Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

...si acum pentru mamicile care din frumoase vor sa devina superbe!

Am tinut si eu dieta daneza in octombrie si am slabit 5kg, a avut efect, mai mult, de atunci nu m-am mai ingrasat...desi am mancat multe dulciuri cu sarbatorile si ziua noastra...
O recomand tuturor, e dura pentru ca iti pune vointa la incercare dar se poate tine fara prea mari sacrificii!
Ce va recommand eu este insa si nitzel sport, din noiembrie merg la sala de trei ori pe saptamana, nu pot spune ca am dat jos kg insa altfel se "aseaza" carnea pe mine...si ma simt mult mai bine, in primul rand psihic! Mie imi place aerobicul, asta si fac, iar in completare fac fittness...
De la 1 martie insa incep serviciul si atunci voi fi nevoita sa renunt la fitness, ramane ca seara sa merg doar la aerobic!
Stiu ca va fi un efort f. mare, insa dragele mele, merita!
Pentru cele care stau in Bucuresti, eu merg la "Sir" la etaj, e exclusiv feminin si e placuta atmosfera!

Pupicei din nou!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Cristina, da' voi chiar ati fost la fotograf. super

Babee, te asteptam. da macar o sa fim parfumate

btw, cica o femeie parfumata pare mai slaba cu aprox 5 kg
eu de cind am citit asta ma parfumez zilnic

gata, ma duc in oras. las baietii la sedinta

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Babee, am vazut si eu albumul tau dimineata. Frumoasa aniversare a avut Phillip! Eu nu m-am gindit la decoratiuni, dar sint incepatoare intr-ale petrecerilor pentru gigilici.

Daca ma deloghez, nu mai pot vedea nici eu pozele mele. Acum m-a sunat nasa si a zis ca le-a vazut. Multe taine mai are si internetul!!!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Elena, ba se vad pozele, tare frumusica e Erica! Mai, pai mi-e clar ca te-ncuscresti maine-poimaine cu Anca, nu va mai ascundeti, se vede din poze! Deci Anca, Matei e dat?!
Gazi, daca nu m-ai reperat inca care sunt iti mai dau un indiciu: sunt mama lui Moti!Pe Moti n-aveai cum s-o ratezi, ca s-a miorlait tot timpul!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Am vazut-o si pe Maysa cretulina si pe Dragos blondutul.
Ce copii frumosi!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor, cele care vrei poze, dati-mi adresa de mail si vi le trimit!!
Vi le trimit diseara!!!
Va pup, acum sunt la serviciu, nu am putut pleca la examen. Albert a stat cu mama soacra. Mai stau un pic si plec si eu acasa.
Pupici!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Sar'na Adina pentru aprecieri! Si Moti a ta e foarte scumpa! Si "miorlaita " cum spuneai e de la atata lume, sunt convinsa ca este o prietenoasa si o lipicioasa! Doar semana cu mama, nu?

Pupici, Ra

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Elena, ba se vad pozele, tare frumusica e Erica! Mai, pai mi-e clar ca te-ncuscresti maine-poimaine cu Anca, nu va mai ascundeti, se vede din poze! Deci Anca, Matei e dat?!

Vio zice ca deja rindu-i mare la Erica si ca pina la 28 de ani el n-o da.

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fetele, am pus si noi citeva poze de la mot

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=268697780

pupicei si o zi frumoasa!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

La multi ani Alexandru!(1 an si o luna)

Adriana, din pacate azi am intrerupt dieta pt ca mi-au venit rusii, mi-a fost rau si toata ziua am mancat paine prajita cu ceai. Daca maine ma simt mai bine am sa continui cu regimul (adica o iau de la capat). Pana acum am dat jos 1,5 kg. Sunt multumita.

Helen, multumim de aprecierile la adresa mergaretzului. Ma bucur ca tu stai mai bine cu moralul. Tine-o tot asa.

Layla, multumim de aprecieri. Si tu ai un fecior…, mama, mama ce s-or mai bate fetele pe el. Sa-ti traiasca.

Otilia si Robert (24.12.2003)

Pe Robert mergaretzu’ il puteti vedea la adresa:http://community.webshots.com/album/266818674dMSXQu

http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput