Educatoare si invatatoare, astept intrebari!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenav7 spune:

Eu lucrez de ani de zile cu grupa combinata, de doi ani am nivel I, adica am copii intre 3 si 5 ani-chiar si cei mai mari mai fac uneori pe ei! nu se poate generaliza ceea ce spui tu, Ramonika! Am avut copil de 2 ani si 8 luni, care s-a adaptat si care nu mi-a creat probleme! Am mai afirmat lucrul asta- cautati omul, nu cladirea impozanta, nu doamna cu ifose...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by april

off-topic
pe unde ai umblat ramoniko? ti-am dus dorul

pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

si mie mi-a fost dor de voi fetelor. dar acuma am alt post de munca si e mai solicitant. nu prea mai pot intra pe net ca ma vede sefu. acasa deocamdata n-am net... asa ca....

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

lena - e adevarat ca si cei mai mari fac pe ei uneori. dar e mai mare procentul celor care fac pe ei la varste mai mici decat cei mai mari
oricum, iti spun 100% ca nu e legal ca in gradinitele de stat sa primeasca copii cu varsta de sub 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

quote:
Originally posted by laura_cafea

Buna

Am si eu o intrebare, am un baietel care face 3 anisori pe 20.11. si sunt nevoita sa il dau la gradinitza de Stat din septembrie cu program prelungit, acum este la o gradinitza particulara de la ora 8-12 dar din cauza pretului ma vad nevoita sa il dau la Stat.

Intrebare : Il primeste chiar daca nu a facut 3 ani in Septembrie ?
Cum sa pun problema , vreau sa ma duc acum in mai sa vorbesc cu directoarea si vreau sa am lectia facuta.

Astept nerabdatoare raspunsul

laura - ai noroc ca azi is pe faza...
legal, oficial, sau cum vrei sa-i zici, nu au voie gradinitele sa primeasca copii mai mici de 3 ani impliniti. din ziua cand i-a implinit il poate primi. problema e ca in noiembrie s-ar putea sa nu mai aiba locuri. daca l-ai da la o cresa, ti-l primeste sigur.

daca vrei neaparat la o gradinita, nu e chiar asa de imposibil, dar trebui sa sa tratezi cu directoarea sau educatoarea (stii ce inseamna, o spaga ceva). depinde si ce stie copilul. stiu din proprie experienta ca educatoarelor nu le place sa vina copii prea mici la grupa, principalul motiv fiind ca mai sunt copii care fac pe ei. asa ca eu cred ca se poate trata cu "doamnele".
e bine sa te duci din timp, sa prinzi locuri.
succes!

Laura, in cel mai rau caz, ca sa fii sigura ca prinzi loc, il poti inscrie din septembrie, rezervi locul, platesti pentru lunile septembrie si octombrie - daca-ti convine - din noiembrie duci copilul si gata.

Eu l-am inscris din septembrie 2005 dar de fapt l-am dus in ianuarie cand tocmai implinise 3 ani si din septembrie pana in ianuarie n-a trebuit sa platesc. In martie anul trecut cand l-am inscris, am specificat ca vreau sa inceapa din ianuarie dar la grupa lui inca din septembrie i-au facut loc la garderoba cu eticheta cu nume si restul.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_cafea spune:

Merci de raspuns, ar fi super ok daca se poate asa ceva, as plati 2-3 luni pt un loc pt ca nu stiu cat este cred ca aprox 50-60 mi pe zi, dar pe urma sa stiu ca il accepta.

Merci de raspuns

Apropo a mai facut careva asa ? Sau aveti vreo cunostinta la Gradinitza 281 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenav7 spune:

La gradinita 281 exista si acum grupa cu copii sub trei ani, asa ca , faza cu legea e intr-o parte....succes celor care isi inscriu copiii fara a testa foarte bine terenul si, nu ma refer deloc la spagi; spaga nu face altceva decat sa-i ofere parintelui un minim confort ca a cumparat comportament frumos de la educatoare, iar educatoarei, ii ofera o portie buna de slugarnicie, fatarnicie, care nu vor dura la nesfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klucian spune:

Am postat si un subiect nou cu problema pe care v-o relatez acum. Am un baietel care in 2 noiembrie implineste 7 ani si ne pregateam sa-l dam la scoala. Toate bune, am facut inscrierea dar ... surpriza. Zilele trecute asistenta medicala de la gradinita ne-a anuntat ca nu putem sa-l inscriem la scoala pentru ca nu are inaltimea necesara E adevarat ca juniorul e cam pitic (108,5 cm.) dar nu ne gandeam ca asta ar fi o problema. Exista bareme fizice minime si daca da, unde sunt prevazute? Va multumesc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by klucian

Am postat si un subiect nou cu problema pe care v-o relatez acum. Am un baietel care in 2 noiembrie implineste 7 ani si ne pregateam sa-l dam la scoala. Toate bune, am facut inscrierea dar ... surpriza. Zilele trecute asistenta medicala de la gradinita ne-a anuntat ca nu putem sa-l inscriem la scoala pentru ca nu are inaltimea necesara E adevarat ca juniorul e cam pitic (108,5 cm.) dar nu ne gandeam ca asta ar fi o problema. Exista bareme fizice minime si daca da, unde sunt prevazute? Va multumesc.

eu stiu ca nu exista, nu ar trebui sa constituie asta o problema. copilul poate sa creasca surprinzator in cateva luni.
dupa cum am mai zis de vreo shpe mii de ori... nu incurajex shpaga, dar poate asistenta asteapta ceva?
mai bine incearca si metoda asta decat sa ajunga copilul sa rateze un an pt un moft. asta in cazul in care nu vrei sa te documentezi cu adevarat daca exista vreo regula in acest sens si sa-i dai peste nas asistentei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_cafea spune:

Buna fetelor

Cunosti pe cineva la gradinitza 281 ?

Se comporta frumos cu copii ?

Saptamana viitoare ma duc sa vad despre ce este vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ramonika, am si eu nevoie de ceva sfaturi. maine voi tine cateva activitati la gradi pentru prima data si m-am gandit sa vorbim despre partile corpulul omenesc, despre sanatate, despre igiena, boala si despre alimentatie. Ce joculet crezi ca s-ar potivi cu acest subiect? Stii sa-mi zici vreo poezie sau un cantecel tot despre asta?

Multumesc!

Ioana

Mergi la inceput