Fibrom uterin (5)
Raspunsuri - Pagina 9
kim spune:
Ia mai ziceti, fetelor, pana se intorce Arinna vesela si zglobie, ce-o fi cu transpiratia asta? la mine apare in timpul zilei nu tot timpul, cand mi-e rece parca (diferenta de temperatura? dar nu numai), si e apa curata, din abundenta, cred ca e si pe fond de stress, dar nu pot controla chestia asta. Si apoi mi se intampla si noaptea dar nu subrat ci pe piept, initial credeam ca e de la raceala, dar ma trezesc in multe nopti transpirata fara motiv, e sauna curata... chiar asa detoxifiere? cred ca rau nu face, mai ies toxinele din corp, dar totusi...
De o vreme nu prea mai folosesc deodorant, roll-on ori stick ca nu prea isi fac datoria, in afara de asta am auzit ca cresc riscul de cancer la san, si ca produc dereglari hormonale -cu parabenii pe care-i contin... Am citit undeva ca e bine sa purtam bumbac, in sau lina, sa evitam sinteticele, dar asta tot nu rezolva situatia.
KIM
Loma spune:
KIM
Ai dreptate cu transpiratia, si eu sunt asa tot de vreo 2 sapt. ma trezesc transpirata in jurul gatului si spre ceafa, si nici eu nu prea transpiram pana acum, adica nu rezistam sa stau in calduri mari incat sa transpir, insa intr-o noapte am adormit cu geamul un pic intredeschis si tot m-am trezit transpirata, in camera nu mai era asa cald.
Insa eu o dadeam pe seama faptului ca sotul meu a are o gripa nasoala, a avut si febra mare, insa e pe terminate si ma gandeam ca am luat-o de la el, desi semne ca as fi racita nu sunt.
Eu folosesc un deo rollon organic botanicals la subrat ca nu pot fara
(ps. transpiratia la subrat mi s-a accentuat in urma unui soc, in 98, eram in Ro. singura acasa si hotii, erau vreo 3, imi umblau la usa incercand sa o sparga, pe vecina de alaturi deja o "vizitasera" in aceeasi zi pe la pranz insa ea nu era in tara.)
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
rcamelia spune:
Buna fetele!
Acum 3 luni un medic de la elias mi-a vazut la eco un fibrom de 3 cm, mi-a spus sa vin dupa ciclu sa-mi faca chiuretaj biopsic si apoi sa incerce un tratament. Eu am hotarat sa incerc sa il tratez naturist, am luat vreo 3 tincturi, spalaturi vag, comprese si un trat. homeopat. Saptamana trecuta am fost la gineco, aici la Pitesti, si la eco transv mi-a zis ca nu vede nimic, nici urma de fibrom. E adevarat ca in ultimul timp nu am mai avut sangerari la mijlocul ciclului asa cum aveam, dar inca mai am cheaguri la ciclu si burta cam mare...Am hotarat sa mai fac un eco la alt medic sa ma conving daca e chiar adev ca am scapat.
Va urez si voua sa scapati de monstruletzi fara operatii!
Camelia
MadaS spune:
Camelia
Noi toate iti dorim sa fie asa, sa fi disparut, asta insemana ca si noi aveam sansa ca in cateva luni, cu tot Plafarul pe care il ingitim, sa scapam de ai nostri sau sa-i reducem cu cativa cm.
Nu te baza insa pe toti medicii care au ecografe "de garaj" si dau consultatii ca sa-ti ia banii.Eu sunt o "patita", pot candida cu succes la ghinionista anului, cand aveam durei cumplite datorita unui fibrom cam cat al tau (extern, ce-i drept) am facut 5 eco (doua transvaginale) si doctorii nu au vazut NIMIC.Adica nu stiau ce am!
a trebuit sa astept 1,5 luni o programare la un medic renumit ca sa descopar fibromul (partial necrozat in cazul meu, adica "murise' pt un timp,de acolo veneau durerile, un tesut necrozat zacea in mine).
Iti recomand doi medici incontestabili in Bucuresti pt precizia ecografiilor:dr HERGHELEGIU si Dr IOSUP, ambii in privat.
Daca fetele cunosc si alte nume,sa posteze aici!as vrea si eu sa stiu cati medici competenti traiesc actualmente in Bucuresti, ca de ceilalti va pot face eu o lista de monopolizez spatiul!
Fetelor, aveti legatura!
Roxee spune:
Fetelor, va descriu un caz si va rog sa-mi spuneti daca aveti cunostinta despre asa ceva:
Am o prietena careia de la cilu nu i s-a mai oprit sangerarea o luna. In final, dupa asteptari(prea)indelungate in speranta opririi hemoragiei, s-a dus la doctor. I-a spus ca are un fibrom de vreo 5 cm in spatele uterului. Cum e aia? I-a prescris Dianne 35 doua luni.
Spuneti-mi , va rog, ati auzit de asa ceva si daca da, voi ce tratamente naturiste ati auzit ca dau rezultate?
andas spune:
Subscriu si eu pentru doctorul Iosup, excelent medic!
Cameliei ii recomand in Pitesti pe doctorul Dan Ionescu. Ecografia facuta de el a fost similara cu a doctorului Iosup.
MadaS spune:
Roxe
Chiar i-a spus ca are fibrom si i-a prescris Diane 35 care contin estrogeni? eu luam Diane cand mi-au descoperit fibomul, si mi-a recomandat medicul sa opresc.
PArerea mea e sa mai intrebe si sa nu inceapa nicidecum sa ia inainte sa mai consulte si alti medici.
FIBROMUL nu se trateaza cu ESRToGENI!el apare ca urmare a unui exces de estrogeni pe fondul progesteronului scazut. e adevarat ca Dianele contin si ceva progesteron, dar ce facem cu cantitatea importanta de estrogen pe care o au?
cat despre pozitionare, ele pot fi atat pe peretele anterior cat si posterior al uterului.care-i problema? pot fi in plus in interorul cavitatii uterine sau externe fata de uter.
Cel mai probabil ar fi ca prietena ta il are in interior, de obicei ele sunt raspunzatoare de hemoragii inter-menstruale.
daca medicul n-a lamirit-o nici cu plasarea nici cu tratamentul, sa-l schimbe.
sanatate prietenei
Roxee spune:
Multumesc, Mada.
Din cate am inteles eu nici nu s-a dus la unul dintre medicii cei mai avizati. Eu personal, cu problemele mele am ajuns sa cunosc cativa dintre medicii cei mai buni, dar de d-na dr. asta n-am mai auzit.
Pe de alta parte, imi foloseste sa stiu cele ce mi-ai spus ca sa stiu s-o previn. Acum va trebui sa gasesc modalitatea de a o face, in asa fel incat sa nu o sperii inutil, e si asa speriata destul saraca.
Am sa-i recomand doar sa mai consulte si alt medic.
Loma spune:
MadaS 

Saru'mana ptr. message abia aseara l-am vazut.
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
kim spune:
Si cum te simti de cand folosesti deodorantul organic, Loma? Nu stiu pe ce sa dau vina cu problema asta, de la ce m-am "socat" nu-mi dau seama... dar sunt socata rau de tot...![]()
pupici
KIM