Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)
Raspunsuri - Pagina 11
Sorina7 spune:
Tonnia, Ozon sunt bune, nu au vrut sa mi se pozitiveze nici un pic pana nu a fost real. De luat medicamente nu iei. Nu stiu ce naturiste iei. Stai calma si repeti peste 7 zile. Iar cu este ovulatia - nu este ovulatia, totul e posibil, poate ai ovulat fix cand ai iesit pe usa cabinetului dupa ce a zis ala ca nu a fost.
...tin pumnii !!! BAFTA !
Sorina
Tonnia spune:
Sorina iau Mastodynon. Poate influenta? Si am mai luat marar dar in prima parte a ciclului. Cred ca o sa ma lamuresc repede pt. ca mi-am luat analizele de ziua 21. Maine ma duc sa iau rez. Imi pot da seama dupa progesteron?
Chi spune:
Doamne, Tonia, iti tin pumnii cat pot de stransi !
Dar, stii ce, lasa-ne pe noi sa ne foim de colo-colo prin jurul tau, tu stai calma .
Daca as fi in locul tau, mi-as face urgent un test de sange. Recunosc, rabdarea nu este calitatea mea.As vrea sa STIU cat mai repede.
Sorina7 spune:
Tonnia, de la marar sigur nu. Nu stiu de la vitex, dar inclin sa cred ca nu. Progesteronul in ziua 21 daca e in limite indica ovulatia, dar nu stiu cum este in cazul in care ai ciclul la mai multe zile. Dr.Tutunaru zicea ca se face cu 7 zile inainte de venirea teoretic a rushilor.
Mie endocrinologul imi zicea za daca vreau sa stiu daca am ovulat luna aia, sa fac progesteronul in ziua 21.
ma duc sa mai sap pe net, daca gasesc ceva de vitex.
Sorina
Sorina7 spune:
Tonnia, am gasit ca doar injectiile cu Pregnyl sau de genul ala pot da rezultate false la teste de sarcina. Asa ca iti dau o
ca sa fii calma si sa mai stai un pic si sa faci alt test sau mai repede un test de sange. Doamne ajuta !!!
Sorina
Tonnia spune:
Chi, stiu ca imi tii pumnii. Mai imi fac maine un test si daca e tot usor pozitiv, poimaine fac test de sange.
Testul este usor pozitiv, dar se vede, nu neaparat la lumina. E o dunga f.f.fina dar vizibila la lumina camerei, nu in veioza. Nu stiu nici eu ce sa mai zic. Nu vreau sa monopolizez discutiile. Simteam nevoia sa va spun.
Acum ca v-am ametit, uitati de mine temporar, ca va tin eu la curent. Incerc sa nu prelugesc suspansul. O sa ma misc repede sa aflu. Primul pas-repet maine testul.
Sorina, da, poate afli ceva de vitex. Eu tocmai aflasem ca daca-l iei fara sa ai indicatii, adica ai prolactina buna etc, da anovulatii. Si tocmai ma bucuram ca de la el mi s-o trage, nu de la FSH-ul meu mare!
P.S. Da" cum sa nu simti nimic, nimic la sani. Asa ceva nu am auzit!
Am auzit de fete fara simptome, dar in sensul ca aveau ceva simptome, numai ca erau comune PMS. De sani asa nu am auzit! Si de-aia nici nu cred. Si de-aia sunt asa calma!
Felicity spune:
Tonnia nu te felicit INCA!! Dar liniutza a doua are ceva culoare ca si prima? A aparut in timpul zis de ei? Daca da, eu cred ca sunt foarte mari sansele sa fie cu adevarat pozitiv.
Tonnia, draga mea, minuni se intampla, si de ce nu ar fi randul tau la o minune??
si tin pumnii sa fie pozitiv!!!
Felicity spune:
Tonnia, eu sufeream de PMS si ma dureau sanii inainte sa-mi vina rusii, cand am ramas in aprilie anul trecut asta a fost singurul simptom, sanii mei nu mai erau asa durerosi, erau moi.
acum primul semn au fost sanii durerosi, de fiecare data e altfel.
nu iti face probleme, daca un test e pozitiv, apai esti insarcinata!! iti tin pumnii Tonnia draga mea, dar de ce sa iasa un test pozitiv? care ar fi alt motiv?
Tonnia spune:
Felicity, te-ai trezit? La noi si testele false au un pic de culoare. Am citit ca la voi daca linia e mai gri, e de evaporare, daca are culoare e reala. Ale noastre si cele de evaporare sunt un pic roz. Maine faci eco, nu? Sau la tine e azi?
Felicity spune:
Tonnia maine e zi de eco, Doamne ajuta!!! sper sa-mi faca eco!!
Ai dreptate, asa e aici, daca e doar linie de evaporare nu are culoare.
dar de ce ar iesi un test pozitiv? pe testele mele scrie ca pot iesi fals pozitive doar daca iei nu stiu ce medicamente. or tu nu iei nimic nu? nu mai pot de nerabdare, vreau sa aud ca e pozitiv!!!!