Despre garderoba mirelui
Raspunsuri - Pagina 3
Catalin spune:
Subiect initial: Costumul de mire
postat de ellamiss, 12/05/2005, 13:18:32
Buna, miresici! Am si eu o mare problema. Eu mi-am luat rochita dar iubi al meu nu-si gaseste costum. Am fost la targ la Marriot si i-a placut un costum de la Alb si Negru, dar a zis ca nu si-l ia asa devreme ca mai este timp pana la nunta, si cand am fost saptamana trecuta la Unirea , la Alb si Negru nu mai avea acel model care il vazusem si in catalog.Timp de o saptamana am tot cautat la Unirea, Cocor, Lipscani dar nu i-a placut niciunul. Am vazut cateva costume frumoase pe www.casatorie.ro si nu are nici un nr.de tel., dar am gasit pe acest site cateva case de moda, am sunat si nu au la vanzare costume de mire, numai rochite de mireasa.El vrea un costum negru cu rever normal si nasturii sa fie imbracati in material, deci sa nu fie nasturi normali ca la toate costumele, si nu vrea cu dungi.Va rog, daca a-ti putea sa-mi spuneti unde sa mai cautam. Astept raspunsurile voastre. Pupici la toate.
raspuns postat de nushulica, 12/05/2005, 13:21:23
da mai incercati la dinasty ca doar astia mai aduc costume din alea de care iau placut lui sau faceti o comanda speciala daca e nevoie
raspuns postat de Degetzel, 12/05/2005, 13:35:43
Si eu te sfatuiesc sa mai incerci la Dinasty. Chiar daca nu il au in magazinul din Unirea, pot avea modelul la Piatra Neamt si ti-l aduc de acolo. Eu asa am facut cu rochita: mi-am luat-o de la Agnes Toma dar cum nu aveau marimea mea in magazin, au "trimis" dupa ea la Piatra si a venit in 2 zile :)
In plus, poti incerca si la House of Art sa vezi ce modele au (mi s-a parut ca au un raoin imens pentru barbati...) tot in Unirea, la etajul 2.
Multa bafta !
raspuns postat de dilaural, 12/05/2005, 15:35:45
Incearca la NARMAN pe Magheru langa Ambasador. Au costume superbe...
Dilaural
raspuns postat de bibyrox, 12/05/2005, 15:39:59
Mai fetelor cam ce preturi sunt la costumele astea superbe? Noi inca nu am fost sa cutreieram magazinele si mai avem doar 2 luni...
PS: Ella
raspuns postat de dilaural, 12/05/2005, 15:44:34
Un costum calumea care include pantaloni, vesta, haina, lavaliera pleaca de la vreo 8-9 milioane. La unele camasa este separata... Acum depinde si de material si de magazin...
raspuns postat de Degetzel, 12/05/2005, 15:47:35
Pai sotul meu si-a cumparat costumul de la House of Art, iar camasa cu vesta si lavaliera de la Agnes Toma. Toate au costat in total 10 milioane. Saptamana trecuta sa-a luat pantofi si butoni pentru camasa, concluzia fiind ca pentru distractia de a fi mire s-au cheltuit in total aproape 14 milioane....
raspuns postat de dilaural, 12/05/2005, 15:57:09
Exact cum ziceam si eu... Cam pe-acolo te duce tota distractia lor...
Daca stai sa te gandesti bine pentru unele din noi nici macar atat n-am cheltuit... hehehe!!!
raspuns postat de bibyrox, 12/05/2005, 16:01:26
Mai.. ce sa zic? 10 milioane pentru el?? Nu se poate 5? sa mai adaug io inca 5 la rochita? Ce rea sunt!!!!! Noroc ca nu intra pe-aici pe forum ca pana pe 16 iulie ar mai avea timp sa se razgandeasca!
Maine o sa dam si noi o fuga prin Cocor sa ne uitam si dupa costum si dupa rochita de cununie. Aveti idee pana la ce ora e deschis in Cocor sau in Unirii???
Pupici
raspuns postat de pyssy, 12/05/2005, 16:03:25
Daaaa ... dar daca punem rochia de mireasa pt noi , diadema , pantofii ,bijuteriile , coafura , machiajul , voalul si ce mai purtam pe sub rochita.. cine iese mai ieftin ? Mirele sau mireasa?
ellamiss spune:
Multumesc fetelor.Dar lui nu-i plac costumele cu dungi, chiar daca se poarta.Si cand am fost la Dinasty si i-am aratat catalogul cu acel coastum, ne-a aratat un costum dar nu era acela, doar semana putin cu el.Ceea ce la targ am vazut cu totul altceva.Imprimeurile de la vesta erau mai finut lucrate pe cand asta pe care ni l-a aratat avea cusaturi scoase in evidenta.De aceea nu stim ce sa facem.Mai avea niste costume cu dungi dar erau prea lucioase si nu prea ii sta bine modelul acela, sacoul este putin cambrat pe el si in afara de faptul ca nu-i sta bine mai sunt si 15 mil fara lavaliera si vesta. Am mai fost si la Bigotti, Hugo Boss si Adams dar costumele erau intre 30 milioane si 80 milioane.Eu nu as da atata pe un costum.Mi se pare exagerat de mult.La Tata si Fiul nu au costume de ocazie, mai ales ca au cusatura aia pe rever.Am fost si la Samric si multe din costume sunt de la Tata si Fiul iar celelalte sunt smoking-uri.Chiar avem o problema.In alte judete ale Romaniei nu ne-am duce pentru ca nu are rost sa mai consumam si benzina, dupa cum mi-a spus cineva sa mergem la Piatra Neamt.Spuneti-mi si mie va rog, unde este Salon Gabriela?
photos.yahoo.com/ellamiss2000
Degetzel spune:
Ellamis, eu iti spusesem de Piatra Neamt, dar NU ma refeream sa te duci acolo !!! Eu ti-am sugerat sa le explici celor de la Agnes Toma cum era costumul pe care l-ati vazut la targ, iar ei pot suna la Piatra Neamt (unde au sediul si atelierul central) sa vada daca il au (si marimea potrivita). Daca il au in Piatra Neamt, ti-l transporta ei pana la Bucuresti, fara nici o obligatie de plata din partea ta!! Asa am patit eu cu rochita: am luat-o de la Agnes Toma din Unirea dar cum nu aveau marimea mea in magazin, au sunat in PIatra Neamt si s-a rezolvat dupa cum am mentionat mai sus.
Eu zic ca merita sa incerci ... mai ales daca tine atat de mult la costumul ala .... In plus ei pot face si pe comanda un anumit model, deci le puteti explica ceea ce doriti.
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
dilaural spune:
quote:
Originally posted by ellamiss
Multumesc fetelor.Dar lui nu-i plac costumele cu dungi, chiar daca se poarta.Si cand am fost la Dinasty si i-am aratat catalogul cu acel coastum, ne-a aratat un costum dar nu era acela, doar semana putin cu el.Ceea ce la targ am vazut cu totul altceva.Imprimeurile de la vesta erau mai finut lucrate pe cand asta pe care ni l-a aratat avea cusaturi scoase in evidenta.De aceea nu stim ce sa facem.Mai avea niste costume cu dungi dar erau prea lucioase si nu prea ii sta bine modelul acela, sacoul este putin cambrat pe el si in afara de faptul ca nu-i sta bine mai sunt si 15 mil fara lavaliera si vesta. Am mai fost si la Bigotti, Hugo Boss si Adams dar costumele erau intre 30 milioane si 80 milioane.Eu nu as da atata pe un costum.Mi se pare exagerat de mult.La Tata si Fiul nu au costume de ocazie, mai ales ca au cusatura aia pe rever.Am fost si la Samric si multe din costume sunt de la Tata si Fiul iar celelalte sunt smoking-uri.Chiar avem o problema.In alte judete ale Romaniei nu ne-am duce pentru ca nu are rost sa mai consumam si benzina, dupa cum mi-a spus cineva sa mergem la Piatra Neamt.Spuneti-mi si mie va rog, unde este Salon Gabriela?
Ti-am scris si undeva mai sus. La NARMAN pe Magheru ai fost??? Au costume f frumoase si am vazut si o super prezentare la Targul de la Sofitel. Am inteles ca daca nu are in magazin ce cauti... iti pot aduce dupa catalog.
Bafta la cautat.
Salon Gabriela este pe Ion Campineanu cum intri dinspre Intercontinental (in sens invers de mers al masinilor) Dar nu stiu precis intrarea... dar este pe stanga... n-ai cum s-o ratezi!!!
ellamiss spune:
Degetzel, nu ma refeream la tine cand am zis ca mi-a spus cineva sa merg pana la Piatra Neamt, noua ne-a zis chiar nasa noastra.Si in legatura cu comanda, cum ca sa-l aduca de la Piatra Neamt, noi am vorbit deja cu o vanzatoare dar ne-a aratat un costum care, zice ea, ca este cel din catalog pe care il vrem noi, dar nu este acela, noi stim foarte bine cum arata cel de la Targ.Asa ca nu avem cum sa ne certam cu ea.
Dilaural am fost si la Narman dar spune si tu, a-i da 15 milioane pe un costum fara vesta si lavaliera? Asa te duce la 17 milioane pentru ca numai vesta si lavaliera sunt 2 milioane acolo. Mersi mult pentru adresa de la Salon Gabriela.pupici
dilaural spune:
quote:
Degetzel, nu ma refeream la tine cand am zis ca mi-a spus cineva sa merg pana la Piatra Neamt, noua ne-a zis chiar nasa noastra.Si in legatura cu comanda, cum ca sa-l aduca de la Piatra Neamt, noi am vorbit deja cu o vanzatoare dar ne-a aratat un costum care, zice ea, ca este cel din catalog pe care il vrem noi, dar nu este acela, noi stim foarte bine cum arata cel de la Targ.Asa ca nu avem cum sa ne certam cu ea.
Dilaural am fost si la Narman dar spune si tu, a-i da 15 milioane pe un costum fara vesta si lavaliera? Asa te duce la 17 milioane pentru ca numai vesta si lavaliera sunt 2 milioane acolo. Mersi mult pentru adresa de la Salon Gabriela.pupici
Woaaaaaa... 15 milioane???
Sorry... eu retinusem ca au preturi mai "umane"... Da, ai dreptate... nu merita!
Plus de asta daca iei un costum dintr-o culoare sau textura mai ciudata pe urma nu-l mai poate purta si chiar ca nu se justifica investitia.
Daca mai aud ceva despre magazine... iti spun...
ellamiss spune:
Mersi, Dilaural.La asta ne-am gandit si noi, macar de putea sa-l mai poarte.
ellamiss spune:
Fetelor, am gasit costum pentru iubitel.O prietena de-a mea stie pe cineva care aduce costume din Italia.Si ne-a adus si noua cateva ca sa le probeze.Asa iubitelul meu si-a gasit costumul pe care l-a cautat asa de mult.Dar acum este alta problema.A ramas lavaliera si vesta.Daca stiti niste magazine cu aceste produse, mi-ati fi de ajutor.mersi anticipat, fetelor.pupici
olguttza spune:
quote:
Fetelor, am gasit costum pentru iubitel.O prietena de-a mea stie pe cineva care aduce costume din Italia.Si ne-a adus si noua cateva ca sa le probeze.Asa iubitelul meu si-a gasit costumul pe care l-a cautat asa de mult.Dar acum este alta problema.A ramas lavaliera si vesta.Daca stiti niste magazine cu aceste produse, mi-ati fi de ajutor.mersi anticipat, fetelor.pupici
Al meu sotz si-a luat camasa + vesta + lavaliera + batistutza de la Dinasty, cand a fost targul de la Marriot. "Setul" a costat 2 milioane si e super: vesta, lavaliera si batista sunt din brocart (sau, ma rog, ceva asemanator) crem (aceeasi nuantza cu rochia mea), iar camasa este alba (se poarta cu butoni), cu un pic de brocart crem la guler si maneci. Eu sunt topita dupa el... Cu costumul, stam calmi, caci il vrea tot pe ala de la cununie (oricum, nu l-a purtat decat atunci), pentru ca ii place teribil (material ca matasica, nu piersica); costumul (3 piese) e stil tunica, cu nasturi metalici (ca de ev mediu ) si l-am cumparat (sa nu radeti!!!) anul trecut in august din...Europa . A costat 1 milion .
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ioana07 spune:
Puiutzul meu si-a cumparat doar costumul pt cunia civila... si asta si l-a luat asa...intamplator...eram prin oras...l-a vazut...i-a placut si l-am cumparat... Dar pt celalalt...n-are nici o tragere de inima... Cand ii spun "hai sa mergem sa ne uitam de costum"... face o fatzuca... de zici ca l-as pune sa traga la jug... Nu stiu ce ma fac cu el...il mananc...cu fulgi cu tot
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07