Despre garderoba mirelui
Raspunsuri - Pagina 5
ratusca1977 spune:
Al meu a probat ieri un costum de la Dinasty, super misto, crem, camasa si lavaliera asortate. Mi-a placut la nebunie, cred ca de acolo o sa luam costum de mire.
http://compage.totalnet.ro/edy/
ioana07 spune:
Gata...am cumparat si cel de-al doilea costum... cel pt cununia religioasa Dar vesta si lavaliera nu am gasit... De fapt nici nu stim ce sa facem pt ca sacoul e cu 4 nasturi...si nu cred ca se mai vede si vesta...voi ce ziceti?
Nici pantofi nu am gasit......asa ca oricum mai avem de umblat... si camasi...etc
Probleme serioase dom'le...nu gluma...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Raza de soare spune:
La nunta, al meu pui vrea costum alb, nu bej sau alta nuanta. Credeti-ma, arata superb in alb, cu ochi albastri... Problema mare este ca ne-am plimbat noi prin oras, dar n-am gasit asa ceva. Stiti cumva pe unde am putea gasi, in toata Capitala ? Multumesc !
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Raza de soare spune:
Atentie, eu postez in 2006, dar apare cu 5 ! Deci intrebarea este valabila: unde gasim costum alb ?
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Atentie, eu postez in 2006, dar apare cu 5 ! Deci intrebarea este valabila: unde gasim costum alb ?
Raza de soare
Fatooo, tu te-ai imbatat???
Suntem in anul 2005!!!
In 2006 te mariti!! sau te pomenesti ca nu mai ai rabdare???
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Raza de soare spune:
Iertare, tuturor ! De la caldura mi se trage ! Si de la calendarul calculatorului… Am gresit anul. M-am trezit in 2006, uitand ca suntem in 2005. Ia uite, acum imi dau seama ca ma interesam de costum dupa nunta… Nunta noastra e programata pe 3 iunie 2oo6 si din cauza neatentiei mele, cum am gresit data, se intelege ca vreau costum de mire, DUPA nunta.
Raza de soare
Raza de soare spune:
Nu ca e graba, dar... chiar nu stie nimeni unde putem gasi un costum alb, pt. mirele meu ?
Raza de soare
nushulica spune:
la dinasty ai incercat?am vazut in revista mireasa o prezentare de la dinasty si parca era si ceva pe alb daca nu au poti face la comanda au materiale super eu de acolo mi-am imbracat mirele dar in negru ca e culoarea lui preferata
Raza de soare spune:
Multam, nushulica !
Cred ca la comanda se ajunge... Cat despre revista " Mireasa ", am toata colectia, incepand cu primul nr., din '98 si terminand cu cel de acum 1 saptamana ! Stiu pe dinafara tot ce contine... Iar costumul de care zici, e culoarea untului, ca l-am vazut pe viu, la targul de nunti.
Totusi, mai astept pareri, poate-poate...
Raza de soare
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Multam, nushulica !
Cred ca la comanda se ajunge... Cat despre revista " Mireasa ", am toata colectia, incepand cu primul nr., din '98 si terminand cu cel de acum 1 saptamana ! Stiu pe dinafara tot ce contine... Iar costumul de care zici, e culoarea untului, ca l-am vazut pe viu, la targul de nunti.
Totusi, mai astept pareri, poate-poate...
Raza de soare
sorry eu il vazusem albpai atunci comanda mama daca vrei musai alb
da el vrea??sau macar stie ca o sa poarte alb?ca al meu nici sa nu auda de alb...zic si eu