site lent din cauza trafic.ro

site lent din cauza trafic.ro | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Datorita faptului ca trafic.ro abia se taraste (in acest moment de exemplu nu merge) site-ul nostru este si el lent. Ne cerem scuze pentru problemele create.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii

Datorita faptului ca trafic.ro abia se taraste (in acest moment de exemplu nu merge) site-ul nostru este si el lent. Ne cerem scuze pentru problemele create.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Hi, hi, hi... s-a inzapezit site-ul celor cu traficul.ro ... ! Pai, daca nu au invatat de la presedintele nou ales ca iarna nu-i ca vara, hi, hi, hi...
Poate asteapta vara sa scape de sub nameti......

Asta este, si nu ne pasa: oricum noi tot tropaim pe forum si, daca merge mai incet !

Am sa profit de ocazie sa pun o intrebare: pe vremuri, la calendarul de evenimente (apasa pentru detalii) aparea lista cu membrii DC care-si sarbatoreau ziua de nastere in ziua respectiva, asa ca puteam sa le facem o surpriza cu cate un PM.

De la o vreme, nu am mai gasit aceasta facilitate si in locul ei apare un anunt sec „Nu sunt evenimente pentru aceasta data..” Se poate reintroduce lista... la cererea poporului doritor de petreceri si darnic cu felicitarile ? Multumesc.

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

cei care au conexiune via RDS..mai au probleme si din cauza rds....plus pb datorate <<trafic.ro>> dar oricum eu in ultima vreme scriu si iara scriu pe forum..trebuie sa recuperez cat am lipsit ..asa ca nu prea ma intereseaza cum se tarashte...important e ca mere..

danna2002

Mergi la inceput