Uninstall program

Uninstall program | Autor: ralucami

Link direct la acest mesaj

Va rog mult sa ma ajutati sa imi dezinstalez un program!! Dar explicati-mi ca la ciobani ca eu sunt varza in ale calculatoarelor. Sa o iau cu inceputul. Mi-am instalat de la www.moodysoft.com/assistant un programel care face traducere automata din ro-engl/ ro-franceza si invers. Buuun! Dupa ce l-am instalat am vazut ca atunci cand apas pe clic 3 nu mai am comenzile dinainte( gen copy/paste) ci imi intra programelul asta si imi traduce orice cuvantel. Am incercat sa ii dau uninstall, dar imi spune ca nu poate pt ca programelul este activat. Am incercat sa-l inchid, dar nu merge nicicum. Intrebarea minune: cum dumnezeu il inchiiiiid??? o sa ziceti ca-s tampa rau, dar efectiv nu stiu ce sa fac sa il inchid ca apoi sa-l sterg. Va rog o mana de ajutor ca mai nou imi blocheaza si calculatorul si imi da si niste erori . Nu stiu ce sa fac. Injurati-ma dar ajutati-ma!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daca vrei sa-l dezinstalezi nu mai deschide programul respectiv.
Si daca totusi l-ai deschis, iar la inchidere ramane tot activat, da un restart la calculator si apoi du-te in control panel, in fereastra Add or Remove Programs, alege numele programelului de care vrei sa scapi si da un "remove".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Adi o caruta de floricele pt tine!!! Aveam impresia ca se activa automat programelul, dar uite ca nu era asa!De fapt il deschideam eu printr-un clic, dar pe bune ca nu imi dadeam seama. Apoi logic ca nu mai puteam sa il sterg caci imi spunea sa inchid programelul si apoi sa il dezactivez. Mi-am resetat calcul acum si am reusit sa il sterg. Multumesc mult de tot!!!

Problema fiind rezolvata rog moderatorii sa arunce la groapa cu furnici subiectul!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ma bucur ca ti-am putut fi de folos.
Toate cele bune!

Mergi la inceput