DA...... VA RUGAM, SA NE SPUNE-TI CAT COSTA O OPERATIE DE LIPOABSORBTIE...., SI CATE KG. SE POT DA JOS...
STIU CA-I BINE SA O FACI, ACOLO UNDE AI APLICAT-O NU MAI REVINE ...
GABY
Mi s-a zbarlit deja pielea pe mine.....Brrr....Hmmmm....
Chiar a-ti face asa ceva?
Eu una am deja.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
na ca azi am studiat problema burtii mele care dupa doi copii nascuti se pare ca va ramine pufoasa, slaninuta curata, numa buna de liposuctie, ma duc s-o sun pe sora-mea, are o colega care si-a facut si arata brici! ca dupa brici?!!!! cica e usor de facut dar nu stiu unde, cit, cind,
bye bye
Eu am 2 prietene care au facut si la fiecare rezultatele sint diferite.Prima si-a facut la coapse a scos cam 5 kg de grasime se vedea ceva dar dupa operatie este obligatoriu purtarea unui elastic ca o burtiera care costa 100$ si foarte mult fitness,tipa asta la o luna de la operatie arata mai rau decit inainte.A doua si-a facut inter picioare dupa ce-a slabit vreo 20 kg intre picioare i-au ramas perinite de grasime si se tot freca in timpul mersului.Dupa 2 oreratii avea picioarele unui manechin asa ca de curind si-a operat si burta care atirna ingrozitor.
Una a facut-o la o clinica privata si a platit cam 700 $ iar cealalta la spitalul judetean si a platit 2 $.