Bebelusi martie aprilie 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor va salut cu drag!
Mi-a fost tare, tare dor de voi.
Nu stiu daca am apucat sa va spun inainte sa plec, dar am fost in MM pt 3 zile. Am avut de facut poze la copii pt 8 martie. M-am intors acum 5 zile si de atunci tot prelucrez la ele. In noaptea asta am treminat (dar maine ma duc inca o tura la pozat; adica zi; dar nu vor mai fi asa de multi copii, asa ca sper sa nu mai lipsesc de pe aici). As vrea sa va arat o poza de care am facut, dar nu stiu sa pun doar una asa cum faceti voi si sa o si numesc "aici" . Poate ma invatati voi cum sa fac. Dar pana una alta, in albumul nostru, la sectiunea Stefan-portrete, gasiti 3 poze prelucrate : la una i-am zis "sunt o stea", la alta "o ploaie de pozici", iar la alta "mami m-a...inflorit". De ce va sun asta??? Pt ca m-am gandit ca daca va plac si ati vrea sa aveti si voi la bebei vreo poza de genul, puteti sa-mi trimiteti poze pe mail si vi le fac cu placere. OK?

Sunt tare in urma cu stirile!!!
Va dati seama ca nu am apucat sa citesc ce ati scris, asa ca va rog sa ma scuzati ca sunt inapoiata rau!

mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (9 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Si sa va spun si noutatile despre Stefan:
- mai avem un dintzoc!!! deci suntem in formatie completa la incisivi; avem 8 dinti. Cu ocazia asta, Veve draga, te rugam sa ne mai pui un ;
- mergem in 4 labute!!!
- si.....si...... umblam singurei!!!! . Suntem tare mandrii de noi. Merge cam 3 m fara probleme. Dupa 3 m incepem sa ne dezechilibram, iar daca nu as fi in spatele lui ar cadea. E tare viteaz! Nu stie sa se teama. Deabia il mai tin de manute; se trage, imi impinge mana; protesteaza cand il tin . Saracutul, ce stie el. Stiti cum il fentez? Il tin usor de hainicele de la spate (cam dintre omoplati). Asa facem km. Suntem baieti mari!
- face tai-tai
-de ieri fluiera
-facem pitigaie-gaie ; nu cred ca stiti ce-i asta; e un joc pt bebe din maramu'.
Cred ca astea sunt toate noutatile.

mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (9 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Laura, Oana, Clau, Elena, multumim pentru urarile adresate Larei mele dragi! Va pupam dulce si pe voi si pe puiuti!
Azi, de ziua Larei, a facut bunica tot felul de bunataturi, chiar mai multe decat putem noi manca. Afara ploua, asa ca nu ne putem duce niciunde dar avem destule distractii in casa.
Eu tot ma minunez de cate lucruri noi a invatat Lara de la bunica in aceste doua saptamani si ceva de cand a venit la noi!! Dar si are bunica o rabdare sa stea cu ea, sa ii repete de zeci de ori cate un cuvant sau gest!
Saptamana asta am fost la cumparaturi, apropo de ce zicea Elena, si nu m-am abtinut sa nu ii cumpar Larei hainute noi. Am gasit si pentru noi reduceri, asa incat ne-am innoit de primavara.
(Eu a trebuit sa-mi iau haine cu vreo doua numere mai mici decat inainte de a fi gravida fiindca cele vechi imi cam atarnau. Desi, cu noul "regim" de bunataturi care se prepara la noi in casa nu stiu cum o sa ma mai mentin la kg actuale cu care ma simt tare bine.)
Si apropo de ajutorul pe care ni-l da bunica, uf, va zic cu bucurie ca am inceput sa-mi reamintesc cum e sa iti pui sosetele folosind amandoua mainile sau cum mai e sa te inchei la sireturi cand pleci de-acasa. Apoi, prin mall-uri, am avut si eu timp berechet sa "ma probez" in noile haine si sa ma fatzai in oglinda cat am chef. A fost tare bine!!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI Lara-Diane
LA MULTI ANI Tudor
LA MULTI ANI George Cosmin
LA MULTI ANI Darius-Gabriel

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce e mai bun pe lume!!!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

UIte ca am ajuns si eu sa intru acum, sa fac urarile de rigoare.

Daniela, ma bucur ca beneficiezi din plin de tratament preferential. Si eu am mai cumparat una alta si pt. noi si pt. puiuti. Desi le geme dulapul de haine si deja stiu ca unele din ele o sa le poarte doar de cate ori, sau mai rau, chiar o data.

Elena, si eu i-am luat blugi la Mia mai de mult dar am imbracat-o doar o data cu ei - uneori uit de ei.

Mariana, frumoase foc pozele. Stefan e atata de scump!!! Sa stii ca in poza cu flori si in multe dinalea in ploaia de poze seamana in unele la expresia fetei chiar bine cu Lucas. Ai avut dreptate atunci. Acum parca imi dau seama mai bine. FELICITARI pt. progrese!!!! Bravo, Stefan!!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Sa ma laud : avem si noi in sfarsit un site . Inca se lucreaza la el, nu-i final, dar il puteti vizita daca vreti sa va faceti ...vapor sau iaht. Aici lucrez eu :www.sdg-galati.ro

In afara de Veve cine mai merge la Campulung in iulie ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna dimineata dragele mele!
Mariana, chiar ne gindeam de ce nu mai dai nici un semn de viata! Am vazut si pozicile.Felicitari "mergaretzului"!!! si pentru dintzisor!

Daniela, Doamne ce uituca sunt sa uit sa urez "la multi ani" pentru Lara frumoasa ,sa fie sanatoasa si fericita! Si felicitari pentru o bunica model cum aveti voi acolo!

Anca, cum merge cu Montingnac? Azi ma duc sa cumpar cu cintar electronic, caci cu celalalt ma pacalesc singura!

Laura, tot cu mere toata ziua rezisti?Deci daca vreau un iaht, la tine vin,nu???Chiar nu stiam unde sa ma adresez? Aveti cereri???

Ii pupik si pe gemenii nostri frumosi si-am fugit sa-l hranesc pe "terorist".

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LA MULTI ANI!
ANA
Mirinda, te mai asteptam sa ne povestesti despre Ana si despre noul tau loc de munca.Pupicei!

Aveti treaba fetele???

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Catalina, mi s-a intors sefu din concediu, de fapt a fost la botezul nepotelului si de vreo ora ma tot uit pe poze. Deci treaba nu facem, dar suntem ocupati...

Mergi la inceput

La multi ani, ANA !
Sa fii sanatoasa, desteapta si norocoasa ! Si s-o ajuti pe mama cand o sa fii mare !

Mergi la inceput