endometru, ovulatie, temperaturi (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Ariadna33, Nael are cabinet itr-adevar in Dr.Taberei, are si echograf dar nu face eco transvaginale.Din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Rucsi, atunci tb. sa cauti in alte zone... mai departe de casa...

Felicity are dreptate, asta voiam sa zic, daca foliculul este prea mic atunci cand se rupe, el nu este bun pt. fecundare. Daca nu se rupe, devine chist.

Mergi la inceput

Nashpa rau de tot ! Imi vine sa plang !! Asta insemna ca daca testele de ovulatie ies pozitive nu-i neapart ca ovul este si de buna calitate ? Adica nu mai am incredere nici in astea.......Adica nu mai am nici o sansa !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

E tare greu pt. noi... te inteleg Rucsi. Si eu sunt la fel de debusolata... De atatea luni fac asta si mi se pare din ce in ce mai greu... Imediat dupa ce am ramas in vara am avut entuziasm si speranta, si acum... dupa atatea luni...

Mergi la inceput

Ariadna33, tu chiar n-ai de ce sa-ti pierzi speranta.Daca ai ramas in vara n-ai nici un motiv sa nu mai ramai.E o chestiune de timp.La mine e mai complicat ! A mai aparut intre timp o cezariana si probabil socul prin care am trecut m-a dereglat de tot. Dar eu sper si nu am de gand sa ma las dobarata.Voi face orice ! Daca va fi nevoie voi face chiar si FIV ( care ma sperie cel mai tare ).Nu mai fi trista.Sunt sigura ca vei fi in curand mamica !!
Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara la toate!

Chiar daca nu prea postez va urmaresc in fiecare zi. Am si eu 2 intrebari.Daca este cineva care-mi poate raspunde........
Deci,prima: Din cate stiu eu atunci cand ovocitul isi face nidul in mucoasa uterina , sangerezi. Dar vreau sa stiu a fost cineva care nu a sangerat?E posibil sa nu sangerezi?
A 2-a ar fi:Atunci in perioada nidarii e posibil ca TB sa scada?

Eu azi sunt in ziua a 22-a.Ieri mi-am luat TB si aveam 36,6.Nu imi mai iau Tb pentru ca m-am enervat prea tare.Nu-mi explic de ce a scazut.Sanii nu ma dor cum ma dureau lunile trecute inainte de venirea rushilor.Nu am nici o sensibilitate. De obicei incepeau sa ma doara sanii inainte cu o saptamana de venirea rushilor.

O seara placuta tuturor.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Rucsi, nu-ti fie teama de FIV!
Cumnata mea a facut in decembrie si nu a fost asa groaznic! Este o clinica pe langa Udriste (nu pot sa-ti spun numele aici, da-mi un PM daca vrei site-ul) unde procedura costa 750 de euro, daca donezi ovule. Cumnata mea nu e "ouatoare" de felul ei, dar a facut stimulare si a avut suficiente. Stimularea nu a fost groaznica, ea se astepta sa fie nasol, dar a fost ok. Sunt niste injectii. Iar procedura in sine e suportabila.
Dar sa speram ca nu ajungi acolo! Ai incercat un tratament naturist?
Si apoi, nu e musai sa fie chiar acum, poate e mai bine sa ramai cand te mai recuperezi psihic putin. Ai rabdare, zic eu, ca stie D-zeu cand ti-l da.
Ce ma bucura e ca o incurajezi pe Ariadna. Un pentru sufletelul tau si unul pentru al ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

rucsi imi pare rau ca te-am speriat, daca stiam nu ziceam nimic. nu trebuie sa te sperie...aici e doar informatie la modul general, dar poate sa nu fie cazul tau, sau al oricareia de aici. din ce am citit eu, chestia cu folicul care nu e viabil si faza luteala mai scurta, e ceva care se intampla cateodata....nu cred ca se poate intampla luna de luna. si mai cred ca trebuie sa-ti faci progesteronul, ca si el e raspunzator. si de abia apoi sa disperi...stiu ca e usor de spus, si greu de facut, ca si eu disper la orice!!! dar incearca sa fii pozitiva ca vei reusi, ai atata dorinta si determinare in tine, incat nu se poate sa nu reusesti. eu iti tin pumnii si ma gandesc mereu sa te rasplateasca D-zeu cu un coplias!

cat despre FIV, pe mine doar costul ma sperie. plus posibilitatea sa nu reuseasca! in rest ....e o procedura ca oricare alta. dar de unde sa faci rost de atatia bani?
rucsi nu te gandi la FIV, o faza luteala de 12-14 zile e normala. mai mica de atat, exista tratamente hormonale care sa o repare. deci nu e ceva imposibil. vei avea un copilas al tau...pe care naturala.

ariadna...daca ai ramas in vara, fii sigura ca mai poti ramane. poate chiar luna asta, eu ma gandesc la toate si va trimit gandurile mele bune si pline de optimism ca veti reusi!!
eu am ramas in mai anul trecut, in iunie s-a oprit din evolutie si abia dupa 6 luni am reusit sa raman iar...in conditiile in care am prestat cu ceasul si am monitorizat temperatura si tot. sa speram ca de data asta va fi bine!!!! Doamne ajuta! Dar daca nu e acum, am sa o iau de la capat, ca nu se poate sa renuntz.

Tonnia ce mai faci tu? Ne-ai parasit, te-am pus absenta. o sa fii pedepsita impreuna cu Ale!!

danangie, ce vocabular stiintific ai , dar sa stii ca nu toate femeile au sangerare cand ovulul patrunde in mucuoasa uterina. probabil ca marea majoritatea nu au, eu de exemplu nu am avut niciodata. si teoretic da temperatura ar trebui sa scada in ziua aia, ca apoi sa se ridice iar...dar nici asta nu e valabil pt fiecare. dar daca ai patit tu asa ceva, asta e un semn mare...ca ar fi o sarcina pe drum, iti tin pumnii si iti urez sa se implineasca luna asta dorinta ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ce faceti bai, vicioase mici?

Ieri am fost la ziua cuiva, la pranz, pana seara.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu trezitul asta cu noaptea-n cap! M-am stresat erau de tot, dar nu asa, declarativ, am toate simptomele!

Da, vreau sa-mi schimb freza! Nu mai stiti raspunsul lui rucsi cu freza in forma de vrabiuta daca vrei gemeni?! Eu vreau ovulatie!

Hai sa va spun ce-am mai descoperit pe fertility: fetele isi fac in loc de tedte de sarcina si teste de ovulatie si daca ies pozitive in perioada luteala, e sarcina. Un alt simptom timpuriu de sarcina, in afara de durerea in gat de care v-am zis ieri, este, cica, frigul nejustificat. Mama, le era un frig fetelor de pe acolo, inainte de a se testa!Si in al 3-lea rand, eu in luna asta am luat marar si Mastodynon, care cica regleaza ciclul(e ala cu Vitex...). Ei, se deschisese un capitol cu efecte adverse si cele mai multe reclamau spottinguri(ma mandresc si eu cu unul in ziua 11) si anovulatii. Asa ca eu sper sa fi fost de la el! E foarte bun produsul, dar nu se ia decat la prolactina mare, care cica merge mana-n mana cu progesteron mic. Nu e cazul meu! Sclipitoare, nu?!

Sa va zic si cu endometrul: mie, tot in aceasta luna, mi-a scazut endometrul de la o sedinta la alta, respectiv de la 8.5 la 6.5. Nu stiu insa daca va puteti baza pe experientele mele din ultimul timp!

Nu ma mai duc la monitorizari luna asta care o sa vina(ciclul urmator), n-o sa fac nimic luna asta! Luna viitoare fac HSG, spermograma, TPC si ma duc la doctor. Am auzit ca Tutunaru isi deschide cabinet in feb. Daca ar fi asa, il abordez si eu, cu toate ca a ajuns cam prea ocupat pt.gustul meu. Nu stiu cat timp o sa-si pastreze calitatea profesionala, cand clientela lui creste vazand cu ochii, iar el are mobilul in continuare pe site.

Acum, Chi, pt. tine, cu TPC negativ: Nu stiu unde l-ai facut dar am auzit niste povesti horror absolut! Am multi prieteni doctori si cica e o moda sa iasa TPC asa ca sa-ti faca inseminare tot cel care a facut TPC(se cotizeaza mai bine). Si cate si mai cate povesteau! Te rog sa-l repeti. Traim intr-o lume nebuna, nebuna... Sau poate l-ai facut cu altcineva, decat cel care ar trebui sa te insemineze!

Va pup pe toate! Nu va mai iau la rand, ma duc sa-mi trec temperatura pe fertility. Am reusit sa-i zapacesc si pe astia, cu orele si temperaturile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicity, nu ma pune absenta! Am adus scutire! Dar pune-o pe Ale! Spuse, Ale! Te spunem la sefa, chiulesti mai mult decat ai cerut voie!

Felicity, ce mai fac caprioarele? Cat costa un FIV acolo? Observi legatura, nu?

Inca ceva fetelor, ca sa va dati seama ce minte bolnava am! Stiti ce-am facut eu ieri? Un test de sarcina! Deci, desi sunt sigura ca nu am avut ovulatie, eu ...Cred si daca as avea un singur contact intr-o luna, si ala in timpul menstruatiei, tot as spera! Si bineinteles as rascoli internetul sa vad cate cazuri s-au inregistrat! A, era pozitiv! Nu ma, v-am pacalit! Bineinteles, negativ

Mergi la inceput