sexul bebelusului
Buna! Sunt insarcinata in 28 de saptamani si in urma ultimelor 3 ecografii facute medicul mi-a spus ca este fetita. Din cauza faptului ca atat eu cat si sotul meu ne dorim sa fie fetita ,nu prea imi vine sa cred. Voua cand vi s-a spus care este sexul si sa fie si cel real? Am intrebari stupide?
Raspunsuri
Viktoria spune:
Buna Laura!
Nu sint intrebari stupide insa sa stii ca eu nu as avea prea mare incredere . iti spun asta din experienta proprie, acuma asteptam al doilea copilas si pina in Decembrie medicul ne-a spus in urma a 8 ecografii facute ca va fi un baietel. Ei bine in Decembrie spunea ca se pare ca va fi fetita insa nu era asa sigur. Stiu si de la alte mamicute din forum si prietene ca medici sau inselat in privinta sexului. Oricum o nastere usoara si sa va de-a Dumnezeu ce va doriti.
crinuta spune:
Din saptamana a 13 am stiut ca este baiat, iar apoi s-a confirmat la ecografiile ulterioare si baiat este.
Rar se mai intampla in ziua de azi sa se insele.
Crinuta si
Rayan
Leta spune:
Draga Laura, eu cred ca este o falsa problema...
Cum adica va doriti fetita, vi se spune ca e fetita si va temeti ca nu e asa?
Intelegeam sensul acestui topic daca v-ati fi dorit baiat si v-ar fi spus ca e fetita - atunci deschideati topicul incercind sa depistati cazuri in care medicii s-au inselat, sperind ca totusi e baiat...
Totusi, ca sa-ti raspund la intrebare, la 28 de saptamini nu se prea greseste...
Leta si un bebe
Want my life back...
sorana spune:
Mi s-a zis la 20 de saptamani ca e fata (si pe urma de inca cateva ori). Fata a fost.
Greu de gresit ..... dar se mai intampla. Dr. mea zicea ca probabilitatea e cam 99%.
Sorana si Monica (2 ani)
addiana spune:
eu am aflat ce e fata in sapt 16, si din cate mi-a zis doctorita la fete se inseala mai greu... la baietei "gresesc" mai mult.
dar eu cred totusi ca "a vazut" destul de bine.
orice ar fi sarcina si nastere usoara!
diana si denisa
lauradaria spune:
Iti multumesc in primul rand ca mi-ai raspuns.Nu cred ca m-ai inteles.In general eu cand imi doresc ceva, mi se intampla taman invers. Nu spun ca ar fi o problema daca este baietel. Este O.K. Noi in primul rand ne dorim un copilas.
Oricum sper sa ne mai intalnim pe site, mai mult ca de maine nu mai merg la serviciu si o sa am mai mult timp sa stau la taclale... Apropo de ramas acasa: tu cand ai ramas in prenatal?
hena spune:
La 14 saptamani medicul mi-a spus ca va fi baiat, si la uratoarele 5 ecografii mi-a spus la fel, si baiat a fost. Putin medici se grabesc sa spuna sexul copilului daca nu sunt siguri, e si reputatia lor in joc. La 28 de sapamani probabilitatea ca medicul sa se insele e foarte mica.
Sa va dea Dumnezeu o fetita sanatoasa , frumoasa si cuminte!
Numai bine!
Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004
pozele noastre
Leta spune:
lauradaria, pe mine ma intrebi de prenatal?
Leta si un bebe
Want my life back...
http://community.webshots.com/user/letadeea