Mamici de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
AC spune:
Anis multam de trecut la catastif. Daca-i baiet il poti creste ca pe o fetita americana. Diferenta cred ca-i in placerea ta de a cumpara lucrusoare zauuu. Altfel galusca Anne-Sarah e tunsa scurt ca nu-i place nici spalata pe cap, nici uscata. Si mie nu-mi place sa o vad racita. Si acum doua saptamani i-am cumparat baculanta.. la cererea ei expresa.. adica voia sa plece cu basculanta copiilor din vecini... Si dupa mai multe despartiri in lacrimi am cumparat una. In plus la cresa ea ii dirijeaza pe toti.. si cea mai mica dpdv varsta, este o aschie fata de toti ceilalti...
In rest mama a fost prima care a zis ca am baiet. M-am dus la prima ecografie si puiul meu se misca incetisor si delicat, desi trezit din somnic... Eu imi aduceam aminte ca la prima ecografie Anne-Sarah dormea si a trezit-o ecografista ca sa o poata masura ca-n pozitia aceea nu vedea ca lumea... Uff ce s-a suparat, a dat din picioare, manute..noroc ca inca nu se simtea:):) Al meu intrebase daca e normal sa se agite asa... Mama a ras si a zis.. e poate asteptati si un om asezat in famila voastra de zapaciti... Ehh si deocamdata se pare ca puiul samburel este asa... e treaz ziua, noaptea doarme ca un "prunc". N-ar fi rau sa am macar o galusca calma si linistita, da tot o fetita as fi vrut....
AC spune:
Va vine au nu a crede dar la prima sarcina eram in luna a sasea cand mi-am anuntat colegii. Nu s-au prins met si singuri:):) Iar acum fata buna idem. Ba chiar in luna a cincea am fost la mare cu firma sotului.. Costum de baie si tot doar est-europenii s-or prins. Si se vedea.
Vai ce am mai ras cu ai mei prieteni.... Si purtam si salopete la prima sarcina ca sa-mi stea burtica larg si sa aiba loc:):).
corbioana spune:
AC multumesc de floricele si sa ne traiasca baietii!! Ne obisnuim noi pana la urma!
Sorel, eu sunt in sapt. 17 (+ 4 zile) de la U.M. asa mi-a calculat dr. ginecolog si asa iau si eu in considerare ca dupa dr. nasc nu dupa mine.
Noapte buna!!!
Ioana
AC spune:
Ioana ne obisnuim..imediat ce apar sunt sigura.. si apoi nu vor veni ei intr-un final cu o fata in familie?
Aberez , deja ma vad mama soacra... uff nu mai am rabdare... vreau bebele inainte de venirea verii umede din NY.
Noapte buna fetelor si sa visati frumos!
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by cocoloasha
Buna fetelor !
Ce mai faceti,cum mai stati cu greturile ?
Delia,eu abia am intrat in saptamana 13 si am cam scapat de greturi,dar primele 2 luni au fost criminale,practic tot ce mancam dadeam afara......bine c-au trecut acum.Mai sunt ocazii cand ma apuca,la diverse arome de parfum sau miros de tigara....in rest,mananc ca inainte,nu mai mult decat de obicei.N-am pus nici un kg.pe mine,nici nu stiu daca e normal asa.....analizele au iesit perfect si doctorul meu mi-a spus ca deocamdata nu-mi da sa iau nici un fel de vitamine.Vi se pare normal?
Mananc fructe ca o disperata,de fapt,simt nevoia de zeama de la ele......sambata am avut pofta de pepene,pana n-a venit Coco al meu cu el, n-a scapat de mine.
In rest,ma simt bine,burtica nu se prea vede.Azi ma duc la ecografie prima data.Credeti ca se poate vedea sexul copilului inca de pe acum?
Anis,trece-ma si pe mine pe listuta ta : UM 02.11.04,DPN 09.08.05.
Ce-ar fi sa nastem in aceeasi zi? Chiar....la ce spital o sa nasti? Stii?
Va pup pe toate si pe burtici
Si eu exact la fel, sint in 13 sapt, inca mai am greturi si nu m-am ingrasat deloc, am mai putin cu 3 kg decit aveam la inceputul sarcinii, doctorul meu spune ca e ok, ca o sa ma ingras eu...Eu zic daca nu poti minca normal sa iei totusi vitamine. Eu n-am putut sa le iau pina acum vreo 2 sapt pentru ca le vomitam, dar vad ca acum nu le mai dau afara si deja ma simt mai intremata ca ajunsesem ca o stafie umblatoare de nemincata ce eram.
Si eu maninc fructe la greu, carnea sa n-o vad.
http://community.webshots.com/user/roxanabella
cin spune:
Neata....cum se simt fetele azi?
Eu ziua de ieri mi-am terminat-o cu ...si pe cea de azi am inceput-o si mai bine...racita cobza...imi curge nasul si ce-i mai rau e ca ma ustura gatul...ce as putea sa iau pt gat?? ca am fost la farmacie si era o batranica atat de amabila incat mi-ar fi dat orice ... si era atat de sigura pe ea, incat n-am luat nimic.. ma bazez pe voi...oricum, mi-a pus sotul meu "pachet" o sticla de jumate de zeama de lamaie cu miere...din pacate am treaba si nu pot lipsi de la servici...asa ca, macar azi, tre sa facem fata racelii...Evident ca sotul meu m-a certat ca n-am grija de mine, si prin urmare n-am grija de bebe...
laura-s spune:
Buna dimineata,
Ioana felicitari pt baiat si putere sa te obisnuiesti cu ideea. Dupa cum sti si eu m-am confruntat cu problema asta, dar se pare ca te obisnuiesti; eu eram chiar disperata ca e baiat, si sincera sa fiu inca mai sper sa fie fata, dar e mai usor sa cresti un baiat, mai ieftin, haine...... un pantalon si un pulover....Va spuneam atunci ca am crescut 2 nepoate si nu ma stiu juca cu baieti, dar vom invata una de la alta, ce ziceti?????
Delia cu greturile ma confrunt in continuare, chiar daca azi am intrat in 17 sapt.
Va pup si spwer sa am timp sa mai scriu.
P.S. multumim fetelor care ne tin la curent cu starea lui Monica.
Pupici pe burtici
sorel spune:
'Neata la toate gravidutzele!!!!!
Cin, cu raceala m-am luptat si eu saptamana trecuta. Nasul inca nu se desfunda su nu stiu ce sa fac sa pot respira normal, dar pt. durerea de gat te pot ajutat: gargara cu apa si sare si scapi, vorbesc din proprie experienta. E tot ce mi-a recomandat medicul si sincer a fost deajuns. Daca descoperi ceva pt. desfundat nasul, vreau si eu. Nu mai dorm bine din cauza lui.
corbioana spune:
Buna dimineata!!
[b]Laura [/b]draga stiu ce mult voiai si tu o fetita. Eu nu pot sa zic ca eram asa inversunata, ba chiar spuneam la toata lumea la modul general ca nu conteaza, dar parca asa pe undeva daca ma intrebai totusi ce vreau ziceam fata. Ai dreptate, nu se stie, se poate sa se fi inselat desi ma indoiesc...se vedeau clar acolo. Si asa e cu baietii e mai usor din punctul de vedere al hainelor. Si bineinteles ca ne obisnuim si invatam, ca parca daca era fata stiam cum se face cu un bebe - eu care habar nu am. Invat in orice caz!
17 sapt.+ 4zile
Ioana
cin spune:
Sorel...mersi pt sfat...sincer...l-as incerca, doar ca pt mine sa fac gargara inseamna sa ...e un chin si spalatul pe dinti...dar am sa incerc...sper sa rezist..