Dragelor,
M-ar interesa si pe mine daca cunoasteti cate ceva despre gradinitele 155, 161 sau 24. La toamna ar trebui sa mergem si noi la gradinita si acestea ar fi cele mai apropiate de locuinta noastra.
Iar in al doilea rand, daca aceste gradinite sau alte gradinite din sectorul 3 au grupe step by step .
Multi pupici
Cornelia si BB Rares-22.04.2002
Cea mai buna alegere ar fi 161. Sa le luam pe rand.
155 este o gradinita cu orar saptamanal, pe Energeticienilor, in imediata apropiere a Pietei. Toate grupele au orar saptamanal. 24 este practic situata in spatele acestei gradinite, dar acolo gasesti si orar normal/prelungit. 161 este pe Branduselor, langa Mall Vitan, este cea mai mare dintre ele si ca urmare foarte bine dotata (desi zilele astea am vazut ca iar lucreaza cate ceva la ea.) Directoarea este tanara, la fel si colectivul. De fapt, la toate cele 3 gradinite vei gasi educatoare tinere. Eu zic sa iei in discutie 24 si 161, daca nu ai nevoie de o gradinita cu orar saptamanal. Ambele sunt la fel de curate, 24 are o curte mai mare si mai verde decat 161. In interior vei gasi la toate cele 3 gradinite gresie si faianta, iar directoarea actuala de la 155 (oare nu cumva e 255???) este fosta directoare de pana anul trecut de la 161, asa ca e posibil sa se fi schimbat cate ceva si pe la ei. In plus, stiu ca locuieste foarte aproape de gradinita, asa ca daca stai in zona, e posibil sa o cunosti. Eu as merge sa le vizitez, sa vad cine ia grupa mica sau ce ai tu nevoie. Bafta. Era sa uit. Din ce stiu eu nici una din aceste gradinite nu are grupe Step by Step, si sincer acum nu imi aduc aminte as fi vazut pe undeva prin Sectorul 3
Multumesc mult Radu pentru rapuns. Mi-ai fost de un real folos, intrucat nu ma intereseaza o gradinita cu program saptamanal, prin urmare o sa le vizitez pe celelalte doua.
Pa,
Cornelia si BB Rares-22.04.2002
Stiti o gradinita buna cu program saptamanal? Din pacate de cateva zile tot caut si nu gasesc..