Ce parere aveti de Cresa Oitelor
Am gasit o cresa in centru, langa Unirea, destul de ieftina dar nu stiu daca destul de buna. Ma refer la personal, mancare, program educational, etc. Voi stiti ceva?
Multumesc.
floriana&mara
Raspunsuri
Pegasis spune:
Floriana, esti sigura c-asa-i spune la cresa? Parca era una "Cresa Ciobanasului" sau ma insel?
Ciudat nume oricum...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
folliana spune:
E cresa nr.. nu stiu care de pe starda Oitelor 41, intre Unirea si Budapesta.
floriana&mara
Freia spune:
offtopic: ca n-am putut sa ma abtin No, Carmen, nenea Ciobanasul musai tre sa aiza si niscai Oitze no?
Freia si Alexa
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by Freia
offtopic: ca n-am putut sa ma abtin No, Carmen, nenea Ciobanasul musai tre sa aiza si niscai Oitze no?
Freia si Alexa
Freia, hai ca nu ma pot opri din ris!
Floriana, scuza-ma te rog, n-am vrut sa iasa altceva.
Ca sa ma revansez, iti promit ca ma interesez si scriu.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
lavi02 spune:
Nu mai radeti mai, numele creselor este dupa numele strazii. Cresa Ciobanasului e in sectorul 2. Oitelor e aproape la Unirii. Si eu am avut-o in vedere dar n-am ajuns sa o vizitez ca m-am hotarat direct la Tohani, in Tineretului.
georgescu oana spune:
Cum e cea din Tohani si de la ce varsta primesc lavi ca stau si eu in Tineretului si m-ar interesa.
Folliana ,scuze ca sunt pe langa subiect.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
lavi02 spune:
Fetita mea e la cresa de un an, de cand a implinit 2 ani. Primesc copii de la un an si ceva, nu stiu sa-ti spun cat e acest ceva. Stiu copii care vin de la un an si 4 luni la cresa. Noua ne place: este curat si ingrijit, doamnele sunt sufletiste, isi fac treaba, copiii merg cu drag la cresa. Mancarea este buna, in special masa de pranz, nu ma prea incanta pe mine gustarile ca de cand a venit iarna nu le mai dau fructe, ci mai mult compot si dulciuri. Nu stiu daca va aranjeaza programul: copiii se aduc intre 6.00 si 8.30 si se iau intre 16.00 si 17.30. Contributia parintilor (masa copiiilor) este de 34.000 / zi. Functioneaza si in perioada vacantelor, au liber doar in sarbatorile legale (ba chiar au lucrat si de 1 decembrie).
Dezavantajul este ca in primul an (ca la orice intrarea in colectivitate) copiii se imbolnavesc mai des. Silvia a avut perioada de imbolnaviri in primavara trecuta, primele 4-5 luni. Din toamna vad ca raceste mult mai rar si nu face forme grave.
Daca te gandesti sa iti inscrii copilul acolo, du-te intr-o dimineata si vorbeste cu asistenta sefa. Ea are program cam 7.30-15.30.
Succes!
folliana spune:
Multumesc lavi02,
am fost acolo si am vorbit cu Sora Sefa si cu Educatoarea si de saptamana viitoare va merge si Mara la cresa. As vrea sa pastram legatura, doar vom avea fetele colege.
Mara are site http://www.caligraf.ro/~mara - dar, rusine mie :) nu am pus decat pana la 1 an poze. Ma voi revansa.
O seara buna tuturor,
floriana&mara
http://www.caligraf.ro/~mara
lavi02 spune:
Stai, stai, stai, ca eu ziceam de cresa Tohani, raspunzandu-i Oanei Georgescu. Tu ti-ai inscris copilul la Oitelor, nu?
Lavinia
folliana spune:
Da, am priceput ce spuneai dupa ce am dat "trimite raspuns". dar era grabita si am apucat sa fac rectificarea.
Am inscris-o de 2 zile la Oitelor. Nu am inca un feedback consistent.
Revin cu detalii pentru alte mamici cu pitici.
floriana&mara
http://www.caligraf.ro/~mara