buna,nu amai postat nimeni demult aici dar poate totusi,si mie mi-a iesit testul pozitiv din secretie,cel de sange nu l-am facut,dar aceeasi intrebare,de unde se mai poate lua daca pe cale sexuala nu?eu am avut dupa menstruatie o secretie urat mirositoare si alba,iar la cateva zile am sangerat,si gata,acum de exemplu nu am am nimic,care sa ma inspaimante.Am fost la medic,iar sangerarea este o alta problema,acum voi merge cu rezultatul si voi vedea.SANATATE TUTUROR!
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cristina_C
N-am facut analize de sange (poate ar fi trebuit???), numai de secretie. Oricum, bine ca s-a terminat totul cu bine. Fii linistita, daca m-am vindecat eu in al doilea trimestru de sarcina (din sapt. a 15-a am luat antibioticul), sigur te vei vindeca si tu (daca nu esti deja vindecata) inainte de a ramane insarcinata. Important e sa depistezi boala si sa actionezi cat mai repede, pana nu face ravagii. Multa sanatate si noroc! Cristina http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C |