Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Nu se vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna dimineata. noi ne-am trezit cam greu, deh, dupa ditamai petrecerea de aseara ...
Erica a fost in forma maxima, s-a distrat de numa, doar era ziua ei, nu?
Matei n-a vrut sa arate la lume cum stie el sa mearga, a probat in schimb cadoul Ericai de la parinti (again ) si a mincat singurel prajituri stind cuminte la masa.

Adina, sa stii ca mi-am dorit foarte mult sa placa jucariile. daca am si reusit ma bucur nespus

Roxana, sintem colege de suferinta. pe mine ma doare un umar de abia ma pot misca si spatele undeva intr-o parte. mi-a facut Ovi masaj, dar n-a avut efect decit 10 min. sper sa ne treaca rapid
eu zic despre mine ca mambo (m-am bosorogit)

Matei are azi in meniu pui cu dovlecei si rosii. miam-miam. si poate dupa-amiaza fac o tarta cu visine.
eu am inceput sa-i dau din cind in cind si desert. facut de mine, desigur.
nu bea lapte dulce deloc, in schimb ii place cu gris, ceea ce nu-i rau deloc, ne-am scos cu masa de seara. ii pun un pic de coaja de porto in el si rade tot.

va pupam si va dorim o saptamina minunata

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazi spune:

Dragele mele,

multumim tare mult pentru ideea voastra de a face o petrecere ! Ne-am simtit excelent si de acum am intrat in febra intalnirilor asa ca nu va mai ratam.

Fetelor trebuie sa recunosc un lucru de care imi e rusine dar mai bine il marturisesc : sunt un pic bulversata sa potrivesc numele de mamici, cu fetele pe care le-am cunoscut, cu numele de forum si numele de copil. va rog credeti-ma si iertati-ma daca nu v-am retinut cum trebuie- facut o lista pe care am sucit-o pe toate partile azi dimineta ca sa descopar cine este Adina si sa potrivesc cu fata.

Adina multumim tare mult ! locatia, tratatia, ideea, totul a fost minunat si vorba Ad_Rasnov peste 18 ani inchiriem Marriotul.

Ioana tombola a iesit super iar baietii tai sunt tare frumosi si plimbareti! noi am primit cadoul de la Layla ,multumim, noi ii dam vant la masinuta iar ea se duce si o recupereaza.

Roxana, nu ma intreba de ce dar abia azi cu lista am descoperit ca tu esti mama Alexandrei cu ochi de albastrele, e frumoasa tare fetita ta !
Monica ne bucuram mult ca va place fluturasul si noua ne-a placut si mai ales eu m-as plimba si pe strada cu el .

Andruska felicitari pentru baietii tai si pentru tine ca ii cresti atat de frumos !

Ad_Rasnov multumim pentru organizare si recunosc ca dupa ecusoane am mai avut cat de cat un punct de reper in a identifica mamicile si bebelusii.
Mickkyyy pupici pentru Malina si pentru burtica !

Va salutam si pe toti ceilalti, Iris, Rares, Alexandru- doamne, am uitat pe cineva -erau multi baieteti- dar nu mai tin minte numele (inca odata scuze dar promit sa ma pun la punct cu lista.

Acum sa va povestim ce a ales Amalia de pe tava, mai intaii nu a vrut nimic -adica a dat cu mana peste tava si s-a intors de la ea ( o fi de bine, o fi de rau ?) dupa care s-a induplecat de toata asistenta deja mirata si a ales o carte, a aratat si a pus mana pe ruj si apoi pe o bratara de aur . Mentionez ca sub nasul ei se afla acul cu ata ( cred ca o sare si pe ea harnicia), foarfeca, iconita, si baniiiii !
ne-am distrat si am incoronat-o regina baloanelor ( avem poze ).

Va rog mult noi am venit la petrecere fara aparat foto asa ca daca aveti poze va rog mai trimiteti-ne (pot da si adresa de mail daca va e mai usor).

Mamici va iubim mult si puilor abia asteptam sa ne vedem in parc ( noi iesim in fiecare sambata sau duminica in herastrau, cand tati nu are concert profitam de el si ne plimba pe unde vrem !)

Mergi la inceput

Dragele mele,

multumim tare mult pentru ideea voastra de a face o petrecere ! Ne-am simtit excelent si de acum am intrat in febra intalnirilor asa ca nu va mai ratam.

Fetelor trebuie sa recunosc un lucru de care imi e rusine dar mai bine il marturisesc : sunt un pic bulversata sa potrivesc numele de mamici, cu fetele pe care le-am cunoscut, cu numele de forum si numele de copil. va rog credeti-ma si iertati-ma daca nu v-am retinut cum trebuie- facut o lista pe care am sucit-o pe toate partile azi dimineta ca sa descopar cine este Adina si sa potrivesc cu fata.

Adina multumim tare mult ! locatia, tratatia, ideea, totul a fost minunat si vorba Ad_Rasnov peste 18 ani inchiriem Marriotul.

Ioana tombola a iesit super iar baietii tai sunt tare frumosi si plimbareti! noi am primit cadoul de la Layla ,multumim, noi ii dam vant la masinuta iar ea se duce si o recupereaza.

Roxana, nu ma intreba de ce dar abia azi cu lista am descoperit ca tu esti mama Alexandrei cu ochi de albastrele, e frumoasa tare fetita ta !
Monica ne bucuram mult ca va place fluturasul si noua ne-a placut si mai ales eu m-as plimba si pe strada cu el .

Andruska felicitari pentru baietii tai si pentru tine ca ii cresti atat de frumos !

Ad_Rasnov multumim pentru organizare si recunosc ca dupa ecusoane am mai avut cat de cat un punct de reper in a identifica mamicile si bebelusii.
Mickkyyy[/red] pupici pentru Malina si pentru burtica !

Va salutam si pe toti ceilalti,[red] Iris, Rares, Alexandru- doamne, am uitat pe cineva -erau multi baieteti- dar nu mai tin minte numele (inca odata scuze dar promit sa ma pun la punct cu lista.

Acum sa va povestim ce a ales Amalia de pe tava, mai intaii nu a vrut nimic -adica a dat cu mana peste tava si s-a intors de la ea ( o fi de bine, o fi de rau ?) dupa care s-a induplecat de toata asistenta deja mirata si a ales o carte, a aratat si a pus mana pe ruj si apoi pe o bratara de aur . Mentionez ca sub nasul ei se afla acul cu ata ( cred ca o sare si pe ea harnicia), foarfeca, iconita, si baniiiii !
ne-am distrat si am incoronat-o regina baloanelor ( avem poze ).

Va rog mult noi am venit la petrecere fara aparat foto asa ca daca aveti poze va rog mai trimiteti-ne (pot da si adresa de mail daca va e mai usor).

Mamici va iubim mult si puilor abia asteptam sa ne vedem in parc ( noi iesim in fiecare sambata sau duminica in herastrau, cand tati nu are concert profitam de el si ne plimba pe unde vrem !)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Gazi scuze dar nu ai primit cadoul de la noi. Cadoul nostru a plecat spre Babee! (cel putin asa stiam eu, doar daca nu s-a produs vreo incurcatura-nu ca ar avea vreo importanta).

Otilica felicitari pentru Robert Rosovanul Plimbaretul!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Dragi Mamici si Pitici

Multumim ca ne-ati primit in cercul vostru desi...cam tarziu si ca ne-ati invitat sambata.A fost super!!!Iris a fost deosebit de incantata,era in elementul ei cum s-ar spune ea e tare independenta si nu avea nici o treaba cu mami sau tati,la cate jucarii si cati copilasi erau acolo,,,,,
Si noi ne-am simtit bine printre atatia copilasi frumosi,adevarul e ca e o minunatie sa-i privestisi gazduirea pe masura(ALINA ).

Poze avem si am sa le trimit pe mail fiecaruia,insa cum spunea cineva e o mare confuzie in capul meu,copii,parinti...
Asa ca atentionati-ma si dati-mi adresele.
Eu nu am poze pe web asa ca nu le pot pune acolo,dar cea cu grupul e super de vazut!!!

Adina,Moti a ta a fost o scupa,nu pot sa o iut cum a mancat ea biscuitele pisat de pe jos!Si Iris are o pasiune cu mancatul de pe jos si chiar din gunoi
In rest pupici la toti bebelusii ca tareeee dulci erau cu totii.
Si multumim de masinuta(ADRIANA,nu?)!
Va pupam
Irina si Iris

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

La Multi ani ! tuturor sarbatoritilor de sambata .
Am vazut pozele de la petrecerea de vineri si sunt grozave. Ce repede a trecut un an si ce copilasi mari avem si ce mamici frumoase.

Adriana multumesc mult pentru dieta daneza e dura, o sa o incerc dupa ce termin cu alaptatul ca la vara vreau sa fiu si eu "supla" la mare.

p.s am mai pus poze cu Dragos

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Elena eu am vazut pozele de atunci..mai mai ce sic e cadoul Ericai....super fain..si ea e o dulceata Sa nu uit..are si Phillip vestuta cum avea Matei(de fapt e un costum, primit de la nasica lui)
Crisnems vazut si Dragos..chiar ca-s mari toti.
Ma repet, toti sunt frumosi !FARA DISCUTIE!

Bubu s-a trezit dimineata la 7, si-a baut lapticul si apoi iarasi a vrut nani.Pana la 10 am dormit..ca la noi sunt rare datile astea....si mi-a prins tare bine.

Roxana, Anca..vin si eu cu spatele meu si facem clubul MAMBO..O sa ne treaca noua..(na ca faza cu pana ma marit nu mai merge)
Eu ma tot chinui sa fac curat pe-aici si imi sta Phillip in picioare.
I-am dat un mar si sper sa reusesc..fug...Pupici:))

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Fetelor sunt disperata....de la cine avem noi masinuta tip lego ? mai fac o incercare de la Roxana si Alexandra ? te rog zi ca de la tine sa nu o mai dau in bara inca odata.

unde si cum trimit e-mail pentru poze ?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna mamici frumose cu copilasi superbi!

Regret ca nu am putut veni la intalnire, mi-ar fi facut o placere deosebita, sper sa mai existe si alte ocazii!
M-am uitat pe poze si sunteti superbe...de ingerasii vostrii nu mai vorbesc...taaare i-ar fi placut Maysei sa alerge intre voi si sa incerce sa le ia la toti jucarelele...si daca ar mai fi fost si ceva firimituri pe jos, nici ca mai trebuia aspirat!
Insa acum sunt ushor ingrijorata, de o saptamana tuseste si Eferalganul si Stodal-ul nu s-au facut efectul...maine mergem la medic si tare n-as vrea sa o traca pe antibiotice, a mai tras o tura in noiembrie si nu vreau sa fim dependente de pastilutze...
Am iesit cu ea pe afar saptamana asta si cum nu vrea nicicum cu fular la gura si o apuca si sfatoshenia afara...cred ca aluat guri zdravene de aer rece!

In zapada ii place tare mult sa mearga, plange dc o ridic, asha ca nu pot decat sa o las sa-si faca damblaua, sa se arunce in zapada si sa se chinuie cu echilibrul pe gheatza...e tare incapatzanata!

Incerc sa intru si mai tarziu pe net, eu sunt tare "lenesa" acum cu scrisul...Cand doarme Maysa nu stiu ce sa fac mai repede...ca treaza stau sa pazesc "hoarda de "dracusori"" care e fi-mea...Fetele mai vechi stiu ca gravida eram mai mult activa...acum...

Va pup cu drag pe toate si daca aveti placere, am mai pus niste pozici cu Maysa la un an!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput