Joc "In jurul lumii" - geografie/istorie (7)
Partile www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38789" target="_blank">1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39207&whichpage=1" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39826&whichpage=1" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40134&whichpage=1" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40786" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41549" target="_blank">6
Urmeaza DianaR.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Raspunsuri
DianaR spune:
numiti cele mai inalte varfuri ale fiecarui continent.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
juliafin spune:
Aconagua--America de sud
McKinley--America de Nord
Mont Blanc--Europa
Everest--Asia
Vinson Massif--Antarctica
Kilimanjaro--Africa
DianaR spune:
Ar mai fi in Carstensz Pyramid Oceania si in Kosciusko Australia.
Julia,
Vladut 8 luni
juliafin spune:
pe cele doua mi-a fost lene sa le caut si nu a aparut nimeni cu completarea.Diana
Care erau tarile neutre in timpul "Razboiului rece"?(6 la numar)
DianaR spune:
Austria, Finlanda, Suedia, Elvetia, Iugoslavia, si mai una pe care inca o mai caut.
Vladut 8 luni
aysha spune:
Elvetia, Finlanda,Suedia,Danemarca,Spania,Portugalia?
Gogu meu cred ca are ceva personal cu mine.Mie rezultatele astea mi le-a dat si vad ca mi le-a dat anapoda.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
juliafin spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Austria, Finlanda, Suedia, Elvetia, Iugoslavia, si mai una pe care inca o mai caut.
si Irlanda
Diana,
DianaR spune:
Julia, .
Care este originea numelui insulelor Canare?
Vladut 8 luni
aysha spune:
Insulele au fost denumite Canaria (din latinul canis: ciine) datorita numarului mare de ciini ce umblau pe insule.
Daca nici p-asta n-am nimerit-o ma las de joaca!
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."