Bebelusi de sept-oct 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Muttzi, eu cred ca bebelusii pot sta in fundulet imediat ce sunt ei pregatiti sa faca asta. Unii bebelusi sunt mai dezvoltati sau fac mai repede progrese in aceasta directie, media pe care o stiu eu e de 5 luni (cand se poate , dupa standarde, sta in fundulet.). Si Alma mea a inceput cu abdomene, ca Patrick al tau, iar acum reuseste sa se ridice singurica daca sta in balansoar si cand e pe saltea se ridica putin mai greu si nu reuseste sa ramana in fundulet, dar toata ziua face gimnastica, asa ca ma astept in curand sa se ridice si sa si ramana in fundulet. Ei ii place enorm aceasta pozitie, e super vesela cand o tin pe genunchi sau in poala. Cred ca ii place asa si pentru ca poate vedea tot ce e in jurul ei si tocmai de aceea ea chiar profita si exploreaza totul.
Roandre, de ce nu folosesti un mixer vertical pentru pireuri? Ies super asa. Eu am unul de la Braun si , desi nu i-am dat inca pireu Almei , i-am facut proba sa vad daca nu e doar ideea mea ca se fac si pireuri de bebe cu asa ceva si am fost fff multumita de ce a iesit. Si mai e si gata in timp recordMixerul meu are trei accesorii: un tel (pe care nu-l folosesc in acest caz, dar e super la frisca sau albus de ou),un dispozitiv in forma unui bol cu un soi de morisca (lame foarte ascutite dispuse de o parte si alta a unui cilindru care se ia si se curata dupa folosire)+capacul bolului cu o codita care se ataseaza la coada mixerului si un tub mai lung care are o morisca mica in varf . Ei bine, eu am puse legume in bol si am pus capacul deasupra si am tinut degetul apasat pe buton vreo 30 de secunde (aici mi s-au tocat legumele fff fin), am inlaturat capacul si cilindrul de care pomeneam cu morisca si am pus legumele in alt castronas (deoarece bolul e prevazut cu o bara subtire de metal pe care intra cilindrul pomenit) si am folosit apoi tubul acela de pasat (de facut pireuri , sosuri) si mi-a iesit o pasta excelenta, exact ca aia din borcan. Sper ca nu te-am zapacit de cap. Am vrut sa iti dau o idee. Poate ai asa ceva, daca nu, eu zic ca merita investitia deoarece e super o astfel de ustensila pentru mancarurile lui bebe si nu numai (si pentru pireuri, sosuri, nuci macinate, biscuiti macinati, ceapa, morcov sau usturoi tocate marunt si alte multe chestiute pentru voi).Mai sper si ca am explicat destul de bine ce am vrut sa spun
Elyanne, si eu am exact aceeasi parere vis-à-vis de bebelusii din clubul nostru
Noi plecam azi la bunici deoarece maine trebuie sa mergem impreuna (tati nostru nu e in Slovacia pana vinerea viitoare, de aceea vine bunicul dupa noi)la o zi de nastere ( a unui unchi al lui tati).Revenim maine seara. Pana atunci, numai bine si multi pupici din partea noastra,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Danyce, am mixer vertical si cu ala ii prepar mancarea. Folosesc exact bolul cu cutitul acela de taiat si nucile (ca asta am mai tocat la el...hihihi). Piureul a iesit destul de maruntel, dar nu indeajuns pt bebe. Cineva imi recomanda sa fierb mai mult legumele ca poate morcovul nu e suficient de fiert si moale. Ideea e ca doar morcovul e mai maricel, in rest celelalte sunt ca o pasta.
Vroiam sa mai zic ca mie borcanasele astea de mancare pt bebelusi imi par ca au gust de dovleac copt desi in compozitie cica n-ar avea. piureul meu clar nu are acelasi gust ca borcanelele.
A mancat pitica si piureul acum si a supt si la san....sa vedeti ca azi mai vroia piureu si eu nu mai aveam...hihihi. Poate sa da fata pe mancare acum!
Maine ii fac eu piureu si sa vedem ce parere are si ea.

Va pup si acum plecam afara!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daany28 spune:

Buna fetelor! Am revenit si eu cu o alta problema. Ieri am sunat la servici sa intreb de bani ca am vazut ca unele dintre voi i-au luat deja. Eu ii iau pe 14, insa statul de plata e facut si mie mi-au oprit sanatatea. In urma a ceea ce am citit la voi (ca nu se opreste si trebuie sa iau 7830000) am dat tel. la casa de asigurari de sanatate sa intreb, insa surprizzzzzzzza: mi-au spus ca se opreste.Va rog mult, daca stie cineva monitorul si legea unde scrie calr ca nu trebuie sa mi se opreasca , spuneti-mi sa-i duc contabilei. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Roandre,ce ochii albastri are Alexia,sa nu o deochi.

Georgiana.david,nu am mai auzit draga de o asemenea grozavie,chiar asa ,sa-i luam masina dascalitei?!Ma bucur ca stam intr-un orasel de provincie,se mai dau si pe aici atentii,Ana-Maria e in clasa 5-a,dar nici chiar asa,auzi,spaga de 100 de euroi ca sa-ti primeasca copilul la scoala.Foarte bine ca nu ai dat-o acolo,ar fi avut in clasa numai razgaiati.Si totusi,daca merge la scoala in septembrie nu e un pic cam devreme sa te interesezi de scoala?Sau poate asa e la Bucuresti,dar totusi ,suntem abia in februarie!Si directoarea respectiva tare ar mai merita sa aduca cineva televiziunea pe ea,sa o prinda cumva in fata faptei.
Angela,e frumos licuriciul,dar nu e scumpa cel mai frumos bebe pentru simplu motiv ca cel mai frumos bebe il am eu deja.Sper ca imi scuzi glumita,cred ca toate ne uitam la progeniturile noastre ca la soare si e normal sa fie asa,plus ca bebei sunt superbi prin definitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani Andreas!!!
Eu nu mai apuc nici sa citesc tot ce scrieti, mai fetelor, asa spor aveti!
Noi suntem ok, mari mancaciosi, si cu chef de joaca, dar nu ne place sa dormim prea mult....
We placut la toata lumea!
Pupici!

Ioana si haplea Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

ALEXIA

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria

http://community.webshots.com/user/lastusedpixel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Multumum pentru reteta de slabit!
Georgiana, chiar da rezultate cura de slabire? Si eu am 64 kilograme, cu 12 mai mult decat inainte si ma cam chinui...
Cristina (mcm), scumpica Alexia! I-am aratat-o si sotului meu si a fost de acord cu mine. Sa stii ca, daca as fi avut o fata tot Alexia i-as fi dat numele.
Cristina (Hera), esti din Iasi?
In legatura cu Vigantolul, si pediatra mi-a recomandat utilizarea lui numai 4 saptamani.
Diana, pe unde mai esti? Ce mai face bb?

Ionika si Andrei (14 septembrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetelor!

Eliana, uraaaa, ma bucur ca papa Elena. Pana la urma ai dezlegat enigma.

Vad ca ne intrecem in a ne lauda puiii ca-s cei mai frumosi. Pai hai sa zicem toate in cor acum: cel mai frumos pui din lume e al meu! Asa.... acuma suntem de acord, ca doar spunem toate acelasi lucru, nu?

Georgiana, bravo pentru slabit (ehe, de as fi si eu in stare sa tin regimul asta care merge la voi). Sunt siderata de ce spui de "admiterea" in clasa I. Ne asteapta vremuri grele.....

Ionela, tinem pumnii sa nu fie nevoie de operatie.

Am vrut sa spun mai multe dar memoria mea...

Despre noi aflati ca am iesit azi afara, ceea ce s-a soldat cu o minunata pofta de mancare la pranz. Matei in mod clar cere diversificare, ca e mare prieten cu lingurita si nu=i mai place biberonul.

Va pup si va doresc we placut in continuare.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mina pai incepi mama diversificarea aia pana nu se razgandeste puiul...hihihi. Ca pe urma sa vezi lupta!

Pitica mea a papat acum 80 gr cereale...si doar 30 ml laptic. Din ce in ce mai bine. Chiar sunt curioasa cat ia luna asta in greutate!

Mai, am notat si eu de vigantol pe listuta sa nu uit si o sa ma duc la doctor sa intreb. Eu am nervi cu laptele praf...cum adica sa nu se mai dea?!?!?

Anne33, multumim de aprecieri. Asa mi-as dori sa ramana pitica cu ochii albastriiiiiiiiiiiiiii....ce frumos ar fi!

Daany28, si eu sunt curioasa cat imi vor vira luna asta. De abia astept sa aflu!
Eu nu mai stiu exact ce sold aveam inainte si nu stiu exact cat mi-au virat. oricum mi-au virat peste 7600000 lei. Luni sper sa aflu e xact.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

daany28 uite aici un link, unde am pus eu aceeasi intrebare si am primit raspuns de la casa de pensii din Cluj, in bistrita nu este site, dar daca vrei potzi sa pui si tu o intrebare si iti va raspunde cineva acolo!!! : http://www.pensiicluj.ro/intrebari.php?tip=1&pag=11&msgid=727#727

roandre hm... eu de azi am promis ca nu mai mai stresez, cat o vrea atata sa manance...cred ca de vina este aceasta diversificare, toate chestiilea astea noi. Si eu am patzit ca nu vrea sa pape daca simte gogoloase prin guritza si i-am dat prin sita dupa ce am mixat pireul.... si am cumparat si eu borcanele de la hip si nesttle, sa vedem daca alea nu o sa le accepte mai bine, pentru inceput...

mamalui licurici hehe, sa stii ca si al nostru tati era intr-o vreme preocupat de chestia asta, cum ca numai noua ni se pare ca e asa frumos Stefan, ba mai mult decat atat, el era convins, si mai este si acum, ca Stefan e cel mai frumos copil, ca-l putem pune in reclama de la pampers, si ca el a mai vazut copii dar toti i s-au parut uratzei...hihi... chesti de barbatzi, cred...

sa va mai spun ca azi Stefan dupa o ora de smiorcait cu tzitzi in guritza, s-a lasat pagubas si l-am prostit cu 120 ml de laptic, Nan, si acu doarme. Da sa va spun cum! Am muls un pic de lapte de la mine...nici cat sa-i umple tetina cand era sticlutza intoarsa, atat am putut...si i-am dat sa pape din sticlutza aia, si eu mi-am pregatit la indemana o alta cu lapte praf, si dupa ce a baut de acolo i-am varat repede sticla cu lapte praf si in final dupa cateva secunde si-a dat seama ca de fapt lui i este foame si a mancat....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput