D'ale babelor!
In popor sunt tot felul de superstitii si "semne" legate de sexul copilului.
Eu stiu chestia cu sarea in cap ca daca pui mana la gura e fata iar daca o pui la nas e baiat.
Voi ce mai stiti?
Raspunsuri
sorana spune:
E ceva si cu forma burtii.
O "baba" din bloc imi tot zicea ca fac baiat ca am burta nu-stiu-cum si eu vazusem la eco ca e fata .... evident ecografia e mult mai precisa .....
Sorana si Monica (2 ani)
addiana spune:
aia cu sarea la mine nu a mers, sau poate din cauza ticului meu de a ma scarpina la nas...![]()
![]()
![]()
am o fetita.
si nici cu verigheta n-a iesit: se leaga o verigheta cu un fir de ata, si se tine deasupra mainii, si daca se invarte in cerc e fata, daca se "balangane" e baiat. tin sa precizez ca nici asta n-a functionat...
in schimb dupa forma burtii, da. cand aveam in jur de 5-6 luni, o vanzatoare m-a intrebat ce-mi face fetita, iar eu am ramas cu gura cascata(pe moment cred ca si uitasem ca sunt insarcinata
). dar a avut dreptate(probabil a nimerit-o!!!)
daca ar fi sa ma iau dupa superstitii, dupa fetita nascuta prin cezariana, ar trebui sa mai am 2 baieti. eventual sa fac gemeni(cu toate ca nici in fam mea si nici a sotului nu sunt gemeni nici pana la al 99-lea strabunic). dar cine stie, poate il fericim pe tati cu schimbatul scutecelor din nou...
diana si denisa
Florentina G spune:
Eu nu mai cred in "d-ale babelor" de cand am simtit-o pe pielea mea ca sunt povesti.....
Mi s-a facut experimentul cu acul, cel cu lantul in jurul buricului, cel cu inelul..pana si horoscoapele chinezesti prevedeau ca am baietel...dar
s-a dovedit a fi fetita (cel putin asa s-a vazut la ecografie si pot sa spun ca era destul de clar)!!!
Tina si 
pozele noastre
gabirus spune:
Nu prea cred in superstitiile astea babesti, insa cred in propriile mele vise si presimtiri.
Eu la prima sarcina am visat fetita si asa a fost; de data asta am visat baiat, dar inca nu stiu ce este; sper sa fi nimerit-o din nou![]()

gabirus
ellinia spune:
Nici la mine nu au functionat "legile babesti". Cu toate ca mi-as fi dorit! Toata lumea imi spunea ca o sa am fetita, si dupa forma burtii, si cu sarea-n cap, si mai ales pentru ca am fost foarte deprimata pe parcursul sarcinii, chiar si acum plang din te miri ce si mai nimic, ptr ca se spune ca o gravida optimista face baiat... Da de unde! E un baietel in toata regula
!
Cristina si bebe DPN 06.03.2005
gegea spune:
Mie mi s-a zis cand am fost vazuta ca imi este rau si ca
ca voi face un baietel, dar la eco, soarta s-a schimbat.
Ba mai mult, nici fazele alea cu calendare si astrologie n-au tinut.
Nu cred ca au vreo relevanta...probabil ca unele nimeresc si de-aia mai tin fazele astea.
Geani
cu Daria(29 saptamani)