Ajutor innebunesc !

Ajutor innebunesc ! | Autor: ludmmyla

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Cer si eu un sfat pt ca simt ca nu mai pot. Am crezut ca pot trece prin toate pt sotul meu si pt viitorul nostru copil, dar simt ca ma lasa puterile.
Sotul meu e un om extraordinar, dar familia lui ma omoara. Cumnatul meu e un nemernic care ne face viata un calvar si crede ca lumea e facuta ca sa il slujeasca pe el iar soacra mea uita ca are 2 fii si nu unul si efectiv isi bate joc de viata noastra. Nu mai rezistam nici financiar ca sa ii tot scoatem din tampeniile pe care le fac si ce sa mai zic de nervii tociti pana acum. Cum sa facem sa scapam si sa mergem si noi intr-un loc al nostru departe de oamenii astia dementi?
Ati avut si voi probleme de acest gen? Daca da, cum le-ati depasit?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

gandeste-te in primul rand la bebicul care trebuie sa se nasca trebuie sa lupti pentru el ,stiu ca este greu in viata totul este greu dar trebuie sa stii sa depasesti aceste momente,cu putin efort si incredere in tine si in dumnezeu vei putea sa depasesti acest obstacol iti doresc tot binele din lume sa ai grija de tine si bebicul care trebuie sa se nasca si te asteptam cu vesti din cele mai bune doamne ajuta.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Un lucru pe care il poti face (evident ca nu singurul) e sa te rogi sincer pentru ei, sa le fie atat de bine incat sa nu mai aiba grija ta. Pune-ti toata increderea in Dumnezeu.
Pe de alta parte, discuta cu sotul tau ce se poate face si daca simti ca poti, detaliaza un pic problema.

Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Draga mea Ludmmyla,

Si eu sint - sau am fost in aceeasi situatie. Sotul meu are un suflet cit sa incapa toata lumea asta in el (uneori chiar ma deranjeaza lipsa lui de egoism).

Soacra-mea si cumnata-mea s-au obisnuit cu el asa, baiat bun, si l-au tratat ca atare: fa-mi aia, da-mi aia, drege-mi aia...si nu peste o ora, ACUM.

Cind am aparut eu in peisaj, el tocmai crestea copiii din flori ai sora-sii... si cind era plecat ii trimitea bani sa si-i creasca ea

Mi s-a parut revoltator, asa ca mi-am asumat riscurile rolului de scorpie, l-am luat din clanul lor, ne-am mutat in casa noastra, si acum eu raspund la telefoane....

Am ajuns sa nu mai facem nimik pentru ele... si nu e nici o pierdere, nici ele n-au facut, si n-ar fi facut nimik pentru noi vreodata.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Eu zic sa ai o discutie cu sotul tau,explicai care este situatia si spunei si partea rea a lucrurilor ceea ce el poate nu vede ca este famila lui si ii spui de astazi inainte nu vreau sa ne mai bagam nasul in problemele lor si sa si le rezolve sau cel mai bine sa va mutati de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmmyla spune:

Merci de sprijin fetelor! Sunteti foarte simpatice. Ma lupt si ma rog pt ca insemna foarte mult aceasta casnicie pt mine si de asemenea venirea lui bb.

Draga Elise ai perfecta dreptate in ceea ce priveste mutatul, dar nu putem inca pt ca nu avem bani necesasi si desi am putea face rost de ei de la socrela....ea prefera sa ramanem aci pt a-i intretine apartamentul si pe celalalt fiu, care dupa cate am spus e un nemernic. Inca nu pot sa fac pe scorpia ca ne putem trezi in strada si unde ma mai duc cu copilul?

Asta e .....sper sa se indrepte lucrurile. Sper sa se schimbe lucrile dupa ce se naste bb, sa pot sa imi fac stagiu si sa castig mai bine ca sa pot sa iau un credit pt o locuinta....dar pana atunci raman nervii si lacrimile.

Va multumesc inca o data mult de tot. Sa va ajute Cel De Sus sa aveti parte numai de bucurii si mult noroc. Va doresc familii sanatoase si frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Probabil fratele sotului e mai mic,nu?Si mai cred ca nu ai socru.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

quote:
Originally posted by georgescu oana

Probabil fratele sotului e mai mic,nu?Si mai cred ca nu ai socru.

Cand l-am citi a parut ciudat asa ca sa fac precizari.Am intalnit un tipar la cateva cunostinte .Adica fratele mai mare se simtea responsabil orice ar fifacut fratele mic,soacra care ii crescuse aproape singura lua aprarea celui mic mai mereu,etc cred ca depinde mult de atitudinea sotului si capacitatea ta de a rabda.
Mai bine nu te mai framanta ai grija de bebelu din vurtica ca e mai important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Initial creeata de ludmmyla

Buna fetelor! Cer si eu un sfat pt ca simt ca nu mai pot. Am crezut ca pot trece prin toate pt sotul meu si pt viitorul nostru copil, dar simt ca ma lasa puterile.
Sotul meu e un om extraordinar, dar familia lui ma omoara. Cumnatul meu e un nemernic care ne face viata un calvar si crede ca lumea e facuta ca sa il slujeasca pe el iar soacra mea uita ca are 2 fii si nu unul si efectiv isi bate joc de viata noastra. Nu mai rezistam nici financiar ca sa ii tot scoatem din tampeniile pe care le fac si ce sa mai zic de nervii tociti pana acum. Cum sa facem sa scapam si sa mergem si noi intr-un loc al nostru departe de oamenii astia dementi?
Ati avut si voi probleme de acest gen? Daca da, cum le-ati depasit?

nu putetzi sa ii ignoratzi cand va dranjeaza si sa va intzelegetzi cu ei cand sunt in pase normale..? pana la urma tu si sotzul tau avetzi viatza voastra si situatzia de a sta cu ei se va rezolva si cat va mai trena e cel mai bine sa ajunga ei sa regrete cand vetzi pleca ...asa ca fa cumva si incercatzi sa statzi cat mai putzin uni cu altzi si incerca sa te gandesti la copilul cara va veni si simultan la o solutzie de a face bani si de a putea sa traitzi voi 3 bine fara ei...

putere!

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

O discutie sincera cu sotul tau despre ceea ce te deranjeaza si mai multa grija la bebicul din burtica. nu are rost sa te stresezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmmyla spune:

Fetelor! Toate aveti dreptate in felul vostru. Cumnatul meu e chiar mai tanar decat sotul meu, dar asta nu inseamna ca poate fi un netrebnic mai mereu. Injurii, nu lucreza pt ca noi am facut nunta si tre sa il intretinem si chiar si-a mai adus si prietena cu el...care e la fel ca si el, si multe altele......si bine inteles soacra ii spune ''saracul...ce sa ii fac? dar el e mai mic...'' pana cand pt ca are 25 de ani.

Da,stiu ca tre sa fac bani mai multi ca sa ma mut, dar nu am gasit
pe ninemi care sa ma ia sa fac stagiul pt avocatura si acum lucrez si eu ce pot. Face omul o facultate si lupta din greu sa o faca si uite ca e degeaba. Vom trai si vom vedea ce se poate face....acum sper sa treaca totul cu bine si sa o mai tragem cumva iarna asta cu banii sa putem din primavara sa strangem ceva bani pt .

Merci mult pt cuvintele de incurajare. Va doresc sa aveti parte numai de lucruri bune!!

Mergi la inceput