Despre garderoba mirelui
Raspunsuri - Pagina 4
ellamiss spune:
Asa este si iubikiki meu.Cand ii spun sa mergem sa-si ia costum, pantofi,camasi pentru nunta parca ii cade cerul in cap.Mie imi place sa fac cumparaturi si abia astept sa mai imi cumpar cate ceva.
photos.yahoo.com/ellamiss2000
numeioana spune:
Stiti ce nu inteleg eu? Din ce material sunt sau ar trebui sa fie costumele de mire...Sotul meu si-a luat un costum superb de cununie, bleumarin cu dungi albe, verticale, calitate superioara, lana 100%(tratata anti sifonare), costum foarte fin, subtire, de vara. Sper sa nu se sifoneze. -4.000.000 lei
Am vazut si din poliester 100%, dar erau lucioase si 50%-50%, dar noi ne-am oprit la asta de lana, foarte frumos lucrat si subtire.
Pt mire vreau sa-si ia acelasi costum, dar negru. Ii iau eu apoi de la Alb Negru vesta, camasa si lavaliera ori gri, auriu sau argintiu, ca am vazut duminica...vreo 2.500.000 daca nu ma insel...El e brunet si ii sta mai bine cu culori inchise, la costum ma refer.
Costumul pe care si l-a luat e doar 4 milioane si mi se pare superior celor de la Alb Negru care sunt 8 milioane.
Ioana
Alinus25 spune:
Uf, fetelor, am scapat de inca o grija. Si noi am fost ieri cu puiutzu meu la Dinasty si i-am cumparat costum. Este negru simplu, cu vesta si lavaliera neagra lucioasa. Vesta are ceva broderie pe ea. Am cumparat si camasa alba satinata, tot de la ei. Totul ne-a costat 9.500.000 lei. Mai trebuie sa-i cumparam pantofi, am vazut la Leonardo ceva ce ne-a placut si care ar merge foarte bine cu vesta de la costum. Modificarile la costum ti le fac tot ei. La puiutzu meu ii erau scurti pantalonii, dar i-au modificat in jumatate de ora. Super amabile fetele de acolo.
Am emotii, mai am 3 saptamani si un pic.
Pupici
pisu_miau spune:
pisoiul meu si-a luat pentru cununia civila un costum bleumarin cu dungulite aproape insesizabile bleu, va avea camasa alba si cravata bleu satinata, iar eu vreau sa imi fac tot la venus un costumas cu sacoul de brocart albastru inchis cu bleu si rochita midi in clos de satin bleu .
Pentru nunta s-a inspirat dintr-un costum al lui marilin manson (mai putin machiajul si pantalonii in cizme ) lucrat pe negru si nu pe gri cum e in poza, va avea manusi albe si joben
puteti vedea pozele cu uratania de manson si costumul pe care i l-a facut jean paul gaultier in linkul de la semnatura .
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
musca tzetze spune:
Desi nu pare, e totusi destul de complicat si la ei.
Sunt happy ca am rezolvat-o cu costumul. Nu-i placeau nicicum cele "clasice" de la Dinasty. Intr-n final am gasit geva gen redingota, negru si simplu.
Acum a aparut o alta problema: redingota nu prea merge cu vesta... Nu am nimic impotriva sa nu-si ia vesta, dar nu-i plac nici "camasile de ocazie" (adica cele cu gulerele acelea speciale) si nici lavalierele. Cu papion ni se pare putin caraghios, nu e stilul lui. Si atunci, ce ma fac cu el? Isi ia pur si simplu o cravata? Nu e cam banal? Ceva idei...?
bibyrox spune:
Musca tzetze iubita daca sotului tau nu-i plac lavalierele atunci sfatul meu este sa-si puna cravata. Mi se pare mult mai eleganta decat papionul... Am eu ce am cu papionul... nu-l suport! O cravata asortata si bineinteles mai de calitate vine foarte bine.
Noi am scapat cu Iuby! Si-a luat ambele costume: pt.cununie si cel de mire. La cel de cununie nu va purta vesta si nici cravata... iar la cel de mire am gasit vesta cu lavaliera foarte shic! Mai ramane sa gasim camasa... neaparat sa fie subtire si din bumbac cu mansetele putin mai mari (adica sa iasa putin din costum). Si.. nu gasim asa ceva! Aveti idee unde sa cautam?
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Nunta noastra
vmariejeane spune:
I-am gasit sotiorului meu un costum negru superb. Acum cautam pantofi, precum si vesta si lavaliera din acelasi material+ camasa alba. Si cam atat cu mirele meu.
simonam_78 spune:
Stie cineva ce program au magazinele de la Apaca (cele din interior) Au program si sambata?
olguttza spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Mai ramane sa gasim camasa... neaparat sa fie subtire si din bumbac cu mansetele putin mai mari (adica sa iasa putin din costum). Si.. nu gasim asa ceva! Aveti idee unde sa cautam?
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Nunta noastra
Al meu si-a luat camasha subtzire din bumbac, cu manshete cum vrei tu (pentru butoni, nu?!) de la Dinasty, la targ. E foarte "shic" () - alba, cu crem pe la maneci si la guler, care e putin ridicat (ca pentru costum stil tunica). Da' erau cu totu', adica si cu lavaliera si cu vesta... 2 milioane jumate "pachetu" .
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.