Cum identificati parfumurile originale?
Salutare!
Am si eu o intrebarica pentru voi fetelor: cum va dati seama ca parfumurile sunt originale - asta in cazul in care nu le luati direct de la reprezentanta?![]()
Asta a-propos de faptul ca niste tinerei din Bucuresti au venit pe la noi (in Brasov adica) cu o geanta de parfumuri neambalate dar cu etichete de testere, la preturi intre 900.000 si 1.300.000 lei. Parfumurile par O.K., miros + ambalaj, (ei spun ca sunt "colectionate" de dincolo), dar ma tem sa nu fie totusi un bluff; daca mizeaza pe faptul ca pretul maricel il luam ca si garantie a autenticitatii?
Ca daca nu sunt originale....
Voi ce ati face?
P.S. Voi ati cumparat vreodata parfumuri de la indivizi mai dubiosi? Si care sa se dovedeasca a fi bune ? (ma refer la parfumele...)Si la ce preturi..?
Gogutza, mamicuta Mariei
si a Alexandrei
Raspunsuri
Deanny spune:
Goguta,
si la noi mai vin (cumpara in mod curent o colega de-a mea) si par ok - intr-adevar sunt testere "colectionate", de aceea nu au nici capac si nici ambalaj, dar colega mea spune ca sunt chiar mai bune decat cele originale, pentru ca in mod normal testerul este mai concentrat...
Pe de alta parte, nu ai cum sa stii sigur ca este asa si la tine, dar iti pot spune ca exista si cazuri fericite![]()

Danna spune:
Mirosul unui parfum original trebuie sa persiste aproximativ 24 de ore.
Ca element de siguranta marile case folosesc holograma sau au o emblema imprimata pe dosul sticlei sub forma de actibild sau direct in sticla, pe care sunt trecute detaliile produsului, inclusiv numele lui, producator, ingredientele folosite.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
goguta spune:
Danna draga,
Parfumurile acestea au un abtibild de marimea unghiei mele mici, rotund, transparent, pe care este scris producatorul si numele parfumului si este lipit pe fundul sticlei. Unele parfumuri au lipite pe ele o eticheta pe cre scrie TESTER iar dedesubt este un cod de bare; altele nu au asa ceva. Crezi ca abtibildul de pe fundul sticlei ar putea fi o garantie? Holograme nu au nici unul.
Pupici.
Danna spune:
Nu pot sa ma pronunt daca sunt originale.
In general importatorii nu aduc Testere. In marile magazine este pusa cate o sticla din fiecare produs care poate fi folosita ca tester, dar care este de fapt o sticla din gama acestui produs, in general apa de toaleta.
Iar la preturile mentionate de tine, as mai pune diferenta de cateva sute de mii si as merge sa cumpar doar din magazine, unde pot fi sigura de ele.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
otau spune:
Sunt o gramada de indivizi care vand parfumuri FURATE din Spania. Te si intreaba ce parfum te interesaza ca ei fac imediat "comanda". Le vand la preturi mai mici decat in magazin. Mai sunt si indivizi (de regula mai colorati) care vand parfumuri la tarabe (in fata magazinului Unirea, pe la Obor etc). Alea, GARANTAT, ca nu sunt adevrate. Am mirosit eu mai demult un Dune si
oauuu cum putea sa fie!
Concluzie: prefer sa cumpar parfumuri de la magazinele specializate! Atentie, insa la termenul de garantie, sa nu fie depasit. Eu m-am ars cu un Organza luat de la Eva! Asa ca ma uit si la termenul de garantie!
PS Cel mai mult imi place sa le iau de prin aeroporturi de la duty-free! E placerea mea maxima cand merg cu avionul, si zau ca nu ma deranjeaza o escala mai lunga! Da' deloc!![]()
Aurora, mami lui Vladut (6 ani jumate)
danateo spune:
[quote]Originally posted by Danna
Nu pot sa ma pronunt daca sunt originale.
In general importatorii nu aduc Testere. In marile magazine este pusa cate o sticla din fiecare produs care poate fi folosita ca tester, dar care este de fapt o sticla din gama acestui produs, in general apa de toaleta.
Imi pare rau ca tr sa te contrazic... La noi importatorii directi, cei "adevarati" aduc testere! Doar cei care aduc marfa "in valiza" fac ceea ce spui tu, sau in cazuri exceptionale, cand comerciantul ramane fara tester!
Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
viorela hoff spune:
Eu am auzit ca un parfum original nu se poate amesteca cu apa, cica asa le detectezi, dar un parfum, nu o apa de colonie sau altceva!
Vio
"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff
jojo_nr1 spune:
eu m-am inselat tare pe acesta tema.tot la servici au venit si m-au fraierit,am luat 2 nu unul,dupa 2 zile de folosire incepeau sa-si schimbe mirosul pana au ajuns la un fel de colonie de pe vremuri.de atunci iau numai si numai din magazin,cu toate ca nu am incredere nici in cele din mag nostre,cel mai bine e sa le iei de afara.
Nokia spune:
Eu imi dau seama fffffff usor cand un parfum este original sau nu. Dupa ambalaj (sticla si pulverizatorul). Si cu ochii inchisi le deosebesc
.
Asadar mare atentie la sticluta!!!!!
Un sut in fund, un pas inainte!
Siminaf spune:
Si totusi, testerele achizitionate de prin Spania sint absolut originale, si mai concentrate decit parumul in sine, asa cum spunea si Deanny. Stiu persoane (in Romania) care numai asa folosesc de citiva ani buni si sint deja clienti fideli ai celor care le procura. Si sint f.f. multumiti.
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...