.
Pegasis spune:
Georgiana, uite si aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26418&whichpage=1
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
Rodica Grigoras spune:
salut!
vreau si eu info despre gradinita MAPN - locatie, telefon si conditii de inscriere.
trebuie sa inscriu 2 puradei gemeni!
multumesc,
rodica
Pegasis spune:
Si aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&whichpage=2&TOPIC_ID=26418#361093
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze