6.000.000 lei este putin??

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Savu spune:

Salut,
Eu am o bona de 55 de ani, foarte draguta care nu numai ca-mi hraneste copilul, dar se si joaca cu el, ii citeste il plimba si cam o data pe saptamana face si curatenie. Am avut noroc pentru ca este o doamna de treaba, care a reusit sa-mi castige increderea. Ii dau
4 500 000/luna si ii mai dau mici atentii cateodata.
Am cunoscut-o printr-o agentie de plasare de care am alat de la o colega de serviciu.
Daca va intereseaza va las telefonul lor: Favorit Servicii, 250 75 88 sau 0721 216 046.
Va pup si sper sa va fie de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Mickyyy - Ce voiam eu sa spun, sunt o gramada de femei super carora le plac copii si sunt dispuse sa aiba grija de ei pe bani rezonabili. Dar cred eu ca e chestie de respect reciproc, daca tu te porti ok cu ea, atunci si ea iti raspunde cu aceasi moneda. Daca tu o tratezi ca pe o angajata, atunci ea se va comporta in consecinta.

Putin off topic, dar simt nevoia sa spun, eu nu cred ca e asa, cred mai degraba ca este vorba de
quote:
Manuc - am avut mare noroc ca i-am cunoscut

pentru ca noi am tratat ambele bone poatye mai bine decat a fost cazul. Mi-era rusine dimineata sa vina si sa gaseasca patul inca nestrans sau vasele de dimineata nepuse la loc. Cand colo... dupa cateva zile am ajuns sa gasesc eu castronelul fetei cu resturi de piure uscat pe margini, pus in chiuveta cu tot cu piure!
Raman la parerea mea ca depinde de educatia femeii pe care ai norocul (sau ghinionul) sa o intalnesti!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Alura multumesc frumos pentru informatie.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

anca, poate ca si e nevoie si de putin noroc, poate si ceva "fler" atunci cand o angajezi, insa stiu ca citeam postari ale altor mamici cu bone de pe forum in care le interziceau sa foloseasca telefonul sau sa dea altora numarul de telefon unde puteau fi gasite, nu le dadeau voie sa deschida televizorul chiar si atunci cand copilul dormea, nu aveau voie sa mearga cu copilul la plimbare altundeva decat in parcul care-l recomandau ele, nu aveau absolut deloc libertate de miscare. Erau niste robotei cu o lista de instructiuni iar la fiecare abatere de la cerintele de pe lista erau aspru mustruluite. Ori mie nu mi se pare normal, nu zice nimeni sa-ti vina factura la telefon 2 milioane ca sta madam de vorba cu X sau cu Y, insa de aici pana a trece in extrema cealalta, sa nu poata femeia nici sa dea un telefon sa anunte acasa ca intarzie, sau eventual s-o sune barbatul s-o intrebe una alta.....e cale lunga.
Poate ca's eu mai inconstienta si am incredere prea mare-n ele, insa pana acum am avut parte de bone ok. Dar le-am tratat mai mult ca pe un membru al familiei decat ca pe un angajat, le-am lasat multa libertate de decizie si pana acum nici una nu a abuzat.

Mickyyy (26 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mickyyy, asa este, depinde de la caz la caz... Intr-o zi noi ne-am dus acasa seara si ia bona de unde nu-i cu fata cu tot! S-a dus sotul meu sa o caute in parc.. era ora de masa a fetei. A gasit-o dupa vreo juma' de ora... Telefonul il avea inchis, de anuntat nu ne anutase nimic, de regula o gaseam acasa, iti dai seama ca linistita n-am stat... Alta data tocmai ce cobora cu fata din tramvaiul 16... ca se dusese ca avea niste treaba pe la Armeneasca... Eliza abia avea un an... Avea un program, as zice eu, kk pipi, masa, somn... Nu nenica, ea plecase cu tramvaiul 16.... toamna, ploaie...

Frosina.. nu ne-ai mai spus ce ai stabilit cu bona...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Hai ... LA MULTI ANI!!!! ca este ziua noastra azi.

Pai cum sa ramina .... cum am stabilit initial. Nu a mai spus nimic de atunci si nici eu, pt ca nu vreau sa dau nastere la discutii prea multe pe tema asta. Am lasat-o sa-si dea seama singura ca este suficient. Ea pare la fel de multumita si nu si-a schimbat comportamentul de atunci. Cred ca a vazut articolul din ziar , care este postat si aici printre primele si probabil din cauza asta.
Eu sunt in continuare ff multumita de ea si sper sa fie ok pina la capat ca mi-o fi ajuns si mie juma' de an de cautari .....

Monica Robert si Razvan (10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Micky daca zici ca sunt ok doamnele pe care le-ai vazut da-mi si mie nr lor sau vorbim pe PM ca am nevoie pt sora mea

Merci

Monica Robert si Razvan (10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Desi la noi Luca sta cu bunicii, am citeva prietene cu bone, deci sa va spun si eu preturile pe care le stiu:
- copil 2 ani si 3 luni, bona sta cu el de la 4 luni, acum ii da 4,5 milioane, sta cu el de la 8:30 pina la 7-8-9 chiar; gateste ptr el, spala si calca ptr copil, il plimba, fosta profesoara, bine educata deci. In plus mai primeste diverse (mincare de la tara, cadouri ptr baiat etc.) La nevoie vine si in week-end citeva ore. Daaaar: asta vara copilul a stat la bunici la tara 4 luni, timp in care bona a fost libera si a luat aceeasi bani
- copil 2 ani si fetita 9 ani: 6 milioane program 7-9 ore, fara week-end; de fapt sta numai cu cea mica, cea mare e la scoala, iar cind vine sta cu bunicii, care sint in acelasi bloc, dar uneori vine acasa si sta cu ambele, dar rar; nu gateste deloc, doar se ocupa de fetita
- fetita 1 an: 100 euro, program 9-18, gateste pt copil, il plimba, se joaca, ii mai tricoteaza, educata si super ok

Cam atit stiu sigur. Deci tot astea sint preturile pe care le stiu, mai departe fiecare cum are noroc de o bona mai inimoasa sau mai acra.

pup u,
Andra

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

FETELOR eu ii dau bonei 'tanti Rodica' 3 milionane, dar vine cu "papa ei" de acasa chiar si cu painea! Briana de 3 luni este f. bine, inainte a fost la cresa dar din oct-noi am tot avut probleme, pneumonie, bronsita, lambii, microlitiaza renala, DAR decand sta cu tanti, a invatat lb englea, deseneaza, picteaza, decupeaza si lipeste doarme la pranz la ora13 - 13-30 , mananca dim, fructe intre mese iar la pranz ciorbita si felul II (ii las eu toate pregatite doar sa le incalzeasca in microunde. DAR SUNTEM F MULTUMITI!
DAR............... pleaca la nepotelul ei de 4 ani in Canada din 1 aprilie si trebuie sa ne cautam alta "tanti'
Spala doar vasele dupa ce manaca si are 62 de ani (dar este o tipa stilata, ferma, hotarata, citita si stie si engleza)!
SUCCES!
Gabi si Briana (n;27 iunie 2002)

Mergi la inceput