Fibrom uterin (5)
Raspunsuri - Pagina 10
livia spune:
Transpiratiile abundente mai apar si din lipsa Fe din organism.Faceti o simpla analiza si daca este cazul luati Fe(trebuie luat cu vit.C ca sa se asimileze dar va trebui sa renuntati ca Ca fiindca in prezenta lui nu se fixeaza); femeile au mai tot timpul lipsa mare fiindca pierd lunar fierul prin menstruatie!!!
Dezechilibrele hormonale dau transpiratii masive(ex:excesul de progesteron)
kim spune:
Iti multumesc Livia
, trebuie sa recunosc totusi ca ma depaseste, analizele mi-au iesit bine, dar ca sa scap de fibrom si pt o viitoare sarcina eu iau progesteron natural, sa inteleg ca nu-mi face bine?
KIM
Margot spune:
Salutare fetele
Kimmare coincidenta .Aceeasi problema cu transpiratia o am si eu de ceva vreme.Sunt deja obsedata de fenomen.Nu-mi ajuta absolut nici un deodorant fie el solid sau lichid si mai ales in timpul verii este destul de neplacut fiindca patez bluzele.Acum imi dau seama ca este posibil sa fie de la dezechilibrele hormonale.Acesta transpiratie o am de vreun an si ceva deci foarte posibil sa fi aparut odata cu fibromul.Iar noaptea transpir in fiecare noapte, mai tare intre sani.Lipsa de fier si de calciu nu am ,tocmai mi-am facut toate analizele iar cu fierul stau chiar destul de bine.
Acum sa va mai povestesc despre fibromul meu.
Am fost la un alt medic care m-a incurajat destul de tare.Fibromul meu l-a gasit doar de 2.5 cm(de la 5 cm) si mi-a spus ca a vazut cazuri cu fibroame mult mai mari care au dus sarcina la bun sfarsit.Adevarul este ca eu iau extract din mladite de zmeur de ceva vreme si posibil sa fi dat inapoi.I-am zis medicului ca iau zmeur si mi-a zis astea sa i le dau barbatului meu in schimb mie mi-a dat sa iau Utrogestan 3 cp pe zi.Eu oricum nu m-am lasat nici de zmeur si iau si utrogestan intravaginal.Parca de cand iau utrogestan ma simt mai bine,nu mai am intepaturile care le aveam prin burta.BB e bine are 21 mm iar peste 4 saptamani mergem iar la control.
Fara sex si fara efort fizic.
Multa sanatate tuturor.
Margot
jeni m spune:
buna! sunt jeni. am vazut subiectul. incercati cu o lingurita de seminte de marar date prin rasnita de cafea sub limba, pana se duce cu saliva.
kim spune:
Margot, fibromul tau s-a redus la jumatate, e o veste extraordinara
care ma face si pe mine sa cred si sa sper in continuare. Inteleg ca n-ai voie sa faci efort, deci ai intrerupt serviciul, esti in concediu?
Se pare ca exista o mare legatura intre problemele dezbatute pe acest topic si transpiratiile abundente, deci cauzele trebuie sa fie hormonale. Sunt niste manifestari ale dezechilibrului hormonal. Si mai cred ca in afara de alimentatie si alealalte, stressul contribuie mult la dezechilibrarea balantei. Eu insa nu pot elimina stresul din viata mea, ma consum prea mult la lucru. In vacanta care vine mi-am propus sa evadez din peisaj: deconectare totala timp de o saptamana pe o plaja exotica/erotica etc. care sa se lase cu
-acum studiez ofertele. 
KIM
Margot spune:
Kimn-am intrerupt serviciul fiindca nu depun efort fizic la servici.Stresul ma omoara si pe mine.Asa sunt eu o fire mai agitata si ma consum din orice.De cate ori imi impun sa nu ma mai stresez ca nu merita ,dar nu reusesc.Oricum am lasat-o mai moale cu serviciul merg mai tarziu si vin mai devreme acasa , sa ma pot odihni putin si la pranz.
Multa sanatare si s-auzim vesti bune.
Margot
kim spune:
Fetelor, sunt necajita rau de tot
... cred ca a venit napasta... pe cand ma asteptam mai putin (sa va mai spun cum ma credeam?), ziua 25, de dimineata dureri ca de CM, 6 picaturi de sange, apoi pete maronii. Am mai citit pe alte topicuri si alte fete au avut asa ceva in prima luna a tratamentului cu muguri de zmeur, nu stiu ce sa mai zic. Eu m-am dereglat de cand m-am hotarat ca vreau bb si am descoperit mutantu', de atunci CM vine o luna la 28, urmatoarea la 25. Luna trecuta a fost la 28, eu speram sa ramana asa. Ce sa mai fac?
ziceti si voi...
KIM
MadaS spune:
Kim
pete maronii am si eu, au aparut de obicei cu 2-3 zile inaintea menstruatiei obisnuite (la mine la 28 zile, nu am probleme)
Si doctorita mea mi-a confirmat ca acesta e un semn specific lipsei de progesteron, nu-l aveam acum 1 an
Dar acum sa va spun cum am petrecut eu we...
Merg vineri seara la doctorita mea endocrinoloaga care ma trateaza de ani buni (fara succes!) si-i dau vestea!am fibrom, stiu ca nu ma puteti ajuta, dar am trecut sa mai recuperez niste analize hormonale pe care le-am facut de-a lungul anilor la ea, aveam nevoie de ele ca sambata urma sa merg la un consult la ginecolog, dr TUNUNARU.
Relationam repede, imi spune ca si ea are fibrom!!!, de mai mult timp descoperit ( cred ca ea are peste 40 ani), a renuntant sa mai caute solutii hormonale ale medicinii alopate (ea, endocrinolog!!!) , luase deja un medicament super scump (500 Euro o singura fiola) , fara rezultat.
Acum incerca solutii naturiste si cauta un homeopat bun...incercand sa evite operatia
Am facut schimb de retete naturiste, si-a notat ceea ce luam eu si ea nu stia (napraznicul, etc), a fost super...
Sambata dimineata merg la TUTUNARU-(un personaj, un fel de incarnare a unui coeficient de inteligenta de peste 150) si-i spun povestea mea cu fibromul (ii scrisesem deja pe site)
Imi spune ca pt fibromul existent, seros de 3/4,5 la mine ma pofteste la o lapaoroscopie simpla pt el,iar pt restul...
imi da numarul unui homeopat. Singura solutie de echilibrare a organismulul imi spune si el (eu avand de-a lungul anilor atat noduli pe sani+ chisturi (rezolvate) si culminand cu un fibrom acum
El nu accepta tratamente cu hormoni de sinteza (artificiali) ci numai tratamente naturiste si HOMEOPATIA
i-am spus ca de 1 luna de cand fac tratamanetul naturist durerile au incetat total dar mi-a spus sa nu ma culc pe o ureche si sa cred ca nu mai creste deloc! creste, dar f incet!organismul a raspuns bine la tratamentul naturist, dar nu e suficient pt a stopa total cresterea
al meu crescuse la dimensiunea asta in aprox 1 an (am eco performante inainte, in care uterul era normal, fara noduli in urma cu 2 ani si o alta in care se evidentiaza o fibromatoza incipienta acum 1,5 ani) si de aceea am avut dureri puternice: a crescut prea repede intr-un timp prea scurt, ceea ce a dus si la necrozarea sa.
Deci, concluzia fetele?ce sens mai are sa ne asteptam la solutii salvatoare din partea medicinii alopate cand atat endocrinologul cat si ginecologul imi recomanda (intr-un interval de 24h, independent unul de altul) sa nu mai cred ca medicina clasica poate sa ne ofere o solutie in cazul dezechilibrelor hormonale, alta decat cea chirurgicala, care inlatura efectul dar nu trateaza cauza
Va doresc sanatate la toate si nu mai sperati ca rezeolvarea o veti gasi in farmaciile traditionale sau la un medic genial!
Mada
MadaS spune:
revin, si eu am facut o hemograma recenta a sangelui
Fe e super in limitele normale, deci nu de acolo irig camasile cu transpiratie anormala si non mirositoare.Eu noaptea nu transpir, dar recuperez ziua!si doar in anumite momente, nu reusesc sa controlez si nici sa inteleg de ce in unele momente da si alte zile perfect uscata!
Cred ca tot hormonii poarta fesul si in cazul asta, o s-o intreb pe homeopata si va spun!
rcamelia spune:
AndaS, zici de un medic Ionescu din Pitesti, ce specializare are si unde il pot gasi? Am primit un PM de la tine dar nu avea continut?!? Te rog sa mi-l mai trimiti o data!