Bebelusi martie aprilie 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
malina_mircu spune:
in primul rand la multi ani sarbatoritilor pe care din pacate ii tot ratez. ANA
multumim pentru urarile de la multi ani. tuturor asemenea
ma uitam pe pozele de la 10 luni si ma gandeam ce mari s-au facut copii nostri. ce repede trece timpul...
totii bb sunt asa de frumosi foc. bine ca suntem cu totii sanatosi. mai intervine cate o bolicica inerenta, dar in mare toti suntem bine, asta este cel mai important.
claudelu sanatate multa si cat mai repede. cum se nimeresc toate o data pe capul vostru?
miri felicitari pentru alegere. sa-ti mearga super al noul loc de munca.
gabi trebuie sa o inveti sa-si dea drumul in fund. asa cadea si danutz, ca lemnul, pana sa invetze. acum se aseaza in loc sa cada. sa vezi ca dupa ce ii expplici de cateva ori o sa experimenteze,asa facea danutz in pat sus apoi jos in fund, iar sus...
si mama m-a invazta sa-l invatz si la coboratul diin pat sa se dea jos cu spatele casa nu cada in cap (si pana acum nu avem nici o aterizare fortzata,e drept nu merge de=a busilea).
oana inca o data sanate tatalui tau. sa aiba o operatie usoara si recupareare rapida.
mariana super dragutze pozele cu stefan. asta imi place
laura am si eu comenzi dar nu cred ca o sa faceti fatza cererilor.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
malina_mircu spune:
si acum sa va spun pe scurt ce facem si noi.
danao in general este linistit, dar a inceput sa se manifeste cand vrea ceva si noi altceva. se face ca arcul, se arunca pe spate si incepe sa planga.
si eu abia asteapt sa-i innoim stocul de hainutze si de jucarii.
ne-au dat pana la urma si noua dintii, dar nu stim exact cati sunt. 2 avem sigur (se vad clar unul susu si unul jos). deci suntem si noi (cred ca ramansesem ultimii)
inca nu mergem de-a busilea, are ceva tenative dar merge ca racul. merge in picioare tinut de o manutza si asigurzt de ham. face si cativa pasi singur, dar nu l-am pus prea mult ca sa nu i se faca frica.
el si mama au tot felul de jocuri. cel mai mult ii place sa alerge prin casa (sa merga repede), jucam fotbal, l-am invatazt sa pupe cu (ajutorul unui ursuletz) etare simpatic cand intinde boticul, ii place sa arunce obiectele, studiem jucariile (stie sa arata diferite parti ale corpului), canta, danseaza, se tavaleste cu tati in pat, cara plase sticle hartii.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
spic de grau spune:
Martie
Olivia Karla
Adriana Claudia
Darius-Gabriel
Tudor
Aprilie
Anelisa Elena
Daniel Ioan
Eduard
George Cosmin
Lara-Diane
Tudor
Ana
Jo-elle
Sanatate, bucurii si o viata fericita! Mamici sa va traiasca puii!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
georgescu oana spune:
GATA ati intrat ,mai spuneti despre voi sa va cunoastem,aveti dinti , ce mancati ,mergeti etc.
Bine ati venit printre mamici cu bebei de marie aprilie2004!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
alona spune:
Ciao fetele! N-am disparut , dar mi-e tare lene sa scriu!
Klaus29, bine-ai venit in club! Asteptam sa ne povestesti despre voi, ai un baietel tare dulce, sa-ti traiasca.
Kata, abia ieri am inceput Monti,sper sa ma tina cit de mult.
Clau ce face Raul?
Despre Thea , nimic nou inca, doar ca a invatat un cuvint nou (caca)pe care il spune destul de des, nu conteaza ca il striga pe tat'su sau pe Vlad, amindoi sint caca.
La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi si celor pe care i-am ratat zilele astea.Sa cresteti mari , cuminti si sanatosi.
P.S. Ne-am luat bilete pentru Romanica, pe 30 mai zburam, abia astept.
Anca,Vlad si Thea
Klaus29 spune:
Andrei e un bebelus foarte vesel si jucausi. Daca ar putea trai cu apa, ceai si sa se joace toata ziua ar fi OK.
De o saptamana a inceput sa mearga singurel in picioruse si o alearga pe mami prin toata casa ( mai ales ca nu avem usi - nici macar la balcon, care e inchis si e preferatul lui ).
Dinti avem 2 jos, unul sus si acum au aparut doi odata tot sus.
Claudia si bebe Andrei
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42319" target="_blank">Bebelusi martie aprilie 2004 (42)
Irina,veve & croko
pozici