Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirelas76...iti tin pumnii maine la T...sunt tare curioasa ce o sa-ti zica de endometru si de folicul...imi pare rau ca nu pot sa-ti pun vreo figura vesela...ar japita asta de calculator imi face figuri...las ca o sa fie bine...parca acum citeva zile numaram impreuna zilele pina la rusi,nu?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Gluma, gluma, fetelor dar eu am un test foarte slab pozitiv. Va rog sa nu ma felicitati pt. ca ceva e in neregula. Stiu sigur ca n-am avut ovulatie. Cel mai tare ecografist si unul dintre cei mai buni ginecologi asa au spus, ca e fara echivoc. Semne nu am deloc deloc, adica absolut deloc. Sanii, nu ca nu ma dor, sunt moi, ca la ciclu. Singurul motiv pt. care l-am facut este ca mai aveam doua in casa de le ciclul trecut cand mi-a intarziat mult si eu cum vad un test imi vine sa fac pipi pe el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Tonnia are burtica! Hei, fetele, unde sunteti s-o felicitam pe TONNIA! Ne-a facut-o ! Ne-a lucrat! Bravo, Tonnia! Sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Antonia...cum vine treaba asta????ma pui pe ginduri...cum este posibil?????nu te felicit inca ca situatia este ciudata...cit priveste faptul ca atunci cind vezi un test iti vine sa faci pipi pe el...si mie mi se intimpla...de aia nu mai cumpar nici unul pina cind nu imi intirzie cm....poate tu esti...? cine sa mai stie...sa ne ti la curent....!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tonnia, sper din tot sufletul sa fie FOARTE pozitiv.
In ce zi esti????

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

zic si io ce a zis anca!!! hai Tonnia. Facem galerie!!

Mergi la inceput

Ariadna, te rog din suflet nu ma felicita! Esti si tu patita cu astea! Si Anca tocmai ce povestea ca dupa un test + i-a venit ciclul in aceeasi zi. Fetelor nu am cum!

Sunt in ziua 26. Ciclul meu e tare neregulat, ultimul a fost de 35, inainte era de 30, 29...

Sanii v-am spus de ei .Pt. mine asta ar fi fost un supersemn! Sau ceva, orice! Ma doare mijlocul, asa ma doare pe mine mereu, mereu, cam cu 10 zile inainte de a-mi veni.

Mergi la inceput

Antonia daca e sa fi graviduta...toata stima si respectul...dar daca totusi testul este buclucas....? Cum se numeste testul???

Mergi la inceput

Ozon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tonnia, te intzeleg. cred ca stai cu inima cat un purice. Nu mai zi ca nu ai cum. minuni se pot intampla. Trebuie doar sa crezi. Ideea e sa nu te entuziasmezi foarte tare. E buna atitudinea asta de stat in "garda". Dar, intr-adevar e cam devreme pentru un test.
Teste Femina am intzeles ca sunt cele mai tzepare.
Eu iti doresc sa iasa II. Asteptam vesti!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput