Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
Babee spune:
Emilly sa stii ca nu se vad pozele.Da-i un accept ceva..ca vrem sa vedem!
Ma chinui de 2 ore sa dau cu aspiratorul si Phillip nu ma lasa.Ba trage de fir..ba vrea la bucatarie..va vrea in sertar...Sper ca pana la 8 sa reusesc...
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Crisnemes spune:
Bulisuper faza cu parfumul.Cred ca merg si eu repede sa ma parfumez ca trebuie sa-mi vina barbatul acasa
Da chiar am fost la fotograf , am facut poze pt. bunici de Craciun.
pupici
Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
Mickyyy spune:
Monica, multumesc pentru poze . Sper ca nu te superi daca o sa pun cateva si in albumul Malinei .
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
anda141 spune:
Eu nu vad pozele cu Erica... nici cu gaza lui Emily!!
Myckyy, desigur ca nu ma supar!! E o scumpica Malina!! Asa mica si indrazneata!!
Toata fetitele asunt niste frumoase , avem de unde alege pentru baietii nostri care si ei sunt frumosi, of course!!
Astazi Albert a mancat 300 g iaurt cu fructe, e record la el atat de mult ca si cantitate. Ii place iaurtul asta si eu nu prea i-am dat, pentru ca la inceput nu i-a placut iar mie mis e face rau de la miros, nici nu pot sa-l gust.Eu nu sunt pentru iaurtul asta Danone cu fructe, voi le dati? Stiu ca sunt discutii contradictorii, asa ca eu o sa fce cum cred e mai bine, adica o sa-i dau foarte rar spre deloc.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
buli spune:
asaaaa ... am fost un pic la cumparaturi si apoi in vizita la o prietena. singura
apoi am avut musafiri
am inceput bine saptamina
Monica eu ii dau lui Matei iaurt cu fructe facut in casa. pun fructele si iaurtul la blender si iese super. rade Matei in fiecare dimineata cam 300 gr.
Emilly, nici eu nu vad pozele. cred ca-i ceva in neregula cu adresa pe care ne-ai dat-o
Adina, noi am hotarit ca o sa-l invatam pe Matei sa o apere pe Erica de baietii care arunca cu zapada. asta sigur. mai multe nu stiu ca Vio ne ameninta cu pusca cu luneta
l-am vazut si noi pe Robert-roscatelu-mergaretul-dragutul
Gabi, sa stii ca Matei se sperie de aspirator. Ovi zice ca seamana cu mine la 2 lucruri: nu-i place laptele si se sperie de aspirator (asta din cauza ca de cind sintem impreuna eu am dat o singura data cu aspiratorul )
aaaa ... am vazut poze si cu regina baloanelor si cu Maysa cretulica
va dorim o noapte usoara si linistita
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
Emilly spune:
http://community.webshots.com/photo/268697780/268703016vHJydK
Acum ar trebui sa se vada
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
aramona spune:
Monica,
Eu una m-am lovit la fel de aceasta problema: de a da sau nu copilului meu Danone cu fructe...Medicul pediatru este total impotriva lui, insa de la 6-7 luni, ushor, ushor, i-am dat la inceput cate o jumatate de iaurt la doua zile, pana am ajuns in prezent la doua iaurturi odata... Asta nu se intampla zilnic, ci la 2-3 zile, cand seara incerc sa-i dau ceva ushor, ce-i place.
Practic am incercat si cu Danonino, pe care l-a refuzat total...DE CE OARE? este doar pentru copii...
Am observat pe la 10 luni o alergie la Maysa, initial am crezut ca este de la Danone cu fructe (Delicios, NU savoarea...), asha ca i l-am scos pe o perioada din alimentatie, insa pestre o luna i-am dat din nou si nu a mai patzit nimic...
De altfel Maysa a avut probleme si la introducerea galbenusului, acum il accepta, insa pe la 8 luni se umplea de bubitze!
Chiar daca tie nu-ti place, iar copilului da, din cand in cand nu cred ca este o problema sa-i faci si lui o placere, cu conditia sa nu aibe vreo reactie alergica! Asta e parerea mea...Si binentzeles, nu cred ca e bine nici sa cadem in extrema cealalta, aceea de a deveni o masa de nelipsit a zilei...Din nou parerea mea!
Si mai vreau sa adaug ceva: Albert este un scump, cate fetitze sunt inscrise pe lista lui?...Crezi ca avem vreo sansa?......Viitor manechin, isteata, dulce, pusa pe sotii, ondulata, etc, etc...Ce zici, se inscrie Maysa?
Pupici, Ramona
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
aramona spune:
Si ca sa intaresc spusele Ancai, DE REGULA ii dau si eu Maysei iaurt normal sau branzica fagaras cu fructe proaspat pasate...
Insa seara mai scap si cate un Delicios...
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Roxana_G spune:
Incep cu un anunt umanitar. L-am primit astazi pe mail.
Mami, vreau sa traiesc!
Doi parinti sunt sfasiati de durere, neputinciosi in fata fetitei lor, Iulia, bolnava de leucemie. Are doar 12 ani...
In ajutorul familiei Branistareanu au sarit colegii Iuliei, din clasa a VI-a A, de la Scoala nr. 188, din Bucuresti . Au construit un site, iar acum cer ajutorul intregii comunitati a Internetului, sa o ajute pe colega lor bolnava. Adresa este: www.speranta.as.ro.
Nimic nu este pierdut, daca exista speranta.
Ajuta-i sa spere, ajut-o pe Iulia sa invinga cancerul!
TRIMITE ACEST MESAJ TUTUROR PRIETENILOR TAI,
SIGUR VA AJUNGE LA CINEVA CU SUFLET MARE
Cazul Iuliei in presa:
Jurnalul National: http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=148660&topic=8
Revista Presei: http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=14540
Scrisoarea Iuliei:
„Vreau sa traiesc, sa fiu iarasi sanatoasa, sa ascult muzica, sa dansez, sa scriu poezii.
Fiecare zi se scurge chinuitor, fiecare clipa ma doare, ma simt ca o pasare care nu mai poate zbura, cu aripi albe si frante. As vrea sa plec, sa alerg prin livada bunicilor, sa-mi cada in par frunzele aurii ale toamnei.
Mi-e teama ca nu voi mai putea sa lupt cu boala si cu suferinta. Vad lacrimi in ochii parintilor mei, in ochii fratilor mei mai mici si ii imbratisez disperata, cautand putina alinare. Sunt atat de firava, cand merg, obosesc usor, parca plutesc dezorientata de ceea ce mi-a harazit destinul. Mi-e dor de pletele mele blonde ca aurul pe care nu le mai am, mi-e teama sa ma privesc in oglinda…”.
Pentru cei care nu vor sa o lase pe Iulia sa moara s-au deschis urmatoarele conturi:
In lei : RO33RZBR00000060005479911, la Raiffeisen Bank, Agentia Toporasi
RO05CBIT4210287648001000, la Banca Tiriac, Sucursala Mun.Bucuresti
In valuta : RO68CBIT4210287648, la Banca Tiriac, Sucursala Mun.Bucuresti
Pe numele Branistareanu Iulian
Ii puteti scrie Iuliei la adresa: speranta@as.ro
Pentru mai multe detalii puteti suna la 0721.230.432.
Sterge-mi lacrima!
„Pe cararea intunecata a bolii
Imi lumineaza calea speranta disperarii.
In linistea pustie a spitalului
Ochii tristi se vad inlacrimati.
Suflete intunecate, inimi sfasiate.
Acum, in pragul disperarii raman cu vointa.
Sterge-mi lacrima si ingroapa durerea...”
Iulia Branistareanu, bolnava de leucemie la 12 ani
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
CataD spune:
In primul rand,
LA MULTI ANI!
tuturor bebeilor care au sarbatorit ziua de cand nu am mai scris.
Eu am lucrat vineri noaptea asa ca am fost cam rupta in weekendul asta. Imi revin eu insa:)
Am vazut toate pozele de la intalnire. Frumosi bebei si parinti. Pacat ca noi suntem departe, ce s-ar mai fi jucat si Laura cu celelate buburuze de acolo!
Catalina si Laura (12 ian 2004)