Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

da, da, mai ales ca nu iesise nimic rau la analiza aia..iar prietenele mele erau deja gravide..cand ne-am uitat toate pe retete ne-am crucit iar ai nostri soti si mai si..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

quote:
Originally posted by MADYN

Adriana, adica ne cunoastem mutritele? Eu pe a ta si tu pe a mea? Cum asa??? Hai, spune-mi la "ureche"!

Da, ne-am cunoscut. Ne-am vazut o singura data. Hai ca o sa-ti scriu pe pm unde.

Mergi la inceput

fetelor, daca n-o sa-mi creasca pana marti foliculul si endometrul? ca ati vazut ce vai de mama lor erau.....sa-mi tineti pumnii, va rog io frumos..

Mergi la inceput

Si ce ma enerveaza din cale afara este ca te duci cu basca in mana si lasi o gramada de bani la ei, faci carari-carari si rezultate- ioc! Pe cuvant, am ajuns la concluzia ca astia traiesc bine pe spinarea noastra! Pai vezi pe vreunul sa se streseze ca a trecut 1 an de cand ii calci pragul si n-ai ramas? Nuuuu!

Sa va zic faza: pana sa merg la Tuntunaru am mers la un dr. de la Polizu la cabinet. Dupa ce pierd eu o sarcina, la 2 luni imi da stimulare cu clostilbegyt. Pierd iara, imi scrie in fisa 'avort menstrual'. Luna urmatoare raman iara, pierd iar, imi confirma ca a fost sarcina, si ce credeti? Strategia lui pt. luna urmatoare era sa-mi dea stimulare cu ovamid! Pai sa nu-ti vina sa-l iei la bataie?! Pai de ce-mi dai frate stimulare daca eu raman natural?! Care-i logica? Ziceti si voi? Si dupa toate astea gaseste de cuviinta sa-mi dea ca analize DOAR TOXOPLASMA!!!!! Ca cica nu am probleme!!!!

Si uite asa am ajuns eu la dr. Tutunaru care mi-a dat de facut analize de coagulare, de anticorpi, de care dr. la care cotizasem 1 an de zile habar nu avea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mirelas, ce decizie ai luat cu prolactina? Te-ai apucat de tratament?

Felicityyyy, stiu ca te-ai trezit!

Mergi la inceput

O sa-ti creasca, Mirela, o sa-ti creasca, stai fara grija!

Mergi la inceput

astea mi le-a dat si mie celalaalt dr din prima...dar le-am facut la Fundeni la Uscatescu..in care iar T nu are incredere deloc..ca zice ca ea sigur iti gaseste ceva!!

nu Tonnia, nu m-am apucat, ca acu mi-a zis dr sa nu iau nimic pana marti...daca nici marti nu apuc sa vb cu el 5 minute, o iau razna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, nasol! E o adevarata loterie cu medicii! Trebuie sa te informezi tare de tot inainte. Inca avem noroc cele din Bucuresti si din orasele mai mari ca mai avem din ce alege! E jale, in rest! Daca fetele nu sunt autodidacte, suficient de istete sa-si dea seama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lauricipani
[br

fetele, va pup mult pe toate, nu va mai enumar. Tare dragi imi sunteti, de fiecare data cand va citesc ma zapaciti cu ale voastre.

laurici

LAURICI- pupici! In ce zi esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Buna fetelor.
Lamuriti-ma daca puteti:
Joi, in ziua a 12-a am fost la echo si aveam un folicul de 17 mm si endometru de 7. Medicul mi-a zis sa-mi fac teste de ovulatie in ziua 14 si 15 si probabil voi ovula in a 15-a. Mi-am facut asadar testele, azi sunt in a 15-a zi, si ambele au fost negative ( linia de test mai subtire decat cea de control, ceea ce inseamna negativ). Maine vreau sa-mi mai fac unul. Ce parere aveti? Oare am ovulatie mai tarziu?
Stiti cumva daca LH-ul creste brusc inainte de ovulatie sau treptat, pentru ca testele mele parca erau trase la indigo ( aceeasi intensitate a liniei in ambele cazuri).
Va pupik

Mergi la inceput