Partile www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38789" target="_blank">1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39207&whichpage=1" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39826&whichpage=1" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40134&whichpage=1" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40786" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41549" target="_blank">6
Urmeaza DianaR.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
numiti cele mai inalte varfuri ale fiecarui continent.
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 8 luni
Aconagua--America de sud
McKinley--America de Nord
Mont Blanc--Europa
Everest--Asia
Vinson Massif--Antarctica
Kilimanjaro--Africa
Ar mai fi in Carstensz Pyramid Oceania si in Kosciusko Australia.
Julia, 
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 8 luni
pe cele doua mi-a fost lene
sa le caut si nu a aparut nimeni cu completarea.Diana
Care erau tarile neutre in timpul "Razboiului rece"?(6 la numar)
Austria, Finlanda, Suedia, Elvetia, Iugoslavia, si mai una pe care inca o mai caut.
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 8 luni
Elvetia, Finlanda,Suedia,Danemarca,Spania,Portugalia?
Gogu meu cred ca are ceva personal cu mine.Mie rezultatele astea mi le-a dat si vad ca mi le-a dat anapoda
.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
quote:
Originally posted by DianaR
Austria, Finlanda, Suedia, Elvetia, Iugoslavia, si mai una pe care inca o mai caut.
Julia,
.
Care este originea numelui insulelor Canare?
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 8 luni
Insulele au fost denumite Canaria (din latinul canis: ciine) datorita numarului mare de ciini ce umblau pe insule.
Daca nici p-asta n-am nimerit-o ma las de joaca!![]()
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."