Cum identificati parfumurile originale?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Si totusi, daca cumparam un parfum dintr-un magazin din Ro, sa spunem ca e unul nou, pe care nu l-am mai folosit, cum ne dam seama ca e original? Ca eu nici in magazinele nostre nu prea mai am incredere, nu ma mai mira nimic la noi, la cite chestii am auzit ca sint in stare sa faca vinzatoarele...Trebuie sa ne uitam dupa holograma?
Nokia, spuneai ca le recunosti dupa sticla...pai daca e unul pe care nu l-ai mai folosit? Sticla se poate imita cu usurinta, cred (romanii sint experti in falsuri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

In nici un caz nu cumpar de la vanzatorii ambulanti! Ca sa nu mai vorbesc ca am o aversiune pt. genul asta de comert!

Cand vreau sa cumpar un parfum am doua posibilitati: ori vizitez un anume magazin de pe Calea Victoriei (caruia ii sunt fidela de muuuulti ani), ori imi aleg de pe lista unui comerciant de parfumuri care de ani de zile numai de asta se ocupa, le aduce din Austria, il cunosc bine si chiar mi-a adus un parfum care nu se gasea pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolilo spune:

ca mare amatoare de parfumuri fine trebuie sa-ti spun ca sunt si foarte pretentioasa cu locul de unde cumpar.In mom in care parfumul meu favorit "eau de soir" by Sisley costa peste 100 de lire sterline iti dai seaman ca in primul rand nu-l pot cumpara de oriunde datorita faptului ca nu se grabeste nimeni sa-l tina in stoc fiind asa de scump,iar in al doilea rand nu-l pot cumpara de undeva obscur care-l prezinta sa zicem la jumatate de pret, pt ca e clar un fake. Despre Romania am in sensul acesta o f proasta parere; la magazinele care vand de toate, gen "mall" unde intr-un stand de imbracaminte si incaltaminte "odd sizes" vezi si o geanta, doua aruncate, copii gucci, prada si tods etc, vezi si doua trei perechi de ochelari "de firma", normal vezi tot atatea sticle/cutii de parfum "veritabil". Ei bine pe mine aici ma incearca f mult indoiala. Deci este exclus sa cumpar de acolo ceva.
La magazinele strict de parfumuri sau cosmeticale iar nu am incredere pt ca in general acolo intra extrem de putina lume (vezi preturile ne accesibile), in plus o foarte buna prietena a mea a lucrat in acest gen de magazine si mi-a povestit cam ce se practica acolo....cat de expirate sunt unele produse si ce fac ele ca vanzatoare ....
Pe la vanzatorii ambulanti in nici un caz n-am sa ma opresc vreodata.
Asa ca venind vorba de Romania raman putine locuri de unde as cumpara un parfum in deplina siguranta, poate cum spunea cineva duty-free ca last resort. Insa nici acolo pt ca stiu ca preturile duty -free sunt orice altceva decat duty free.
Eu imi cumpar parfumurile preferate de la surse de incedere de aici, insa pt cine n-are aceasta optiune e mai greu.
O alta sursa; web sites care vand parfumuri... iar nu recomand si e poveste lunga si aici.

Cred ca cel mai bine ar fi sa aveti pe cineva care sa va aduca "de pe afara" ceea ce va doriti, contra cost, sau ca dar etc. Daca tot platiti niste preturi internationale macar sa aveti siguranta unui produs original.
In plus, afara exista adevarate reduceri de preturi in anumite perioada ale anului, chiar si la parfumuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

Insa unele site-uri care par de incredere nu livreaza si in romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

quote:
Originally posted by Mihaela R

Si totusi, daca cumparam un parfum dintr-un magazin din Ro, sa spunem ca e unul nou, pe care nu l-am mai folosit, cum ne dam seama ca e original? Ca eu nici in magazinele nostre nu prea mai am incredere, nu ma mai mira nimic la noi, la cite chestii am auzit ca sint in stare sa faca vinzatoarele...Trebuie sa ne uitam dupa holograma?
Nokia, spuneai ca le recunosti dupa sticla...pai daca e unul pe care nu l-ai mai folosit? Sticla se poate imita cu usurinta, cred (romanii sint experti in falsuri)

Exista 3 categorii de parfumuri.
Primele, cele originale, pe care JUR ca le recunosc
A 2-a categorie: imitatiile, care copiaza ffffff bine originalul, insa persista un miros puternic de alcool. Dupa nici 2 ore nu mai miros. Diferenta se vede dupa sticla si pulverizator(cum spuneam si mai devreme). E ffff adevarat ca o persoana fara experienta(aici ma refer la contactul cu parfumuri originale) poate fi pacalita de aceste imitatii.
A 3-a categorie o recunoaste toata lumea.Se vede de la o posta ca-s contrafacute.

Un mic sfat: incercati sa intrati cat mai des in parfumerii (gen Beauty Shop) si sa "studiati" parfumul (ambalajul). Sa testati pe mana, nu pe tester.

Succes la cumparat parfumuri originale!

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisulina spune:

Buna!
Stiu sigur ca se pot cumpara parfumuri originale ''chiar '' si la noi in tara.Singura problema ramane pretul , dar .. acu' daca vrei ceva original trebuie sa ca si suma sa fie pe masura.Sunt multe magazine care comercializeaza astfel de produse( ORIGINALE).Eu personal nu te sfatuiesc sa cumperi de la vinzatorii ambulanti pentru ca in 99 % din cazuri sunt false. Eu prefer sa scot un banut in plus din buzunar dar sa folosesc ceva BUN!!Am cumparat parfumuri si de aici .. din Buc. (MALL , CARREFOUR ) si din afara(prin intermediul soatei mele).. si sincer tot ce am cumparat de aici a fost ok( creme , parfumuri ).
pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Dupa cutie si dupa miros dar, desigur, trebuie sa fie un parfum pe care-l cunosti ca sa-ti dai seama. Oricum, nici eu n-as cumpara de la un ambulant, decit daca este comis voiajor cu patalama in regula si recomandat. Parfumul mi se pare un lux, la urma-urmei, daca n-ai bani nu cumperi. Alternative decente si ieftine la parfumuri sint esentele uleioase concentrate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Credeti de pilda ac reprezentanta Estee lauder din Bucuresti vinde "Beyond Paradise" care e fake? Ma indoiesc. Maica-mea imi spune povesti cum ca si sticlele cu bauturi alcoolice care in romania sint atit de ieftine, sint contrafacute. Nu pricep cum. Pt. parfum as recomanda sa va uitati pe fundul sticlei. Toate cele originale au o eticheta micuta cu producatorul, distribuitorul etc. In afara de asta toate parfumurile originale vin in cutie iar cutia e invelita in celofan transparent. Cit despre cumpararea de pe site, nu vad de ce nu s-ar putea. Eu dupa ce termin sticla mea de pafum preferat (Moschino) nu am de unde sa o cumpar in America caci nu o au nicaieri, e parfum italian. Singura solutie e sa o cumpar on-line.

Mergi la inceput