Fibrom uterin (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Arinna bafta multa maine tin pumnii

O sa fie bine, ai sa vezi...

Ce zici ne intanlnim in ?, unde o sa vii in ce oras?

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceN spune:

Arinna,
Succes´si pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Bafta Arinna, sa dea Dumnezeu sa fie cu bine embolizarea, apoi sa iei viza de Canada si sa faceti un !!!

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Multumesc mult tuturor pentru gandurile bune si optimism...va simt alaturi si o sa-mi fie mult mai usor maine...
O sa va povestesc peste cateva zile...pana atunci va doresc sa fiti bine si prin experienta comuna sa alegem solutia potrivita fiecareia din noi...
Va pup si ne reintalnim cat de curand......in "orchestra" ca sa zic asa...
Chiar ca o sa-mi lipsiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Arinna, iti scriu si eu in speranta ca mai intri pe DC dimineata inainte de embolizare, deci du-te linistita si fa-te bine, nu-ti fa probleme ca nu dureaza mult si e mai usor ca la operatia clasica, iti doresc sa iasa bine, si sa fie cu noroc!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am o intrebare pt voi, fetelor. Problema mea e o transpiratie sub brat, nu miroase dar pateaza bluzele (mai ales in sezonul rece parca), e posibil sa fie din cauze hormonale? Si daca stiti, ce e de facut? Daca ma duc sa intreb la medic, cred ca ma ia de nebuna... si cu povestea fibromului numai de asta nu mi-am amintit.

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Kim,

...iti multumesc mult pentru incurajare,acum ma pregatesc sa plec....
...cat despre transpitratii aiurea si eu am patit, de cand au inceput hemoragiile, doar de cateva zile m-au mai lasat...ba doua nopti la rand m-am trezit uda bine, trebuia sa ma scimb...nu stiu daca e hormonal, sau lipsa de ca sau fier, sau alta cauza dar a aparut inaceasta perioada...simteam ca mi-e foarte cald si transpiram deodata in timpul zilei...de multe ori...
Nu stiu daca are legatura cu inima, am avut niste palpitatii si stari care m-au pus pe ganduri sa-mi fac un control...Sau poate erau pe fond nervos, dar acum au fost mai des ca in alti ani...

Te pup si iti doresc multa sanatate si discutam cand ma intorc...acum ma grabesc, trebuie sa fiu la prima ora la spital...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

quote:
Originally posted by arinna

Kim,

...iti multumesc mult pentru incurajare,acum ma pregatesc sa plec....
...cat despre transpitratii aiurea si eu am patit, de cand au inceput hemoragiile, doar de cateva zile m-au mai lasat...ba doua nopti la rand m-am trezit uda bine, trebuia sa ma scimb...nu stiu daca e hormonal, sau lipsa de ca sau fier, sau alta cauza dar a aparut inaceasta perioada...simteam ca mi-e foarte cald si transpiram deodata in timpul zilei...de multe ori...
Nu stiu daca are legatura cu inima, am avut niste palpitatii si stari care m-au pus pe ganduri sa-mi fac un control...Sau poate erau pe fond nervos, dar acum au fost mai des ca in alti ani...

Te pup si iti doresc multa sanatate si discutam cand ma intorc...acum ma grabesc, trebuie sa fiu la prima ora la spital...

Sunt Mioara, sa stii ca ma gandesc la tine, iti tin pumnii ....sa treci cu bine peste hopul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Am inteles ca si Utrogestanul este un progesteron natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Arinna,
Noi toate iti tinem pumnii si suntem cu gandul la tine.
Stim ca primele simptome nu or sa fie cele mai "optimiste", asteptam dupa primele luni "masuratorile", dar ai vazut ce efecte datatoare de speranta au fost in cazul fetelor care au mai trecut prin procedura asta.
Numai bine in toate proiectele tale si mult sanatate.
mada

Mergi la inceput