Papuci de piele intoarsa
Cum ii curat? Sunt din aia in care zbori, de cursa lunga, i-am purtat ceva vreme si am bagat de vreme ca s-au murdatit. Cum sa-i curat? Mentionez ca nu sunt captusiti cu nimica in interior, doar pielea intoarsa si atat.
scarmanus
Pisicile mele
quote:
Originally posted by Oana_B
Incearca sa ii stergi cu guma.
Oana_B
Huh? Da' cum ma, Oana Beule? Adeca cu radiera?
scarmanus
Pisicile mele
Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.
ardit spune:
oui, verificat si demine, o guma buna, sau mai proasta nu conteste, totul e sa o speli inainte sa nu aiba urme de creion (radiera), eu am un sacou grena, la guler il curat periodic cu radiera
am folosit mai demult si gaz la alte chestii din antilope, da ramane scorts dupa aia
scarmanus spune:
quote:Bey, m-ati omorat, la orice raspuns m-as fi asteptat numa' la radiera nu . Merci fain, incerc.
Originally posted by ardit
oui, verificat si demine, o guma buna, sau mai proasta nu conteste, totul e sa o speli inainte sa nu aiba urme de creion (radiera), eu am un sacou grena, la guler il curat periodic cu radiera
am folosit mai demult si gaz la alte chestii din antilope, da ramane scorts dupa aia
scarmanus
Pisicile mele
Oana_B spune:
Lol Da scarma cu guma, am avut cu multi ani in urma niste sandalute din piele intoarsa bej deschis de tot si m-a invatat cineva sa le sterg cu guma:))), dupa aia in fiecare zi aratau ca noi
Oana_B
emaaimee spune:
Eu sunt mai dilie.Sunt fan incaltaminte piele intoarsa.Imi spal papaucii/adidasii de piele intoarsa la masina de spalat la program rapid cu detergent pt rufe inchise la culoare(daca sunt inchisi la culoare) sau detergent normal daca sunt deschsi la culoare,daca sunt colorati-cu detergent pt rufe delicate.Dupa spalare,uscare(naturala)le fac freza cu perie pt incaltaminte piela intoarsa.Pana acum am avut noroc,nu s-au stricat...Dar nu se stie niciodata
ardit spune:
aaa da am auzit si metoda asta, atentie insa sa nu fie apa prea fierbinte... ca un prieten asa-i spala si odata din greseala a dat masina la apa fierbinte, s-au distrus, ce mai.. in plus cred ca adidasii astia noi au antilopa tratata sa reziste
eu am niste adidasi de culoare verde crud din antilopa si nu stiu daca o sa reziste, nici nu stiu daca sunt facuti in romania sau strainataturi
emaaimee spune:
Pana acum toate masinile de sp. la care am spalat aveau la programul rapid-temperatura minima.Iar la cele cu termostat reglabil-am programat temp.la 20gr.Nu spal la progr cu temp mai mare de 30gr,ca totusi mi-e mila(nu s-ar zice)de incaltaminte.Nu faceti ca mine ca nu va garantez ce se intampla
scarmanus spune:
Bai emaaimee, da zbanghie esti ! Aflati ca metoda cu guma nu a dat rezultatele scontate, si daca n-am "radiat" de au durut mainile. Si guma a fost din aia smechera, Faber Castelli. Ori papucii mei is prea bagati in boala ca s-i mai pot curata. Da, auziti, fetele cu spalatul automat, pielea a ramas moale si frumoasa, asa, cu doua fete, dupa ce le-ati aplicat tratamentul in masina de spalat?
scarmanus
Pisicile mele
Mik spune:
Scarmanus, vezi in magazile de papuci au radiere (gume) speciale.
Sunt gris si mai aspre.
Nu incerca cu gume albe de creion ca nu merge.
Mik.